- 24 Kasım 2015
- 5.532
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #161.501
Sagol cnm ama dedimm ya ilk ay 9.5 gitti gerisi mayisa kadar 9 kg verdim...zaten mayista 69.5 dum haziranla temmuzda bi yedm bi yaptm korudum. Agustos devam isteeeee yilbasina 60 umuyorum seneyede 58 55 allah ne verdiyse hahahaŞimdi farkettim de bir hayli kilo vermişsin çok çok tebrik ederim. Darısı önce tüm takıma sonra tüm kk halkına sonrasında tüm Zayıflamak isteyenlere inşallahÜşenmedim hesapladım Aylık ortalama 2.9 gibi bir Kilo vermişsin. Onun büyük çoğunluğu yağdır
BitmeyenUmidim oynayarak kilo verme yöntemini deneyen emoji o diğer bazı emojiler gibi (eli çatalda dolaşanları var bunları ) tembellik etmiyor. Bir de bunun anoreksiya emoji versiyonu var şekil1A: . diyet olayı dan emojileri bile o gözlr görür oldum. Diyetin yan etkisi herhal..
kişisel bilgileriniz bölümünde, profil resminin altındaki özel başlıktan yapılıyor cnm :)
Olduu hedefi dusurr :)Sagolun kizceler yaptım galiba oldu bu sefer
Teşekkür ederim tatlım yaptım sağolKiz hala bulamadinmi du ben bi bakimdahtc71
Ne yidigimi suylememm
Kesin yeni halini gorsemm sok olurum essah ddiyorum trprik edirennm pes ediremm saygiula egilemmm
Kizzz parte hamile kalmadan önce 68 dim boyum uzun kilolu durmuyorum o kiloda ama ona ulaştıktan sonrada evlennirkenki Halime gelmeyi hedefliyorum 62 63 falan dahada azı çirkin duruyor 1.70 boyumOlduu hedefi dusurr :)
Reca ederim cnmSagolun kizceler yaptım galiba oldu bu sefer
Ayy gene mantiiii cikti onumeeeeeeeeee ayyy dayanamdigim seylerden agzimin suyu aktii yaa
Ozaman guzel cnmmmm insallahhKizzz parte hamile kalmadan önce 68 dim boyum uzun kilolu durmuyorum o kiloda ama ona ulaştıktan sonrada evlennirkenki Halime gelmeyi hedefliyorum 62 63 falan dahada azı çirkin duruyor 1.70 boyum
ayyyy yicem kizzzz ben accik daha verim odul yapiorm aradaReca ederim cnm
Mantı mı o da ne yok bize öyle şeyler,yapmayın etmeyin bacılarım o mantılar bize zayıflama yolunda eksi olarak geri dönüyorlar. Ancak şaşırtma zamanlarında ve koruma da girmeli hayatımıza.
Mantınında diyet versiyonu var mı bakmak lazım ama, belki kepekli unla ve salçasız yapılabilir
Allah seni nitmesinn kiz nefsini korleyeydinn olum diyeti digil yaa
Partelll
Ödülse eyvallahOzaman guzel cnmmmm insallahh
ayyyy yicem kizzzz ben accik daha verim odul yapiorm aradaah ahhhh diyete uygun yaptm ben cope attm hc begenmedmm
Ayyyyy yok yok boooogg htrlamak istemiyormmm bileeeÖdülse eyvallahhem mehmet öz de öneriyor, haftada ya da 2 haftada bir ödül gibi yenirse metabolizma hızlanır diyor.
Diyete uygun olanı yenecek gibi değil yanidenemeden öğrendiğim ii oldu, ben de hemen tarif bakmaya başlamıştım.
Ben yemeklere baktıkça iştahım açılıyor kiz hele tvde yemek programı falan göreyim hemen atlıyorum o kanalda durmuyorum bileBen gidiyim biraz yemek tariflerine bakiyim kendimi oyle tatmin ediyorumayy ben nasil biriyimm
Ahh yemek sevilmez mi, nasıl da anlıyorum seni bir bilsen. Bu aşk kötü işte ne yazık ki, bir şekilde daha az sevmeyi öğrenmek lazım. İi de nasıl nasıl nasıl diye ben de kendime soruyorumAyyyyy yok yok boooogg htrlamak istemiyormmm bileeeben makarna delisiyim ahhhh ne zorr bilsennnbn haftada bir iki haftada bir kizima degisiklik yapiyorm icimden nele4 kopuyo deliriom resmen ay benim gene agzim sulandi ben cooook severm yemeyii cook
Hahahahaha ayyyyyyy ne guzel dimii ama ekside guzelAyyy cohh kotusunuz muhabbetiniz cekilmiyy zorla adama istahhh actiriyinizzz tariff marifff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?