- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #161.521
Benim kocamda da var o huy ama özellikle kalkıp yemezde gece uyanırsa mutfağa uğrar hep biseyler yer ozelliklede tatli seyler bende kızarım gece gece ne yiyosun diyeBen spora gideyrum hanım kızlar, sonrada sıcak duş soğuk duş tekniğiyle laksit asit atıp hemen akabinde uyuyacağım. Bu arada sıcak soğuk su taktiğiyle iki gündür gece hiç uyanmıyorum. Normalde annem nöbet tutuyordu ben uyanıp dolaba giderken beni durduruyordu. Bu teknik bir şekilde benim uyku sistemimin mormal insanlar gibi çalışmasını sağladı.
Bu arada bilmeyenler varsa yazayım tekrardan benim gece kalkıp bilinçsiz yeme problemim vardı. Zaten o nedenle kilo veremiyor aksine kilo alıyordum. Zaman içinde pek çok yöntem denedim. En son ki bu soğuk-sıcak duşla işi çözdüm gibi bakalım. Annem de artık başımda nöbet tutmadan uyuyabilecek.
Ayy ne çok yazdım, öpeyrum hepiciğinizi. Hayırlı geceler.
Ayyyy ben konusmayida bakmayida yemeyide hepsini yerim burayida yermBen yemeklere baktıkça iştahım açılıyor kiz hele tvde yemek programı falan göreyim hemen atlıyorum o kanalda durmuyorum bile
evet yaaaaaa sevilmezmi dimiii yemekle ask yasiyormAhh yemek sevilmez mi, nasıl da anlıyorum seni bir bilsen. Bu aşk kötü işte ne yazık ki, bir şekilde daha az sevmeyi öğrenmek lazım. İi de nasıl nasıl nasıl diye ben de kendime soruyorum
Afiyet olsun canikom şokk gizilllllSabah
Iki haslanmis yumurta, peynir, fume , domates,salatalik,zeytin
Cay, yulafciklarim
Aksam
Bir kase tavuk corbasi , bir kase kurufasulye
Bir kase cacik
1.5 lt su
Aksam cay kahve
erirrr erirrrneeeeeee erimezzz
Ah ahhhhhhhhhh mantii yiyeydm uc tabak
Eeee sonra nolmuuussKizz parte adami bekledim yimege gelmedi bi haberrr virr dimi bacisina gitmiss bende disari ciktim a101 yakin markete gittim anaaa ne goreyimm....
Filmin devamini bekleyenler tiklasin beni...
Ayy kiz sen arasaydin ya beş olmadan nirdesin herif diyeEvittt bu kaa mrak yiter ..
A101girdim anaa ne gorumm rafta dukan hocanin yulafff kepegi bi sevindim bi kutu kalmis kaptim himenn filmm nasiii...
Ifff yaa canim sıkkın ben beste yiyen bi adamim niye haber etminn allahin odunu kendisi 3-4 eve gelen sahiss bi da yimak hazirlarmiyamm cohhh sinirledim bak
Afiyet olsun canim guzelmis menünde sporundaSabah soganli omlet
Ogle ni yedim kizla hatirlamim ama 2 de yidim ya tavuk gosusu kk iki küçük erik bir ceviz eder erik kucuk yani duyrulurrr
3 gibi heral yoğurt kuru
Aksam bi tabagin icinde ni vardi kabak yimegi iki kk haslanmis tavuk Göğsü 2-3 yk yoğurt
3 lt su tamamlanacak 45 spor yapildi aha sindi parka inimmde hareket edimm iffffff((
Tamam tatlım hemmencik geldimmmm
Afiyet olsun canimmmMenüm 24.08.2016
Kahvaltı 07:00 3 siyah zeytin, 2 dilim beyaz ekmek, 1 dilim beyaz beynir, 1 dilim tulum, domates, salatalık
Ara sütlü nescafe
Öğlen 12:30 civarı 1 dilim yeşil elma, sütlü yulaf kepeği
Akşam 19:25 civarı 2 ızgara tavuk göğüs, hqşlanmış sebzeler, 2 sıkımlık barbekü sosu, 1 tane kızarmış patates
2 bardak güllü yeşil çay, 3 lt su, çay
Spor: 75 ip atlama, toplam 1 saat yürüme, 20 dakika spor yapmayı düşünüyorum bakalım
Afiyet olsun tatlikomSabah menum 1 yumurta 2 kk peynir 3 zeytin 2 dilim tam bugday ekmegi 3 bardak cay ictim yogurt kürü öğlen 1 simit ( misafirim almis getirmis kadina ayip olmasin diye eslik ettim )3 kasik yogurt yedim.yogurt kürü aksam 1 kepce corba 2 kasik patlica 2 kasik bulgur sifir ekmek yedim.60 dakika yürüyüş yaptim.Günboyu yesil cay ve limonlu su içtim
