- 24 Kasım 2015
- 5.532
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #161.021
Uzulme canim yine vermisin tebrik ederim dimekki metobolizmada bi sorunumuz varr belkimm.Teşekkür ederim canım çıtayi yuksek tuttumduondan oldu herhal bana az gibi geldi.
Üzülme canım ara ara metobolizma duruyor.Azimle devam et yanlız heptende yememezlik yapma hasta olursun.En güzeli dengeli ve sağlıkla kilo vermek canımGunaydin hayirli cumalar benn nappicamm bu bunyeyle vucudla kilom sabit hic bi grmm yokk sabahlari bulantidan iki lokma yedim yaninda bi salatalik aksama kadarda acc durdum çoğunda 18:00 da yidim sadece bi porsiyon yidim yimek ve yagsizi tuzu kitt ekmek yokk allah allah bi hafta veriyom bi hafta tik yok.kilo 81 ben eskiden fazla yirkende ayniydi sindi acc bi tikk olmazmi bari
; ((((
Sağolasın canımm aynı anda birbirimize yazmışız kalp kalbe karşıı üzülmee haftaya inşallah bol eksili günler yakındırrUzulme canim yine vermisin tebrik ederim dimekki metobolizmada bi sorunumuz varr belkimm.
Bencee bırakmaa canım neden bırakıyorsun.SekerPancarii Merhaba canım..sayfaya bu hafta hiç gelemedim artık devam edemicem galiba..kilo vermedede baya yavaşladım puanlarınızı düşürmek istemem..burda sizlerle güzel sohbetlerimiz oldu..artık sayfaya gelmeden devam edicem.. zaten sarraf peşimi bırakmaz çok istiyo zayıflamamı.. Herkese bol eksiler
Canım 1 yaşında bebeğim var tam diş çıkarma zamanı çok huysuz vakit ayırıp buraya gelemiyorum ama yinede diyetime dikkat edicemBencee bırakmaa canım neden bırakıyorsun.
Tamamm canım Rabbim bağıslasın bebeğini zor olur tabii herdaim paylaşım yapmak ama arada gel gene bir seslennCanım 1 yaşında bebeğim var tam diş çıkarma zamanı çok huysuz vakit ayırıp buraya gelemiyorum ama yinede diyetime dikkat edicem
Vayyy süperr canımmben bugün şok oldum tartıyı görünce..1 haftadır yemek yemeye fırsat bulamadım resmen..ama acıktıkça yedim çok düzensizdi..ve sonuç benide şaşırttı
gecen hafta 79.3
bu hafta 76.7
fark 2.6
Tebrikler canikommmmmmmmmmteşekkür ederim canım
Iyiyim canim evde çocukla ev işiyle falan uğraşıyorum işte bu gun cuma bende tartildim -500Günaydın kiizz nasilsinnnn
Olsun tatlim listede olmasan da gel hep sohbeteIyiyim canim evde çocukla ev işiyle falan uğraşıyorum işte bu gun cuma bende tartildim -500bisey yapmadım hatta fazladan bile yedim listede değilim ama takip ediyorum sizi
Hiç gitmemesinden iyidir canım belki bir iki gün sonra birden gider ödem olduysa falan sıkma canını devam et cok güzel gidiyorsun asla pes etme hedefine ulaşacaksın sende eminimTeşekkür ederim canım çıtayı yüksek tuttumduondan oldu herhal bana az gibi geldi.
Kızım emmeyi bırakır bırakmaz aranizdayim şekercim devam edicem cok yok zaten 7 -8 kilo onuda hemencecik veririm inşallahOlsun tatlim listede olmasan da gel hep sohbete
teşekkür ederim canım..uzun vadede hedefim 55Tebrikler canikommmmmmmmmmhedef kilon kac canim
İnşallah canımm benim hedefe -27 kg varHiç gitmemesinden iyidir canım belki bir iki gün sonra birden gider ödem olduysa falan sıkma canını devam et cok güzel gidiyorsun asla pes etme hedefine ulaşacaksın sende eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?