Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sagol cnm ama dedimm ya ilk ay 9.5 gitti gerisi mayisa kadar 9 kg verdim...zaten mayista 69.5 dum haziranla temmuzda bi yedm bi yaptm korudum. Agustos devam isteeeee yilbasina 60 umuyorum seneyede 58 55 allah ne verdiyse hahaha amin amin amin[/QUOTE]

Sagolun kizceler yaptım galiba oldu bu sefer
Reca ederim cnm

Ayy gene mantiiii cikti onumeeeeeeeeee ayyy dayanamdigim seylerden agzimin suyu aktii yaa

Mantı mı o da ne yok bize öyle şeyler, yapmayın etmeyin bacılarım o mantılar bize zayıflama yolunda eksi olarak geri dönüyorlar. Ancak şaşırtma zamanlarında ve koruma da girmeli hayatımıza.
Mantınında diyet versiyonu var mı bakmak lazım ama, belki kepekli unla ve salçasız yapılabilir

Kizzz parte hamile kalmadan önce 68 dim boyum uzun kilolu durmuyorum o kiloda ama ona ulaştıktan sonrada evlennirkenki Halime gelmeyi hedefliyorum 62 63 falan dahada azı çirkin duruyor 1.70 boyum
Ozaman guzel cnmmmm insallahh
ayyyy yicem kizzzz ben accik daha verim odul yapiorm arada ah ahhhh diyete uygun yaptm ben cope attm hc begenmedmm

Ozaman guzel cnmmmm insallahh
ayyyy yicem kizzzz ben accik daha verim odul yapiorm arada ah ahhhh diyete uygun yaptm ben cope attm hc begenmedmm
Ödülse eyvallah hem mehmet öz de öneriyor, haftada ya da 2 haftada bir ödül gibi yenirse metabolizma hızlanır diyor.
Diyete uygun olanı yenecek gibi değil yani denemeden öğrendiğim ii oldu, ben de hemen tarif bakmaya başlamıştım.

Ayyyyy yok yok boooogg htrlamak istemiyormmm bileee ben makarna delisiyim ahhhh ne zorr bilsennnbn haftada bir iki haftada bir kizima degisiklik yapiyorm icimden nele4 kopuyo deliriom resmen ay benim gene agzim sulandi ben cooook severm yemeyii cook

Ben spora gideyrum hanım kızlar, sonrada sıcak duş soğuk duş tekniğiyle laksit asit atıp hemen akabinde uyuyacağım. Bu arada sıcak soğuk su taktiğiyle iki gündür gece hiç uyanmıyorum. Normalde annem nöbet tutuyordu ben uyanıp dolaba giderken beni durduruyordu. Bu teknik bir şekilde benim uyku sistemimin mormal insanlar gibi çalışmasını sağladı.
Bu arada bilmeyenler varsa yazayım tekrardan benim gece kalkıp bilinçsiz yeme problemim vardı. Zaten o nedenle kilo veremiyor aksine kilo alıyordum. Zaman içinde pek çok yöntem denedim. En son ki bu soğuk-sıcak duşla işi çözdüm gibi bakalım. Annem de artık başımda nöbet tutmadan uyuyabilecek.
Ayy ne çok yazdım, öpeyrum hepiciğinizi. Hayırlı geceler.

Ahh yemek sevilmez mi, nasıl da anlıyorum seni bir bilsen. Bu aşk kötü işte ne yazık ki, bir şekilde daha az sevmeyi öğrenmek lazım. İi de nasıl nasıl nasıl diye ben de kendime soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…