Masallah boyun varmis kizzKizzz parte hamile kalmadan önce 68 dim boyum uzun kilolu durmuyorum o kiloda ama ona ulaştıktan sonrada evlennirkenki Halime gelmeyi hedefliyorum 62 63 falan dahada azı çirkin duruyor 1.70 boyum
Ayy ayni da benBen gidiyim biraz yemek tariflerine bakiyim kendimi oyle tatmin ediyorumayy ben nasil biriyimm
gagahaha tuyo vermem saana beni gecersn falan amaaaanHahh kimsede kalmadi sekerin musafir geldi kizz partisss yogurt kurunu denedinmi bana tuyo ver iki gunde olsaya bu dil cikan kiz gelmiss silmicem cohh tatli yaaa
niye vermedn acabaaaa cumayaa beklermmm bir kg benim.ne olcak bakalmKizz partis bugun sabah tartildim ayni kiloydu allah verede yarim kilo olsa bile raziyamm.senin msj gormedimdi tartilma supruz olsun msj keskem tartilmaydim bakalim cumayi supruzle beklimm
Ben diyet yaparken ayda bir falan gecenin bi körü veya aksam geç vakitte tika basa patlayacak kadar yerdim ve ertesi güne hep eksi görürdüm normalde aksam 5-6 dan sonra agzima bisey sürmedigim ve hep az yedigim icin metabolizma şaşirip eksiye çeviriyodu kiloyu bende çok işe yariyodu kizÖdülse eyvallahhem mehmet öz de öneriyor, haftada ya da 2 haftada bir ödül gibi yenirse metabolizma hızlanır diyor.
Diyete uygun olanı yenecek gibi değil yanidenemeden öğrendiğim ii oldu, ben de hemen tarif bakmaya başlamıştım.
Biz kardeşik galibaAyyyyy yok yok boooogg htrlamak istemiyormmm bileeeben makarna delisiyim ahhhh ne zorr bilsennnbn haftada bir iki haftada bir kizima degisiklik yapiyorm icimden nele4 kopuyo deliriom resmen ay benim gene agzim sulandi ben cooook severm yemeyii cook
Ayy canim ben yeni okuyorum bak bunu kizzzzBen spora gideyrum hanım kızlar, sonrada sıcak duş soğuk duş tekniğiyle laksit asit atıp hemen akabinde uyuyacağım. Bu arada sıcak soğuk su taktiğiyle iki gündür gece hiç uyanmıyorum. Normalde annem nöbet tutuyordu ben uyanıp dolaba giderken beni durduruyordu. Bu teknik bir şekilde benim uyku sistemimin mormal insanlar gibi çalışmasını sağladı.
Bu arada bilmeyenler varsa yazayım tekrardan benim gece kalkıp bilinçsiz yeme problemim vardı. Zaten o nedenle kilo veremiyor aksine kilo alıyordum. Zaman içinde pek çok yöntem denedim. En son ki bu soğuk-sıcak duşla işi çözdüm gibi bakalım. Annem de artık başımda nöbet tutmadan uyuyabilecek.
Ayy ne çok yazdım, öpeyrum hepiciğinizi. Hayırlı geceler.
Kiz benim misafir gelmedi daha bu hafta eşim nöbetçi is yerinde gunduzleri evde o yuzden pek yazamıyorum yemekdi işdi anca aksam eşim işe gidince yazabiliyorumHahh kimsede kalmadi sekerin musafir geldi kizz partisss yogurt kurunu denedinmi bana tuyo ver iki gunde olsaya bu dil cikan kiz gelmiss silmicem cohh tatli yaaa
Dimi dimi kankiskooom yaa ah ahAyy ayni da benacikinca yemek tariflerine videolarin bakip kendime eziyet etmeye bayiliram ahahahahhhh
:) biliyormmmmm bebimm biliyormmmmBiz kardeşik galibamakarnaaaaaa hergün yerim ve doydugumu bilmemm bi tencere veriinn verinnn yirim salcali kavrulmus en sevdigim
Kiz boşver pirinc lapasini karabugday kürü yap iki gün ödem falan gidiyo güzel kilo iniyoKizlar pirinç lapasini yapan oldumu faydasini goren.@sarraf sen mi yaptinmiydin bi ara
Dimi dimi kankiskooom yaa ah ah
:) biliyormmmmm bebimm biliyormmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?