- 14 Kasım 2015
- 360
- 213
- 18
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #161.061
Bence normal menun asiri bisey yokCok kotu deil kii iyi menun
Kiz ben 2 hafta ac kadim gitmiyodu ya sinir oldum oldum oldum oldumcocuklar kucuk bakamiyom yoruluyom acikiyom canim tatli istiyo yemiyorum sonunda pes ettim dedim veremiyorum bi ara buraktim snra tartiya ciktim bajtin vermisim ama simdi canim cok istiyo bu kalan 2 kiloyi vdrmeti. Ama gozum kesmiyo zir geciyo yine deniyecmN Nesekarabulut canim digergunler ac kaldi bi gr bile vermemisim bari bugün yiyim dedim.haas bide haslanmis misir ortaboy du bide yesil elma yidimmm hahhh iste kotu menuu aklima sindi geldi
Kiz girme gerek yok ya gider gider hersey morali yuksek tutmakta bisey olmaz yarin duzeltirsinKiz ben 2 hafta ac kadim gitmiyodu ya sinir oldum oldum oldum oldumcocuklar kucuk bakamiyom yoruluyom acikiyom canim tatli istiyo yemiyorum sonunda pes ettim dedim veremiyorum bi ara buraktim snra tartiya ciktim bajtin vermisim ama simdi canim cok istiyo bu kalan 2 kiloyi vdrmeti. Ama gozum kesmiyo zir geciyo yine deniyecm
Ben buugn dunya kadar afyon lokumu yedim dolma yedim citos yedim .........:)((Kiz girme gerek yok ya gider gider hersey morali yuksek tutmakta bisey olmaz yarin duzeltirsin
Cok sik tartiya cikmada insanin moralini bozuyo ben artik cikmamaya karar verdimcikinca bakiyosun gitmiyo siniroluyo yiyosunBen buugn dunya kadar afyon lokumu yedim dolma yedim citos yedim .........:)((
Kötü deilki neden öyle yazdin cnmEvett bugun menum berbat yinde itiraff etmekk istimm
Sabah misir gevrek
Öğle iki dilim karpuz kestim ve bi avuc dolusu beyaz leblebiyle karisike yer fistik
Aksam yesil fasulye ,makarna 4 yk, 4 cin biber iki yk yogurt
2.5 su spor yok canim cok sıkkın öyle yattim ya
hayırlı olsun canım araban..kazasız belasız günlerde kullan inş canım..bence menü çok kötü değil..az yemişsin.bide gece yesen daha kötüSanırım bugün menülerde hepimiz çuvallamışız. Ben de çuvalladım
Kahvaltı yapamadım
Öğlen yağsız salata, köfte yemeği az bir şey patates
ara 2 soslu fıstık(ikram edildi)
Akşam asıl fiyasko 20:30 civarı 1 etli dürüm araba sürmeyi öğrenmeye gitmiştik, başka opsiyonum olamadı. Ben de gece yerim diye korktum ve bünyemi şaşırtmaca diye kendimi kandırdım.
Spor yapamadım ama tüm gün araba alma sürecinde koşturdum
Su 3 lt
Sağolasın canım inşallah kazasız belasız olurhayırlı olsun canım araban..kazasız belasız günlerde kullan inş canım..bence menü çok kötü değil..az yemişsin.bide gece yesen daha kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?