Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ama ben pilav diyorum ohhhh olsada yesem sen ye yerime SekerPancarii litfen yogurtla yada tavklu ye
Yogurtlu pilav da nesi gıı ayy biz salçali tavuklu bulgur pilavi yapariz biraz sulu onuda köy yufkasinin üstüne döker yeriz varya böyle bi lezzet yokkkkkkkkkayyhhhh canim cekti biber tursuylannnhep sinin yüzünden

Bi kasik yogurt al hem odemin giderrr ne aci cekinnn olee bizde aci cektirin izdirapmisin kizz:)))
Ne yogurduuuu bn diyorm kunefe sen diyosun yogurt peeh
Goruyonuzmu kizlar guya caktirmiyor yarista değilmiş gibi ama durum gosteriyorki partisin garii acliktan perti çıktı :)))
Yook kiz cnm tehlikeli seyler cekiyiiii
Bende yerim ahh kilo almasak ben şuan yavan ekmek bilene yerim
Bndeeeeeee
Yogurtlu pilav da nesi gıı ayy biz salçali tavuklu bulgur pilavi yapariz biraz sulu onuda köy yufkasinin üstüne döker yeriz varya böyle bi lezzet yokkkkkkkkkayyhhhh canim cekti biber tursuylannnhep sinin yüzünden
bnde bulguru sogan salca domates biberli yaparim ama kuru olmazz cok hafif sulu icine bnde tvk atiyorm imhhhhh

Ne yogurduuuu bn diyorm kunefe sen diyosun yogurt peeh

Yook kiz cnm tehlikeli seyler cekiyiiii

Bndeeeeeee
bnde bulguru sogan salca domates biberli yaparim ama kuru olmazz cok hafif sulu icine bnde tvk atiyorm imhhhhh

Hımmm kiz ben seker ilaci kullaniyorum ya canim çekmiyor hic tatli gorursem aliskalintan yirdim herhalll anamm bu hap bitince norcrm yaa tutamazda saldirirsam kendimden korktum kizz partiss haklisin valla senin canin cektigin kadar varrr.
Kizz pilav tam benlik bende öyle yaparım bazen sade teryagda kavurup bisiriyom salca neymm yok haa uzerine et kavurmasi koyuyom cok super bi dene.sade teryagda bisirecenn kucuk kaseye koyup servis tabagina ters cevir uzerinede et kavurmasini koy super oluy.etide duduklude 5 dk kendi suyunda bisiy ayni mangal yapmis gibi tavada kavurmus gibi oluy dudukluyu açtıktan sonra pulbiber karabiber tuz ilave edisin bi dk ates ustunde karistirp kavurun cok basit bi yemekk

Ayyyyyyyyy yemekler yemekle4 gece konusuruz sabah zevkli degil

Masallah boyun varmis kizz ama bende 1.70 e 60 tam iyi kizzz benim boy 165 51 kiloyum kendimi de araya sıkıştırdım tamamdir bugunde övdüm kendimi rahatca uyurum
Ohh tamam bugün nasil ovecen bakalım ilk hedefe ulasayimda ondan sonra bakarim sekercim kilo verdikce memnun olmazssam vermeye devam insallah günaydın kızlar gününüz mutlu gecsin

Ayyyyyyyyy yemekler yemekle4 gece konusuruz sabah zevkli degil

Ayyy bebegemm Evittt zati gece yazmisim da negen gunduz dayanamayip yirmisinn ahaaa pufttt noktani buldummm :)))) nu arada gunaydinnnlarr sekerimm ben birazcik dahaa yatimm görüşürüz )))(((

Benim kocamda da var o huy ama özellikle kalkıp yemezde gece uyanırsa mutfağa uğrar hep biseyler yer ozelliklede tatli seyler bende kızarım gece gece ne yiyosun diye inşallah bırakırsın canim sende

Sağol cnm uğraşıyorum inşallah geçecek. Eşinde de durum aynıymış bir şekilde yüksek kalorili şeylere saldırıyorsun. Tüm gün kendini tutup gece böyle bir şey yaşaman nr kadar iğrenç anlatamam

Süper, denenip onaylanmış yöntem, zaten hep derim mehmet öz bu işleri bilii diye

Sırtımda yara gibi bişey çıktı alerji de olabilir..cildiyeye gidicem zona olmasında ondan korktum
Geçmiş olsun cnm inşallah zona değil sıcaktan falan basit bir şeydir. Haber ver mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…