Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hava muhalafeti nedeniyle yine iş yerinden yazıyorum ( muhalafeti değerlendireyim didim nette dolandım. Tatlı krizleri için şöyle bir tatlı buldum.
Miktarları ve kıvamı kişi kendi belirliyor.
Müsli, istediğin meyveler, tarçın sütü rondodan geçiriyorsun. Afiyetle yiyorsun. Basit ama etkili bir yöntem. Belki biliyorsunuzdur gerçi yine de hatırlatmak mahiyetinde paylaşmak geldi içimden:)

Alirim kiz tabi gel gelll listeye gelll yavas yavas verirsin canim sütün de azalmaz

Aynennn tatlımm aynennn kızz verdin 1 kg daa kızmı gaza getiriyosun Bence sen kesin verdinn heee
Hahahahahahahahaah kiz cumayi bekliorm iki kg verm3m lazm zat3n biri odemdi hafta sonu sisikligi korkmayin ben eskiyimm siz yenisiniz sizin sansiniz daha yuksek sonucta ben 21 kg vermis insan havaya bak
Bir onu da deneyeyim, bakınayım bir marketlere :) Öneri için teşekkürler @ParteMoralll :) baktım hiç birini yiyemiyorum. Dukan ekmeği yaparım yine diyete katkı olur :) #diyetçakallığı
Aynen cnm o sekilde denersin.
Yidim kisirlan puğaça da yaptim onlari da yidim ama 4 buçuk da yedim yatana kadar erir kii
neeeeeee erimezzz

KizzzEParteMoralll, post: 47800436, member: 652595"]Sabah
Iki haslanmis yumurta, peynir, fume , domates,salatalik,zeytin
Cay, yulafciklarim
Aksam
Bir kase tavuk corbasi , bir kase kurufasulye
Bir kase cacik
1.5 lt su
Aksam cay kahve [/QUOTE]
Kizzz olmamışss

Cay, yulafciklarim
Aksam
Bir kase cacik
1.5 lt su
Aksam cay kahve
Kizzz olmamışss[/QUOTE]
Kızzz yetişş nirdesin sen parteem 3 kg vermişş

Hahahahaa az değilsinn hee vallahh
Nye kizzzzz
Cay, yulafciklarim
Aksam
Bir kase cacik
1.5 lt su
Aksam cay kahve
Kizzz olmamışss[/QUOTE]
Aman sen ne bilisin
Kizzz olmamışss
Kızzz yetişş nirdesin sen parteem 3 kg vermişş [/QUOTE]
Hahahahahahahahahahaha
Afiyet olsun canımm darısı şöyle sıkıntısız yemeye arada bir de olsaaa hedefe bir ulaşsakk
Ayy dimi manti yirdik kizz
Hahhhahaahahaahaah gildurme kim psrtemi uc kilo once suyunu 3 lt icsinde yanima gessin haaahaaha
hahahaha sen onu banami didin akilli ol ben 69.5 kiloya kadar 3 lt ictim. Suanki kgma gore 3 icmeme gerek yok. Kgna gor3 su iciliyo biliyosn akilli ol

@ParteMoralll aklımaa hepp zalimce şeyler sokuyorsun ciiinimciiimmm olmuyor kiii mantı künefee vs vsss zalimsinn
Annemle bugun onu konustukda ne zaman yapcan dedim manti aglama smile yolladm yok sana manti ben kg verim oyle diyo ahahahahahahahaha yiemicim tek basina zevkli olmiyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…