- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #161.341
Ayy senin gelir kizz nasıl yorulmussundur yat dinlen canimmmBenimdee..
Afiyet olsun canim iyi menünnMenüm..
Sabah: menemen :) peynir salatalık çiğ fındık..
Akşam: bir kase mercimek çorbası, iki biber dolma, yoğurt..
Ayy inşallah..600 gr gitti..önemli olan listeye girmem ona çabalıyorum canım..Sende gel sarraf bi kilo yarisinaa
Sağol canım..Ayy kolay gelsin dicem de bitirmissiniz kiz masallah
HahaahahahBen korkuyom iddayi kazanmandannnnn ama ossun denicemm varimmm
Kiz ekmekkk yok uc ay oldu ogun iki dilime yakin yidim sabah.anam erik kilo aldirormi kabizimmm[QUOTE/]
YESIL XAY IC
nee iki kgmu istiyosn hahaahKizzz bi kilo didin eminmisinnn
Küçük canım..zor yedim zaten yorgunluktan..Afiyet olsun canim iyi menünnbiber dolmalari küçücükdür zati dimi
Küçük canım..zor yedim zaten yorgunluktan..
Tamammm bir kg vericikk tmmi hadi bakaaaaalimmmmHadi yatin leptin hormonlar calissin.kizzz sen norunn kazanmiyimda yagg eritiyimm :)))) anam du iki gunde iki kilo nirde ben nasi verem bi kilonun gozunu sevemmn
Yok kiz ben hafta sonu 68 gordm ama odem o tabi :) dusun o odemle birlikte iki vrrmem lazmYosa sindi bi kilo virdinmide jki kilo diyinn:))) senden korkulur valla
Kizzz partis bende sen gibi bi kilo fazla ciktiydim dikkat ettim geri kilo ma geldim sindi yarin bi firsatolursa bi tartilimYok kiz ben hafta sonu 68 gordm ama odem o tabi :) dusun o odemle birlikte iki vrrmem lazm
tartlma cumaya surprz olsnnnnKizzz partis bende sen gibi bi kilo fazla ciktiydim dikkat ettim geri kilo ma geldim sindi yarin bi firsatolursa bi tartilim
MckkkHadi canim ben kacarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?