Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizz bu benim menum karisti selcan hanfendi alintilayamio un yoktu yogurtla yumurta sarisi tavuk suyuyla yapildi.
Yulafxiklar candir
Benim kg ma gore 2lt icm3m gerekiyo. Onceden uc iciyodum

Valla ben ilk hafta 4 vermistm odem ilk ay 9.5 soylemisimdr ama benim kgm fazlaydi. Simdi daha az gidiyo eskisi gibi degl ama mesela hafta sonu bir arti oldm ya o bigunde gidio odem cnku

E elaalemi

Kizzz sendeki odemmis gidenn bizdeki yaggggg ondanmis hizli kilo veremiymisikkk ki bastaki bebe niye oynuyy silmicemm

Lannn ohaaa kizzz parte benim halamgile ggitmiş benim sipa yanlis anlamiss bebeler bizi niye gotirmedin didiler hangi hala oraya gitmedim falan hala gile didi insaat boya badana varmış ona yardima gitmiş gunahini aldim ama yanlis anlama yüzünden o da msj cekseydiii

Adama boşuna saydırdın o kadar kız

Dogru alintilayamiyorummmm
Senin yuzundennyanlis oluyo hepsi
Evitt kizlar 50 dk yürüyüş yaptim kuccuk kacamak yapmistimmm erittim inş
Ne yedn bakm
Kizzz sendeki odemmis gidenn bizdeki yaggggg ondanmis hizli kilo veremiymisikkk ki bastaki bebe niye oynuyy silmicemm
heee cnm 21 kg hepsi odemmis.
Sen kendini kandir ben ekmek yok erik yok o bu hif birini agzima surmedim yoksa bende gidim gidim verirdim onu bir gec ben 8 kg verdgmde gtmistm 7si yagmis olcmuslerdi. Sen eski halimi yeni halimi gorsen peh

Şimdi farkettim de bir hayli kilo vermişsin çok çok tebrik ederim. Darısı önce tüm takıma sonra tüm kk halkına sonrasında tüm Zayıflamak isteyenlere inşallah Üşenmedim hesapladım Aylık ortalama 2.9 gibi bir Kilo vermişsin. Onun büyük çoğunluğu yağdır

BitmeyenUmidim oynayarak kilo verme yöntemini deneyen emoji o diğer bazı emojiler gibi (eli çatalda dolaşanları var bunları ) tembellik etmiyor. Bir de bunun anoreksiya emoji versiyonu var şekil1A: . diyet olayı dan emojileri bile o gözlr görür oldum. Diyetin yan etkisi herhal..

Yapamamisim ya nerden olucak bu
kişisel bilgileriniz bölümünde, profil resminin altındaki özel başlıktan yapılıyor cnm :)

Son düzenleme:
KK sağolsun motive edici reklamlar almış :) kıyafet reklamlarına her baktığımda aa zayıflayayım bunu da alırım diye not ediyorum. Firmada çakalmış hem şimdiye hem geleceğe yönelik müşteri topluyor. Kk kazanıyor, firma kazanıyor, biz kazanıyoruz. Herkes mutlu
Öyle bugün azıcık iğrenç espriler günümde olabilirim kusuruma bakmayın artık.

Ne yidigimi suylememm
Kesin yeni halini gorsemm sok olurum essah ddiyorum trprik edirennm pes ediremm saygiula egilemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…