- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #161.041
Hayırlı olsun canım araban Rabbim kaza bela göstermesin güle güle iyi günlerinde kullan.Kızlar araba alıyorum :)) o işlerle uğraşmaktan giremiyorım. Paketim de bitti. Hemen kilo mu gireyim
Geçen hafta: 65.9
Bu hafta: 64.7
Yüzde: 1.8
Önümüzdeki hafta Hedef:63.7
Birden alınmadıki o kilolar birden verilsin azimle devam edip başaracaksın tatlım belki uzun sürecek ama pes etme buna değer oyle degilmiİnşallah canımm benim hedefe -27 kg var
Aynenn aynenn tatlım valla benim ilk buu uzun süren rejimim her pazartesi başlar ve haftasonu bitirirdimBirden alınmadıki o kilolar birden verilsin azimle devam edip başaracaksın tatlım belki uzun sürecek ama pes etme buna değer oyle degilmihem bunu basaranlarda var örnek şekercim var parte var sende yapabilirsin senin neyin eksik gız zamanında yedik şimdi boğazımızı tutma vakti accuk pis bozagazliligi birakbırakacağız
Salihada olmasa bu hafta yanmışızz vallaKizlarr listemizi paylaşiyorumm
Aynenn aynenn tatlım valla benim ilk buu uzun süren rejimim her pazartesi başlar ve haftasonu bitirirdimyada birkaç kilo verir amannn zaten yaşlanınca yiyemicem yee der devam ederdim.Eee malum kullandığım ilaçlar serumlar yaşanılanlarda etki oldu bayağı aldım tartıya çıkasıya haberim yoktu şimdi bakalım istikrarla devam ediyorum.İnşallah canımm aynende böyle devam ederim desteğin için ayrıca çoookkkk teşekkür ederim.
Saliha bence kesin bireyselde 1. veya 2. olurSalihada olmasa bu hafta yanmışızz valla
Hayırlı olsun canım araban Rabbim kaza bela göstermesin güle güle iyi günlerinde kullan.
Tebrik ederim canim harika kilo vermissin..teşekkür ederim canım..uzun vadede hedefim 55
Hayirli olsun araban canim allah kaza bela gostermesin ...tebrik ederim 1.2 guzel kilo..Kızlar araba alıyorum :)) o işlerle uğraşmaktan giremiyorım. Paketim de bitti. Hemen kilo mu gireyim
Geçen hafta: 65.9
Bu hafta: 64.7
Yüzde: 1.8
Önümüzdeki hafta Hedef:63.7
Hayirli olsun Güle güle kullan arabani allah kazadan beladan korusun...darisi bize inşallah
Cok kotu deil kii iyi menunEvett bugun menum berbat yinde itiraff etmekk istimm
Sabah misir gevrek
Öğle iki dilim karpuz kestim ve bi avuc dolusu beyaz leblebiyle karisike yer fistik
Aksam yesil fasulye ,makarna 4 yk, 4 cin biber iki yk yogurt
2.5 su spor yok canim cok sıkkın öyle yattim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?