Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

N Nesekarabulut canim digergunler ac kaldi bi gr bile vermemisim bari bugün yiyim dedim.haas bide haslanmis misir ortaboy du bide yesil elma yidimmm hahhh iste kotu menuu aklima sindi geldi
Kiz ben 2 hafta ac kadim gitmiyodu ya sinir oldum oldum oldum oldumcocuklar kucuk bakamiyom yoruluyom acikiyom canim tatli istiyo yemiyorum sonunda pes ettim dedim veremiyorum bi ara buraktim snra tartiya ciktim bajtin vermisim ama simdi canim cok istiyo bu kalan 2 kiloyi vdrmeti. Ama gozum kesmiyo zir geciyo yine deniyecm

Kiz girme gerek yok ya gider gider hersey morali yuksek tutmakta bisey olmaz yarin duzeltirsin

Kötü deilki neden öyle yazdin cnm

Valla okudugum menülerin hepsi guzel kotu menu benimki asil...dun gece saçlarım islak klimada uyuyunca bugun şaril şaril burnum iştahszlik...
Sabah 1 dilim ekmek zeyin peynir çay
Oglen 3.. 4 kasık eriste plavi
Aksam 2 dilim biskuvili pudingli pasta (kiza yaptim bende yedim....

Sanırım bugün menülerde hepimiz çuvallamışız. Ben de çuvalladım
Kahvaltı yapamadım
Öğlen yağsız salata, köfte yemeği az bir şey patates
ara 2 soslu fıstık(ikram edildi)
Akşam asıl fiyasko 20:30 civarı 1 etli dürüm araba sürmeyi öğrenmeye gitmiştik, başka opsiyonum olamadı. Ben de gece yerim diye korktum ve bünyemi şaşırtmaca diye kendimi kandırdım.
Spor yapamadım ama tüm gün araba alma sürecinde koşturdum
Su 3 lt

çok teşekkür ederim arkadaşlar..umarım bu haftada güzel sonuçlar alırız beraber..benim bugünki menüm
kahvaltı 5 hurma 1 nektarin
öğlede ızgara hindi 1 lavaş
ara 1 nektarin
akşam 4 dilim pastırma yarım lavaş

hayırlı olsun canım araban..kazasız belasız günlerde kullan inş canım..bence menü çok kötü değil..az yemişsin.bide gece yesen daha kötü

hayırlı olsun canım araban..kazasız belasız günlerde kullan inş canım..bence menü çok kötü değil..az yemişsin.bide gece yesen daha kötü
Sağolasın canım inşallah kazasız belasız olur darısı ve en güzeli tüm dileyen 14. Takım hanımlarına nasip olur inşallah.
Eskiye göre az yedim ama diyet ya ondan çekiniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…