- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #161.321
Insallah baksana bsy cikio ertelenio gecen hafta sabit kaldm malesfff az kaldi yaaa yorlmucam az kaldiiiii ne kaldikiiiiiii sankiiiii pfOlarsin tabiii kiz niye olmayasinhem yilbaşina da 60 rahat olursun bence daha var kiz
Ise yaradı birazKiz Allah senibozmayasın teli
İyce sıkmadan kilo verme işi seni asıl ver kurtullllllInsallah baksana bsy cikio ertelenio gecen hafta sabit kaldm malesfff az kaldi yaaa yorlmucam az kaldiiiii ne kaldikiiiiiii sankiiiii pf
Dogru cnm bende oyle dusunuyorm aslinda arada erteleneblr napim elimden geleni yapiormİyce sıkmadan kilo verme işi seni asıl ver kurtullllllbir haftan bile sabit geçmesinn sonrasi kolay zaten kizzz
sagl cnmmmmm benim daha dikkatli yeeee lutfennnnnnn verirsin yaaa.Partis sende bu azim oldukca yakindir ogunleri gormenn 60 -55 ohhh az jalmis yilma valla super gidisin daha cumaya da va bize bi supruz yaparsin haa.bende yapmak istim iki gun yattim öyle
Tmmm hadi bakalm cumaya kdr 1 kg vericez tmmiOooo kiz ben sabittim iki gun oncemi tartildim yine ayniyimdir kesin gel cumaya senle yaris edelim yarim kilo da olsa verelim iki buçuk gun var bi deniyelim
Yarim beni kesmez bebegmNeyyyybi kilo muuu tmmmmmmm
Bilmiyorm yaniyo bi kac gundur sankimm.. yerken cok binsorun yok entrsanMide yanmasina zeytin cekirdegi cok iyi geliy 3 tane yutcaksin eger cokyanarsa bi dene bide cig patates sık suyu ic
Ben korkuyom iddayi kazanmandannnnn ama ossun denicemm varimmmYarim beni kesmez bebegm
Benimdee..Ayy benim uykumm geliii
Ayy kolay gelsin dicem de bitirmissiniz kiz masallahSelam kızlar..
Bugün menemen yaptık annemlerle..tam 46 kilo domatesten yaptıkiyi yorulmuşum yaa..ne güzel muhabbet etmişsiniz öyleee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?