- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #161.361
Gunaydin sen yoktun pek dunn diyim :))) nasil gidiyor kizz ki partisle iddaya girdik gecmem vermem lazimm bi kilo norcem bi oneride bulunu ni vaa :)))Günaydın kızlar hayırlı günler hayırlı sabahlarr
Günaydın canım akşamları bakamıyorum gün içinde ancak gündüzleride kimse olmuyor.Gördümm iddanızı valla hadii bakalımmm inşallah kaazanrsın.Ama parte de fenaa heee kesin verir o da yoğurt kürü yap tatlım zencefil zerdecal ve tarçın acayip etkili kesin sonuçGunaydin sen yoktun pek dunn diyim :))) nasil gidiyor kizz ki partisle iddaya girdik gecmem vermem lazimm bi kilo norcem bi oneride bulunu ni vaa :)))
Dur kizz yapiyimda kac ogun oluyor kiGünaydın canım akşamları bakamıyorum gün içinde ancak gündüzleride kimse olmuyor.Gördümm iddanızı valla hadii bakalımmm inşallah kaazanrsın.Ama parte de fenaa heee kesin verir o da yoğurt kürü yap tatlım zencefil zerdecal ve tarçın acayip etkili kesin sonuç
Hahahaa kiz nolduuu tutustunmuuu yoksaaaaaValla bu parte verir nedcem sekercim yestissss imdaad
1 hee sabah sporu kizimda oyle diyodu mumkunku@ParteMoralll norun uyuyonmu yoksa 3-4 saat spormu yapinn norun sesin cikmadi.valla arkam tutustu:)))(-):
Ayyyyy kiz sayemde verceksin benceeeAyyy partisdd vermem lazimmm bi kiloyirtacammm dotumuuu norumm artikk
Haftada iki kez canim gunde 3 ogunlerden 30 dk once ama ben sabahlari yapmiyorum.Simdi yedimm mesele zamanla alisiyorsun tadina daDur kizz yapiyimda kac ogun oluyor ki
Iyiii canimmm sen nasilsinnNaber gizlaa
Iyi bebemmn sennnnnNaber gizlaa
canimmmmmmm ya iki haftadr ihmal ettim dimi canm kuzenlerim geldidw yurt disindan surekli biyerlere git gel yapiorum tatlimmm cok ozledim siziiii
oww iddia varmış heyecanla takip edeceğimGünaydın canım akşamları bakamıyorum gün içinde ancak gündüzleride kimse olmuyor.Gördümm iddanızı valla hadii bakalımmm inşallah kaazanrsın.Ama parte de fenaa heee kesin verir o da yoğurt kürü yap tatlım zencefil zerdecal ve tarçın acayip etkili kesin sonuç
Yok canim tadini bilimde kac gun kaç öğün yendigini bilmimdi sagol.Haftada iki kez canim gunde 3 ogunlerden 30 dk once ama ben sabahlari yapmiyorum.Simdi yedimm mesele zamanla alisiyorsun tadina da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?