Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Benim kocamda da var o huy ama özellikle kalkıp yemezde gece uyanırsa mutfağa uğrar hep biseyler yer ozelliklede tatli seyler bende kızarım gece gece ne yiyosun diye inşallah bırakırsın canim sende

Ben yemeklere baktıkça iştahım açılıyor kiz hele tvde yemek programı falan göreyim hemen atlıyorum o kanalda durmuyorum bile
Ayyyy ben konusmayida bakmayida yemeyide hepsini yerim burayida yerm cildirttinz beni
Ahh yemek sevilmez mi, nasıl da anlıyorum seni bir bilsen. Bu aşk kötü işte ne yazık ki, bir şekilde daha az sevmeyi öğrenmek lazım. İi de nasıl nasıl nasıl diye ben de kendime soruyorum
evet yaaaaaa sevilmezmi dimiii yemekle ask yasiyorm 5 saat ugrasiyim iki dk yiim hic usenmem ay gorende beni okuz sanicak ysem ysem sismesem. kg verimde hele yiceeem kiii korumada ben iyiyim baya

Kizz partis bugun sabah tartildim ayni kiloydu allah verede yarim kilo olsa bile raziyamm.senin msj gormedimdi tartilma supruz olsun msj keskem tartilmaydim bakalim cumayi supruzle beklimm

Sabah
Iki haslanmis yumurta, peynir, fume , domates,salatalik,zeytin
Cay, yulafciklarim
Aksam
Bir kase tavuk corbasi , bir kase kurufasulye
Bir kase cacik
1.5 lt su
Aksam cay kahve
Afiyet olsun canikom şokk gizilllll
neeeeeee erimezzz
erirrr erirrr az yediydim zati nasil aciktimbi kasik baharatli yogurt yedim
Ah ahhhhhhhhhh mantii yiyeydm uc tabak

Kizz parte adami bekledim yimege gelmedi bi haberrr virr dimi bacisina gitmiss bende disari ciktim a101 yakin markete gittim anaaa ne goreyimm....
Filmin devamini bekleyenler tiklasin beni...
Eeee sonra nolmuuuss
Ayy kiz sen arasaydin ya beş olmadan nirdesin herif diye

Afiyet olsun canim guzelmis menünde sporunda

Afiyet olsun canimmm

Afiyet olsun tatlikom kiz simiti yarim yeseydin keskemm

Kizzz parte hamile kalmadan önce 68 dim boyum uzun kilolu durmuyorum o kiloda ama ona ulaştıktan sonrada evlennirkenki Halime gelmeyi hedefliyorum 62 63 falan dahada azı çirkin duruyor 1.70 boyum
Masallah boyun varmis kizz ama bende 1.70 e 60 tam iyi kizzz benim boy 165 51 kiloyum kendimi de araya sıkıştırdım tamamdir bugunde övdüm kendimi rahatca uyurum

Hahh kimsede kalmadi sekerin musafir geldi kizz partisss yogurt kurunu denedinmi bana tuyo ver iki gunde olsa ya bu dil cikan kiz gelmiss silmicem cohh tatli yaaa
gagahaha tuyo vermem saana beni gecersn falan amaaaan

Kizz partis bugun sabah tartildim ayni kiloydu allah verede yarim kilo olsa bile raziyamm.senin msj gormedimdi tartilma supruz olsun msj keskem tartilmaydim bakalim cumayi supruzle beklimm
niye vermedn acabaaaa cumayaa beklermmm bir kg benim.ne olcak bakalm

Ben diyet yaparken ayda bir falan gecenin bi körü veya aksam geç vakitte tika basa patlayacak kadar yerdim ve ertesi güne hep eksi görürdüm normalde aksam 5-6 dan sonra agzima bisey sürmedigim ve hep az yedigim icin metabolizma şaşirip eksiye çeviriyodu kiloyu bende çok işe yariyodu kiz

Biz kardeşik galiba makarnaaaaaa hergün yerim ve doydugumu bilmemm bi tencere veriinn verinnn yirim salcali kavrulmus en sevdigim

Ayy canim ben yeni okuyorum bak bunu kizzzz iyi bari bu duş yöntemi insallah hep ise yarar diyetin bozulmaz

Hahh kimsede kalmadi sekerin musafir geldi kizz partisss yogurt kurunu denedinmi bana tuyo ver iki gunde olsa ya bu dil cikan kiz gelmiss silmicem cohh tatli yaaa
Kiz benim misafir gelmedi daha bu hafta eşim nöbetçi is yerinde gunduzleri evde o yuzden pek yazamıyorum yemekdi işdi anca aksam eşim işe gidince yazabiliyorum

Kizlar pirinç lapasini yapan oldumu faydasini goren.@sarraf sen mi yaptinmiydin bi ara
Kiz boşver pirinc lapasini karabugday kürü yap iki gün ödem falan gidiyo güzel kilo iniyo karabugday al (aşurelik buğday değil) yagsiz tuzsuz pilav gibi pisir sabah ekmeksiz hafif bi kahvalti yaptiktan sonra gün boyu karabugdayi yoğurtlayip ye yaninda elma da yiyebilirsin ben hala arada yapiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…