- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #161.541
Gel bizim evde bissürü alaman çikilati var yiyek
Yok canım ben yapmadım..protein diyeti yaptım ben..Kizlar pirinç lapasini yapan oldumu faydasini goren.@sarraf sen mi yaptinmiydin bi ara
Evde bir paket kara buğday var duruyo öyle..yapsammı acebaaKiz boşver pirinc lapasini karabugday kürü yap iki gün ödem falan gidiyo güzel kilo iniyokarabugday al (aşurelik buğday değil) yagsiz tuzsuz pilav gibi pisir sabah ekmeksiz hafif bi kahvalti yaptiktan sonra gün boyu karabugdayi yoğurtlayip ye yaninda elma da yiyebilirsin ben hala arada yapiyorum
Yap kizzz valla bana her zaman kilo verdirdi karabugday ayda bi kez falan yapiyorum ben halaEvde bir paket kara buğday var duruyo öyle..yapsammı acebaa
He 9:30 da geldi odada yatiyy bende yatagimda bi rahatt ohhh
Afiyet olsun tatlikommmmmMenümü de yazayım..
Sabah: kıymalı yumurta,kk peynir, domates, salatalık..
Akşam: bir kase mercimek, tavuk sote , yoğurt..
Yarın deniyorum o zaman..sabah erkenden hastaneye gidicem gelince haşlarım..yoğurtsuz yenmiyo hakkaten..Yap kizzz valla bana her zaman kilo verdirdi karabugday ayda bi kez falan yapiyorum ben hala
yoook begenmem ben fistikli istiyormmmmGel bizim evde bissürü alaman çikilati var yiyekfistikli yokda koca koca bütün findikli varr
ohhhhhhHe 9:30 da geldi odada yatiyy bende yatagimda bi rahatt ohhh
Saat 11 den sonra bişeyler oluyo kız sanayoook begenmem ben fistikli istiyormmmm
Hatta suan fistikli baklavada yerm dondurmayla hattttttaaaaa dondurmayla kunefede olrr oofofofofo
Nee yogurtlu pilavmi sicak sicakYarın deniyorum o zaman..sabah erkenden hastaneye gidicem gelince haşlarım..yoğurtsuz yenmiyo hakkaten..
Sıcak olmaz ıyykk...soğuk yerim ben salata gibi..Nee yogurtlu pilavmi sicak sicak
Hahahahahahhahaahhaahha
Ama ben pilav diyorum ohhhh olsada yesem sen ye yerimeSıcak olmaz ıyykk...soğuk yerim ben salata gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?