Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ohh tamam bugün nasil ovecen bakalım ilk hedefe ulasayimda ondan sonra bakarim sekercim kilo verdikce memnun olmazssam vermeye devam insallah günaydın kızlar gününüz mutlu gecsin
Haklisin canim bende öyle yapmıştım ilk hedef 58 di sonra baktim hala zayiflamaya ihtiyaç var devam ettim sende duruma göre bakarsin

Günaydın tatlişlaaaarrr yarin cumahazir miyiz
Evettt panik yokkk bugün akşam yemeklerini erken vakitte yiyoruz veee ekmek pilav makarna hic bir hamur işi yemiyoruz yarina hazir oluyoruz dimiii

Evettt panik yokkk bugün akşam yemeklerini erken vakitte yiyoruz veee ekmek pilav makarna hic bir hamur işi yemiyoruz yarina hazir oluyoruz dimiii

Ben hazır değilim gibi iki gündür 64.2'den daha aşağıyı göremedim ( yarına 63.7 olacaktım güya. Bu durumda en ii 63.9 olurum. Akşam 7'den sonra bir şey yemeyeceğim. Bir umut 63.9'u görürüm belki.

Ben hazır değilim gibi iki gündür 64.2'den daha aşağıyı göremedim ( yarına 63.7 olacaktım güya. Bu durumda en ii 63.9 olurum. Akşam 7'den sonra bir şey yemeyeceğim. Bir umut 63.9'u görürüm belki.
Moralini bozma canim bugünü çok hafif geçir ne kadar ekside olsan kar dimi

Ayyy bebegemm Evittt zati gece yazmisim da negen gunduz dayanamayip yirmisinn ahaaa pufttt noktani buldummm :)))) nu arada gunaydinnnlarr sekerimm ben birazcik dahaa yatimm görüşürüz )))((-)
Hahaha seni uckagtciiii
ben hazir degilimnmmmm

Ayy kızlar ben zona olmuşum
İlaç yazdı iki hafta geçer dedi doktor
ayy gecmis olsun cnmmmm.. neye taktin okadar.
Cok kosturuosun ordan oraya biraz kendinede zaman ayir cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…