Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar araba alıyorum :)) o işlerle uğraşmaktan giremiyorım. Paketim de bitti. Hemen kilo mu gireyim
Geçen hafta: 65.9
Bu hafta: 64.7
Yüzde: 1.8
Önümüzdeki hafta Hedef:63.7
Hayırlı olsun canım araban Rabbim kaza bela göstermesin güle güle iyi günlerinde kullan.

İnşallah canımm benim hedefe -27 kg var
Birden alınmadıki o kilolar birden verilsin azimle devam edip başaracaksın tatlım belki uzun sürecek ama pes etme buna değer oyle degilmi hem bunu basaranlarda var örnek şekercim var parte var sende yapabilirsin senin neyin eksik gız zamanında yedik şimdi boğazımızı tutma vakti accuk pis bozagazliligi birakbırakacağız

Aynenn aynenn tatlım valla benim ilk buu uzun süren rejimim her pazartesi başlar ve haftasonu bitirirdim yada birkaç kilo verir amannn zaten yaşlanınca yiyemicem yee der devam ederdim.Eee malum kullandığım ilaçlar serumlar yaşanılanlarda etki oldu bayağı aldım tartıya çıkasıya haberim yoktu şimdi bakalım istikrarla devam ediyorum.İnşallah canımm aynende böyle devam ederim desteğin için ayrıca çoookkkk teşekkür ederim.

***14.TAKIM 478. ETAP***

ParteMoralll (67.4 / / /%)kilosu sabit
seksensekizli ( 76/ / /%)kilosu sabit

brokenangel26( 102.6/ 102/ 0.6 /% 0.58)
selcanmehmetcan(81.0 / / / % )kilosu sabit

Salihavaris(79.3/76.7/ 2.6/%3.28)yeni üye başlangıç tarihi 4 agustos 2016, başlangıç kilo 79.8 hedef kilo:55
Meltemhz(73.0/72.2/0.8/%1.10)yeni üye başlangıç tarihi 30 temmuz 2016 başlangiç kilo 74.0 hedef kilo:56
14.Takım Ortalaması:%0.826

teşekkür ederim canım..uzun vadede hedefim 55
Tebrik ederim canim harika kilo vermissin..

Kızlar araba alıyorum :)) o işlerle uğraşmaktan giremiyorım. Paketim de bitti. Hemen kilo mu gireyim
Geçen hafta: 65.9
Bu hafta: 64.7
Yüzde: 1.8
Önümüzdeki hafta Hedef:63.7
Hayirli olsun araban canim allah kaza bela gostermesin ...tebrik ederim 1.2 guzel kilo..

Evett bugun menum berbat yinde itiraff etmekk istimm
Sabah misir gevrek
Öğle iki dilim karpuz kestim ve bi avuc dolusu beyaz leblebiyle karisike yer fistik
Aksam yesil fasulye ,makarna 4 yk, 4 cin biber iki yk yogurt
2.5 su spor yok canim cok sıkkın öyle yattim ya

Cok kotu deil kii iyi menun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…