- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #161.461
Haftada 3 kg gibi tatlımmm müthişş azimlisinnNasil pirformanssmisss
Sormaaaa varyaa koca yazz geçtii kasap önündekii kedilerr gibi bakaa bakaa geçiyorum ötesinii sen düşünnnDondurma seysin yollamasirf kg vermim diye dimeee ben sana boylemi yaptmmm heeeee
Ooo bende pek mumkun degl suan cnm. Onceden oyleydi ama sen ve selcan verebilirsinz ama odemde varsaHaftada 3 kg gibi tatlımmm müthişş azimlisinn
Ayyyy ağzın ball yisinn inşallahhhhOoo bende pek mumkun degl suan cnm. Onceden oyleydi ama sen ve selcan verebilirsinz ama odemde varsa
Ay ben yedm valla butun yazSormaaaa varyaa koca yazz geçtii kasap önündekii kedilerr gibi bakaa bakaa geçiyorum ötesinii sen düşünnnYiyemedimm yaaa laaaa
Kiz anlamaya calisiyorm az daha duzgun yazEvittt bu kaa mrak yiter ..
A101girdim anaa ne gorumm rafta dukan hocanin yulafff kepegi bi sevindim bi kutu kalmis kaptim himenn filmm nasiii...
Ifff yaa canim sıkkın ben beste yiyen bi adamim niye haber etminn allahin odunu kendisi 3-4 eve gelen sahiss bi da yimak hazirlarmiyamm cohhh sinirledim bak
Tamam tatlım hemmencik geldimmmmAlirim kiz tabi gel gelll listeye gelllyavas yavas verirsin canim sütün de azalmaz
Gorumcenmi bozdu aranizi kiz duzgun yaaaazKizzz oğlum tel açtı baba nerdesin bisikletim bozuk yap diye, o da ben gelmicem halangildeyim gec gelecem demiş...ben abartmadim ki yemegini onune geliyse bi saygidan dirrr..
Amann kusumm ya ne dert edimse..
O gorumceme kirginim esimle kac aram bozzdu sindi bizimki de orda insanın aklina...
Ayyy ne bu tripler kiz kiziyo eve gelmiyo falan ayyy hic hos degill.Kizzz oğlum tel açtı baba nerdesin bisikletim bozuk yap diye, o da ben gelmicem halangildeyim gec gelecem demiş...ben abartmadim ki yemegini onune geliyse bi saygidan dirrr..
Amann kusumm ya ne dert edimse..
O gorumceme kirginim esimle kac aram bozzdu sindi bizimki de orda insanın aklina...
Cnm ben zaten sana pohpohla demedim ki burnundan getir dedim gittigine. Ama seninkiler fenaymis yaa ne alaka cocuk olmamaisyla bosver. Gelmezse gelmesin.Haklisin arardim ama her zaman ben atiyorum adimi hic kendisi atmaz bi adim suclu kotunu donen yine kendisi ne vaarr azcikda ben trip atam kirildim kirdim hanimi hatunu disiin.kizz Hakkat kirildim bu sefer hiç pofpofluyacak halim kalmadi kaldiki suçlu degilem ... bu gorumceme bundan 5 ay oncemi ne esimle kavgaliydik dert yandim birazda eltiyi sikayet ettiydim huzursuzluk yapmisti onuda didim sen yime icmeee git eltimeee , kusss oldugumu esimle mahremiyeti gaynima anlatt bennnn sookkkk ....bende succ ki gorumcemi abla bilmisim dert yanmisim, gorumcem eltimeee gaynima gayin babaya kadar sdemiss....yani ufacik bisey ne olduuu abarttilarda abarttilar....bundan 7 sene once partiscigim okuyon dimi eltim yeni evli bana iftira attilar gayinbaba gorumcegil hep destekledi ve esimm hic biseyy savunmadi sustu bu hep icimde kaldii ...eltiyle aram bozulunca msj cektim derdin ne sen ozamn da böyle iftira attin niye dedim gayinbabaya tel açmış sevgli elticigim.. gayinbaba esime tel açtı vayyy senin hanim nasil msj cekerrr .....hakmi adaletmi partiss.... kizz cocugum yok diye bizde birgun zor kalirlar eltigilde 1-2 ayyy ve cok ayrim yaptilar yapsinlarda esimin destegi olmadigi surece normalde esim sesiz sakin kimseyi kirmak istemez amaa bana kaprisliiii eziyetlii...ve allaha Şükür ki bunlara rağmen bi saygisizlik yapmadimm... ben ilahi adalete inanirim allaha havale ettim kizzz icim dolmuş partiss kizzz inaninn kimse dert yanmiyom yanmadim icimmm böyle dolduu..
Alsana hikayee..
Ayy canım tam oturdum sizle muhabbet edicem misafir geldi..haydii kalk ağırla derken bu saat oldu..kv deyim çıkamıyom da bi yereSelaam sarrafim
Ahh o yukafcıklar ben barışamadım onlarla... Yeteri kadar sporda yaptıysan tamamdır bence. Tabii tavuk çorbasında un yoksa. Afiyet olsun :)KizzzEParteMoralll, post: 47800436, member: 652595"]Sabah
Iki haslanmis yumurta, peynir, fume , domates,salatalik,zeytin
Cay, yulafciklarim
Aksam
Bir kase tavuk corbasi , bir kase kurufasulye
Bir kase cacik
1.5 lt su
Aksam cay kahve
Ben diyette 3. Haftadayım 66.9 dan başlamıştım. Bu hafta en fazla oda tahmini700 gr verebileceğim gibi. Ödem azaldığından mı öyledir. Geçen haftalarda bir bir gidiyordu. Yoksa diyette yanlış mı yapıyorum.Ooo bende pek mumkun degl suan cnm. Onceden oyleydi ama sen ve selcan verebilirsinz ama odemde varsa
Heral yoğurt kuru?? O nedir cnm?? Kabak diyette harika olmuş :) sporun ve suyunda çok ii :) afiyet olsunSabah soganli omlet
Ogle ni yedim kizla hatirlamim ama 2 de yidim ya tavuk gosusu kk iki küçük erik bir ceviz eder erik kucuk yani duyrulurrr
3 gibi heral yoğurt kuru
Aksam bi tabagin icinde ni vardi kabak yimegi iki kk haslanmis tavuk Göğsü 2-3 yk yoğurt
3 lt su tamamlanacak 45 spor yapildi aha sindi parka inimmde hareket edimm iffffff((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?