- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #161.481
Ahh o yukafcıklar ben barışamadım onlarla... Yeteri kadar sporda yaptıysan tamamdır bence. Tabii tavuk çorbasında un yoksa. Afiyet olsun :)
Bir de 1.5 lt suyu 2-2.5'a tamamlarsan metobolizma hızın açısından çok faydalı olur.
Kizz bu benim menum karisti selcan hanfendi alintilayamioun yoktu yogurtla yumurta sarisi tavuk suyuyla yapildi.
Yulafxiklar candir
Ben diyette 3. Haftadayım 66.9 dan başlamıştım. Bu hafta en fazla oda tahmini700 gr verebileceğim gibi. Ödem azaldığından mı öyledir. Geçen haftalarda bir bir gidiyordu. Yoksa diyette yanlış mı yapıyorum.
Valla ben ilk hafta 4 vermistm odem ilk ay 9.5 soylemisimdr ama benim kgm fazlaydi. Simdi daha az gidiyo eskisi gibi degl ama mesela hafta sonu bir arti oldm ya o bigunde gidio odem cnku
Heral yoğurt kuru?? O nedir cnm?? Kabak diyette harika olmuş :) sporun ve suyunda çok ii :) afiyet olsun
Menü alıntılamamda bir sıkıntı olmuş ama çözemedim ikiside selcan'ın gözüküyor.
Ayyyy hic cekilcek gibi degillAyy canım tam oturdum sizle muhabbet edicem misafir geldi..haydii kalk ağırla derken bu saat oldu..kv deyim çıkamıyom da bi yere
Yazdklarm neden oyle oldu yahu
Kizz bu benim menum karisti selcan hanfendi alintilayamioun yoktu yogurtla yumurta sarisi tavuk suyuyla yapildi.
Yulafxiklar candir
Benim kg ma gore 2lt icm3m gerekiyo. Onceden uc iciyodum
Valla ben ilk hafta 4 vermistm odem ilk ay 9.5 soylemisimdr ama benim kgm fazlaydi. Simdi daha az gidiyo eskisi gibi degl ama mesela hafta sonu bir arti oldm ya o bigunde gidio odem cnku
E elaalemi
Adama boşuna saydırdın o kadar kızLannn ohaaa kizzz parte benim halamgile ggitmiş benim sipa yanlis anlamiss bebeler bizi niye gotirmedin didiler hangi hala oraya gitmedim falan hala gile didi insaat boya badana varmış ona yardima gitmiş gunahini aldim ama yanlis anlama yüzünden o da msj cekseydiii
Adama boşuna saydırdın o kadar kız
Senin yuzundennyanlis oluyo hepsiDogru alintilayamiyorummmm
Ne yedn bakmEvitt kizlar 50 dk yürüyüş yaptim kuccuk kacamak yapmistimmm erittim inş
heee cnm 21 kg hepsi odemmis.Kizzz sendeki odemmis gidenn bizdeki yagggggondanmis hizli kilo veremiymisikkk ki bastaki bebe niye oynuyy silmicemm
Şimdi farkettim de bir hayli kilo vermişsin çok çok tebrik ederim. Darısı önce tüm takıma sonra tüm kk halkına sonrasında tüm Zayıflamak isteyenlere inşallahKizz bu benim menum karisti selcan hanfendi alintilayamioun yoktu yogurtla yumurta sarisi tavuk suyuyla yapildi.
Yulafxiklar candir
Benim kg ma gore 2lt icm3m gerekiyo. Onceden uc iciyodum
E elaalemi
kişisel bilgileriniz bölümünde, profil resminin altındaki özel başlıktan yapılıyor cnm :)Yapamamisim yanerden olucak bu
Durum mjs nin altta bi kutu daha var oraya yazcen kizzz inn durumdan inn nasii tariff:)))Yok bulamiyorummmfotonun oralarda yazı yazılacak bi yer buldum oda durum mesajıymış olmadı
Senin yuzundennyanlis oluyo hepsi
Ne yedn bakm
heee cnm 21 kg hepsi odemmis.
Sen kendini kandir ben ekmek yok erik yok o bu hif birini agzima surmedim yoksa bende gidim gidim verirdim onu bir gecben 8 kg verdgmde gtmistm 7si yagmis olcmuslerdi. Sen eski halimi yeni halimi gorsen peh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?