- 24 Kasım 2015
- 5.532
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #161.421
Kizimla ugrasiorm cnm asiri hareketli yalniz birakamiyorm. Ayrica mutfagada grdm tabi kuru fasulye yapiyormPartisss ortada yokkk himm mutfakta suannn binde gidemmm bayyyy
Valla olsada yesem yaa esime yemek yapmak bile bana eziyet cnm cekiyo. Tatliya hic girmiyorm@SekerPancari71 pastamiii
Partis sinnn yime beni gececen yaa
Ahh sekerciimm naptin sinn dinirmi yavvvv oluyomm immm
güzel mi peki bana çok yavan geldi tadı.Dogalsandan aliyorm
Ben alistim valla cnmm baslarda zor oluyodu ama herkesn damak tadi farkli tabi bilemedimgüzel mi peki bana çok yavan geldi tadı.
Selaam sarrafimSelam bağğyaanlaarrr
Sağolasın canımm çevre faktörleri ve olmulu sözlerr insanı acayip motive ediyorr.Aynenn devamm tatlımmkızlar amirim süzüldün farkında mısın diye sordu :))) Diyet yaptığımı vs yi bilmiyordu, bir sevindim ki ne sevindim. Durmak yok yola devam
Bir de akşam bir yemeğe katılmam gerekli. Ondan duruma göre geç yazabilirim.
DelyDoly teşekkürler karikatürler müthiş
Afiyet olsun tatlımmSabah
Iki haslanmis yumurta, peynir, fume , domates,salatalik,zeytin
Cay, yulafciklarim
Aksam
Bir kase tavuk corbasi , bir kase kurufasulye
Bir kase cacik
1.5 lt su
Aksam cay kahve
Loplop et olmmasnAfiyet olsun tatlımm
Aynennn tatlımm aynennn kızz verdin 1 kg daa kızmı gaza getiriyosunLoplop et olmmasngitsin pis yaglarrrrr
tesekkr edermm cnm
Bir onu da deneyeyim, bakınayım bir marketlere :) Öneri için teşekkürler @ParteMoralll :) baktım hiç birini yiyemiyorum. Dukan ekmeği yaparım yine diyete katkı olur :) #diyetçakallığıBen alistim valla cnmm baslarda zor oluyodu ama herkesn damak tadi farkli tabi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?