- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #161.581
Haklisin canim bende öyle yapmıştım ilk hedef 58 di sonra baktim hala zayiflamaya ihtiyaç var devam ettim sende duruma göre bakarsinOhh tamam bugün nasil ovecen bakalımilk hedefe ulasayimda ondan sonra bakarim sekercim kilo verdikce memnun olmazssam vermeye devam insallah günaydın kızlar gününüz mutlu gecsin
Geçmiş olsun canım neye üzüldün o kadar inşallah sadece basit bir şeydir.Sırtımda yara gibi bişey çıktı alerji de olabilir..cildiyeye gidicem zona olmasında ondan korktum
Günaydınn tatlımm vallaa hadii bakalım yarın büyükk günGünaydın tatlişlaaaarrryarin cuma hazir miyiz
Evettt panik yokkkbugün akşam yemeklerini erken vakitte yiyoruz veee ekmek pilav makarna hic bir hamur işi yemiyoruz yarina hazir oluyoruz dimiii
Kıızz neye üzüldün o kadar yada neye sıktın canınıı kıyamamm yaa Rabbim şifa versin.Üzülmee ilaçlarını ihmal etme kullan geçer güzelimm sıkmaa canınııAyy kızlar ben zona olmuşum
İlaç yazdı iki hafta geçer dedi doktor
Geçer demiş ya canım doktor üzülme ki daha hızlı iyileş. iki hafta nedir ki çabucacık geçer :) Geçmiş olsun.Ayy kızlar ben zona olmuşum
Günaydın tatlişlaaaarrryarin cuma hazir miyiz
Evettt panik yokkkbugün akşam yemeklerini erken vakitte yiyoruz veee ekmek pilav makarna hic bir hamur işi yemiyoruz yarina hazir oluyoruz dimiii
Ayy cok uzuldum canimm ilerleyen bisey degil demi bilmiyorum ben ne oldugunu zonaninAyy kızlar ben zona olmuşum
Moralini bozma canim bugünü çok hafif geçir ne kadar ekside olsan kar dimiBen hazır değilim gibi iki gündür 64.2'den daha aşağıyı göremedim( yarına 63.7 olacaktım güya. Bu durumda en ii 63.9 olurum. Akşam 7'den sonra bir şey yemeyeceğim. Bir umut 63.9'u görürüm belki.
Hahaha seni uckagtciiiiAyyy bebegemm Evittt zati gece yazmisim da negen gunduz dayanamayip yirmisinn ahaaa pufttt noktani buldummm :)))) nu arada gunaydinnnlarr sekerimm ben birazcik dahaa yatimm görüşürüz)))(( -)
ben hazir degilimnmmmmGünaydın tatlişlaaaarrryarin cuma hazir miyiz
ayy gecmis olsun cnmmmm.. neye taktin okadar.Ayy kızlar ben zona olmuşum
Acmi kaaldn da titriyosun kizzxzzHasatim halim yok ev temizlik bebeleri yika kendim yıkan derkrn elim ayagim zangir zangir titredi bi kendime gelimm sizlenn ugrasacagimm :))
Gitmezmi diyosunnnnnnnNe ediyonda 500 gr gitcekk partiss sana diyim.kiiiz hala kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?