- 24 Kasım 2015
- 5.532
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #161.381
Oooo hanimefendi seni rahat gordummAyyyyy kiz sayemde verceksin benceee
Valla ben sabahları yiyemiyorummYok canim tadini bilimde kac gun kaç öğün yendigini bilmimdi sagol.
Aynennn ortalık fenaa
Aynennn ortalık fenaaiddaalar sağlamm ucunda ne var acep Lakin ben olcam
uuahahaha
Bennimmm hayatim rahat panpaOooo hanimefendi seni rahat gordumm
OooooooAynennn ortalık fenaaiddaalar sağlamm ucunda ne var acep Lakin ben olcam
oooooo babysii b3n cadi kizimla ugrasiyorm oglen yapicam bacak hareketleriKizla 45 dk spor yaptim bi saate tamamlacaktim karfasim tel acti yarim kaldi yavvv sporum oyun oynadim oram buramm bi salladi sankim depremm oldu 15 dk bacak hareketleri yarim mekik 70 falan cektimahsamda bişey çıkmazsa yururum partisss
Heehehehehe çokk gizli rakippBahhh sennn rakip haaaa partisss goruynmu rakibimizi
Super cnmm senin adina cooook sevinirimmmmmm
Sağolasınn canımm inşallahh umutluyumdaa şok olmamm inşallahhSuper cnmm senin adina cooook sevinirimmmmmm
Dr ben
hadi hadi sen tartilmisindrSağolasınn canımm inşallahh umutluyumdaa şok olmamm inşallahh
Ayyyy hadii inşallahh canımmm fadıl hesabııı izinden geliyorummmDr benhahahaha size uyguladigim yontem
hadi hadi sen tartilmisindrinsallah bu hafta grrubu birincilge tasirsinnn
Eski tartinda tartl aradaki farki hesapla cnmAyyyy hadii inşallahh canımmm fadıl hesabııı izinden geliyorummmDün dijital de tartıldım canım ama ondan farklı çıkıyor onu baz lamadım kendi tartım değildi.Lakin 20 günde 1 kg yağ gitmişşş
Hadi bakalım, o vakit bahsimi sana yatırıyorumAynennn ortalık fenaaiddaalar sağlamm ucunda ne var acep Lakin ben olcam
Hangisinden aldnHadi bakalım, o vakit bahsimi sana yatırıyorumBi birinciler paylaşıyor okuruz senden de :)
Bu arada bu yulaf kepeğini nasıl yiyorunuz kızlar yaasütle karıştırdım, ama yiyemiyorum. Bir kaşık atıyorum , ikinci kaşığa anca cesaretimi toplayıp alıyorum. Hiç hoş değilmiş. zamanla alışılıyor mu ki
Sutle yenmez ki yogurtla olur en fazla. Internette tarifleri var yulaf kepegiyle yapilan ekmek vs yaz bulursunHadi bakalım, o vakit bahsimi sana yatırıyorumBi birinciler paylaşıyor okuruz senden de :)
Bu arada bu yulaf kepeğini nasıl yiyorunuz kızlar yaasütle karıştırdım, ama yiyemiyorum. Bir kaşık atıyorum , ikinci kaşığa anca cesaretimi toplayıp alıyorum. Hiç hoş değilmiş. zamanla alışılıyor mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?