- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #161.001
Ayyy hadiii inşallah canimm valla bendee çok umutluyum bakalim sabah ne olacakkCanım ben de senden güzel sonuçlar bekliyorum..ikili rakamlara çok az kaldı..
Iyii geceler tatlimm amann dikkat et kendine costurmaca hasta olma sakin valla misafir gidince şöyle 2 gün yat deliksiz bir uyuuİyi akşamlar kizlarr ayy çok yorgunummyeni girdik eve hemen listeyi hazirlamaya kaçıyorum hazir kizimin uyumasini beklerken
Ayy yarın 3 4 gunlugune baska şehre gidiyolar söz boll boll gelicem kizlar hepinizi cok ozledimmIyii geceler tatlimm amann dikkat et kendine costurmaca hasta olma sakin valla misafir gidince şöyle 2 gün yat deliksiz bir uyuu
Allah kolaylik versin cnm benim.Merhaba canım..bu hafta benim de temizlik hastane arası yoğun geçti..daha yeni geldim hastaneden kv çıkmadı hala..haftaya ancak düzene girerim ben de..
Günaydın canım benim -600 beklediğimden az o kadar hareketeGünaydın kızlar ne alemdesiniz kilo verdiniz mi
Olsun canim üzülme 600 gr da iyi bi kayipGünaydın canım benim -600 beklediğimden az o kadar harekete
Günaydın kiizz nasilsinnnnGünaydın kızlar ne alemdesiniz kilo verdiniz mi
Teşekkür ederim canım çıtayı yüksek tuttumduOlsun canim üzülme 600 gr da iyi bi kayip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?