- 6 Ocak 2015
- 13.997
- 72.318
- 798
- 44
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #161.401
Öylee öylee canımm amaa acayip sevindim dimekkki benim inatçı yağlar çözülmüşşşEski tartinda tartl aradaki farki hesapla cnm
Kızz ne süt ne yogurtt ben direkt suya karıştırım tek dikiş içiyorum.Hepsini denedim arkasından yogurdu yiyorum canım yulaf ezmesini de tavsiye ederim. Hayyy ağzınn ball yesin bu aradaa inşallahh olurrr vallaa pekk hevesliyimm yaaa hadii bakalımHadi bakalım, o vakit bahsimi sana yatırıyorumBi birinciler paylaşıyor okuruz senden de :)
Bu arada bu yulaf kepeğini nasıl yiyorunuz kızlar yaasütle karıştırdım, ama yiyemiyorum. Bir kaşık atıyorum , ikinci kaşığa anca cesaretimi toplayıp alıyorum. Hiç hoş değilmiş. zamanla alışılıyor mu ki
açık almıştım aktardan. Güzeli var mı??Hangisinden aldn
Nasil yani 20 gunde bi kilomu kizzz bizzz sumuuu virdikAyyyy hadii inşallahh canımmm fadıl hesabııı izinden geliyorummmDün dijital de tartıldım canım ama ondan farklı çıkıyor onu baz lamadım kendi tartım değildi.Lakin 20 günde 1 kg yağ gitmişşş
Yokkk kızz vücut kitlee endeksii 1 kg yağ kütlemmm gitmişşNasil yani 20 gunde bi kilomu kizzz bizzz sumuuu virdikaglayimmi
Heee yanlış okumuşş canımmm valla en zor gidenn yağğ birden giden ödem amann kaslarına zarar vermeden vermenn önemliii zaten birde her metobolizma farklı ben şimdi 20 gün sonra gene tartılcam.Nasil yani 20 gunde bi kilomu kizzz bizzz sumuuu virdikaglayimmi
Kiz nasil oluyor hesaplanma bende bi hesaplasam boyy endeksi nasildi unuttummu bilmim kafa durdu bi yaz heleHeee yanlış okumuşş canımmm valla en zor gidenn yağğ birden giden ödem amann kaslarına zarar vermeden vermenn önemliii zaten birde her metobolizma farklı ben şimdi 20 gün sonra gene tartılcam.
Tatlım dijital makinada herbirşeyini tatrıyor 1 tl karşılıgındaKiz nasil oluyor hesaplanma bende bi hesaplasam boyy endeksi nasildi unuttummu bilmim kafa durdu bi yaz hele
hhahahahaha niye haftaya bu haftadan korktnmu kizLennn binnn ekmakk yimiyim hee hee hee ayniii binn senn gorursennn bu hafta gormessin belkim haftaya gor senn:))))
Kizzzz bunu yazan sinmiydinn bende brokenangel sandimdiAhan da buBitmeyenUmidim
Dogalsandan aliyormaçık almıştım aktardan. Güzeli var mı??
Nolduuuuu kiiizzKizzzz bunu yazan sinmiydinn bende brokenangel sandimdifalan oldum ayyy binn sokk nedcemm
Iyiii canimmm sen nasilsinn
Bende iyyim fistiklarrrIyi bebemmn sennnnn
Ayy canimmm fistikim gelmisss bizde cokkk ozledik gell artikcanimmmmmmm ya iki haftadr ihmal ettim dimi canm kuzenlerim geldidw yurt disindan surekli biyerlere git gel yapiorum tatlimmm cok ozledim siziiii
Banaaada viir banadaa virBende iyyim fistiklarrrpasta yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?