- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #161.441
YidimBanaaada viir banadaa vir
Alirim kiz tabi gel gelll listeye gelllKiz seker ben listeye girmeyeyim dedim ama kilo vermeye devam ediyorum sporu bıraktım sütümde normale döndü ama kilo veriyorum bıraktığımda 75 di bu sabah 73.6 yi gördüm aceba girebilirmiyim 26 agustosta girecektim listeye napsakalacanmi beni
Hahahahahahahahaah kiz cumayi bekliorm iki kg verm3m lazm zat3n biri odemdi hafta sonu sisikligiAynennn tatlımm aynennn kızz verdin 1 kg daa kızmı gaza getiriyosunBence sen kesin verdinn heee
Aynen cnm o sekilde denersin.Bir onu da deneyeyim, bakınayım bir marketlere :) Öneri için teşekkürler @ParteMoralll :) baktım hiç birini yiyemiyorum. Dukan ekmeği yaparım yine diyete katkı olur :) #diyetçakallığı
Yidimkisirlan puğaça da yaptim onlari da yidim ama 4 buçuk da yedim yatana kadar erir kii
Hahahahaa az değilsinn hee vallahhAh ahhhhhhhhhh mantii yiyeydm uc tabak
Kizzz olmamışssKizzzEParteMoralll, post: 47800436, member: 652595"]Sabah
Iki haslanmis yumurta, peynir, fume , domates,salatalik,zeytin
Cay, yulafciklarim
Aksam
Bir kase tavuk corbasi , bir kase kurufasulye
Bir kase cacik
1.5 lt su
Aksam cay kahve
Afiyet olsun canımm darısı şöyle sıkıntısız yemeye arada bir de olsaaa hedefe bir ulaşsakkYidimkisirlan puğaça da yaptim onlari da yidim ama 4 buçuk da yedim yatana kadar erir kii
Abowww ortalıkkktaa fenaaa duellooo kokusuuu yanlızz şaka yaptım.Lakin partemden öyle perfonmans beklerimHahhhahaahahaahaah gildurme kim psrtemi uc kilo once suyunu 3 lt icsinde yanima gessin haaahaaha
Nye kizzzzzHahahahaa az değilsinn hee vallahh
Kizzz olmamışssKizzzEParteMoralll, post: 47800436, member: 652595"]Sabah
Iki haslanmis yumurta, peynir, fume , domates,salatalik,zeytin
Cay, yulafciklarim
Aksam
Bir kase tavuk corbasi , bir kase kurufasulye
Bir kase cacik
1.5 lt su
Aksam cay kahve
Kızzz yetişş nirdesin sen parteem 3 kg vermişşKizzz olmamışss
Ayy dimi manti yirdik kizzAfiyet olsun canımm darısı şöyle sıkıntısız yemeye arada bir de olsaaa hedefe bir ulaşsakk
hahahaha sen onu banami didinHahhhahaahahaahaah gildurme kim psrtemi uc kilo once suyunu 3 lt icsinde yanima gessin haaahaaha
Kizz parte adami bekledim yimege gelmedi bi haberrr virr dimi bacisina gitmiss bende disari ciktim a101 yakin markete gittim anaaa ne goreyimm....
Filmin devamini bekleyenler tiklasin beni...
Kiz noldu yaz cbkkkkDaha yimak yicegim eve gidimde yiyen film daha sonra...
Sinir oldumm adama ohaa yaa
Annemle bugun onu konustukda ne zaman yapcan dedim manti aglama smile yolladm yok sana manti ben kg verim oyle diyo@ParteMoralll aklımaa hepp zalimce şeyler sokuyorsun ciiinimciiimmm olmuyor kiii mantı künefee vs vsss zalimsinn
Nasil pirformanssmisssAbowww ortalıkkktaa fenaaa duellooo kokusuuu yanlızz şaka yaptım.Lakin partemden öyle perfonmans beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?