- 24 Kasım 2015
- 5.532
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #161.561
Sabah olsada kahvalti yapsam yaa benim durum vahimmmm gibi
Ben yogurtlu tadini seviyorum bile kizzzYarın deniyorum o zaman..sabah erkenden hastaneye gidicem gelince haşlarım..yoğurtsuz yenmiyo hakkaten..
Bende yerim ahh kilo almasak ben şuan yavan ekmek bilene yerimyoook begenmem ben fistikli istiyormmmm
Hatta suan fistikli baklavada yerm dondurmayla hattttttaaaaa dondurmayla kunefede olrr oofofofofo
Yogurtlu pilav da nesi gııAma ben pilav diyorum ohhhh olsada yesem sen ye yerimeSekerPancarii litfen yogurtla yada tavklu ye
Sırtımda yara gibi bişey çıktı alerji de olabilir..cildiyeye gidicem zona olmasında ondan korktumBen yogurtlu tadini seviyorum bile kizzzhayirdir canim hastaneye ne için gidiceksin kötü bisey yok insallah
Aman hemen göster canimmm bize de haber ver insallah onemli bisey degildirSırtımda yara gibi bişey çıktı alerji de olabilir..cildiyeye gidicem zona olmasında ondan korktum
İnşallah canım..yarın yazarım..Aman hemen göster canimmm bize de haber ver insallah onemli bisey degildir
Ne yogurduuuu bn diyorm kunefe sen diyosun yogurt peehBi kasik yogurt al hem odemin giderrr ne aci cekinnn olee bizde aci cektirin izdirapmisin kizz:)))
Yook kiz cnm tehlikeli seyler cekiyiiiiGoruyonuzmu kizlar guya caktirmiyor yarista değilmiş gibi ama durum gosteriyorki partisin garii acliktan perti çıktı :)))
BndeeeeeeeBende yerim ahh kilo almasak ben şuan yavan ekmek bilene yerim
bnde bulguru sogan salca domates biberli yaparim ama kuru olmazz cok hafif sulu icine bnde tvk atiyorm imhhhhhYogurtlu pilav da nesi gııayy biz salçali tavuklu bulgur pilavi yapariz biraz sulu onuda köy yufkasinin üstüne döker yeriz varya böyle bi lezzet yokkkkkkkkk ayyhhhh canim cekti biber tursuylannn hep sinin yüzünden
Ne yogurduuuu bn diyorm kunefe sen diyosun yogurt peeh
Yook kiz cnm tehlikeli seyler cekiyiiii
Bndeeeeeee
bnde bulguru sogan salca domates biberli yaparim ama kuru olmazz cok hafif sulu icine bnde tvk atiyorm imhhhhh
Sırtımda yara gibi bişey çıktı alerji de olabilir..cildiyeye gidicem zona olmasında ondan korktum
Ayyyyyyyyy yemekler yemekle4 gece konusuruz sabah zevkli degilHımmm kiz ben seker ilaci kullaniyorum ya canim çekmiyor hic tatli gorursem aliskalintan yirdim herhalll anamm bu hap bitince norcrm yaa tutamazda saldirirsam kendimden korktum kizz partiss haklisin valla senin canin cektigin kadar varrr.
Kizz pilav tam benlik bende öyle yaparım bazen sade teryagda kavurup bisiriyom salca neymm yok haa uzerine et kavurmasi koyuyom cok super bi dene.sade teryagda bisirecenn kucuk kaseye koyup servis tabagina ters cevir uzerinede et kavurmasini koy super oluy.etide duduklude 5 dk kendi suyunda bisiy ayni mangal yapmis gibi tavada kavurmus gibi oluy dudukluyu açtıktan sonra pulbiber karabiber tuz ilave edisin bi dk ates ustunde karistirp kavurun cok basit bi yemekk
Ohh tamam bugün nasil ovecen bakalımMasallah boyun varmis kizzama bende 1.70 e 60 tam iyi kizzz benim boy 165 51 kiloyum kendimi de araya sıkıştırdım tamamdir bugunde övdüm kendimi rahatca uyurum
Ayyyyyyyyy yemekler yemekle4 gece konusuruz sabah zevkli degil
Benim kocamda da var o huy ama özellikle kalkıp yemezde gece uyanırsa mutfağa uğrar hep biseyler yer ozelliklede tatli seyler bende kızarım gece gece ne yiyosun diyeinşallah bırakırsın canim sende
Süper, denenip onaylanmış yöntem, zaten hep derim mehmet öz bu işleri bilii diyeBen diyet yaparken ayda bir falan gecenin bi körü veya aksam geç vakitte tika basa patlayacak kadar yerdim ve ertesi güne hep eksi görürdüm normalde aksam 5-6 dan sonra agzima bisey sürmedigim ve hep az yedigim icin metabolizma şaşirip eksiye çeviriyodu kiloyu bende çok işe yariyodu kiz
Geçmiş olsun cnm inşallah zona değil sıcaktan falan basit bir şeydir. Haber ver mutlaka.Sırtımda yara gibi bişey çıktı alerji de olabilir..cildiyeye gidicem zona olmasında ondan korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?