Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Negennn kiziy heriff...
kesin ac kaliyon diye...
Giderde kiloda neyyy ozel biyesmymi yapinn diyimm 500gr
Kiz ac mi kaliom ben o alismis sureklu cerez abur cubur meyve dondurma yememe ac kaliyorm gibi dusunuyo.. ac kaliomsm kizio illa dedm makarnami yiim yani oda hyr dio
Ozel bisey ne kiz normal yiom canm bisey cekerse agzima atiom oyle 500gram versem yeter diorm

Yok kiz bol salatanin icine kattim da daha da yiyemedim bol su iciyorum bi de benim tansiyon duserki heral dustu tuzsuz yaa ondan zati tuzu da izcik kullaniram yimeklerdede niye böyle oldum ki

Bari yarina 500 gr gitse srnin dediginn. Kiz aksamda yuriyuse cikarim.partis ben böyle ter gormedim sanki yagmurda islanmisim gibi acayip terledim bugün lapadan heral başka zaman böyle olmadı

Yok kiz bol salatanin icine kattim da daha da yiyemedim bol su iciyorum bi de benim tansiyon duserki heral dustu tuzsuz yaa ondan zati tuzu da izcik kullaniram yimeklerdede niye böyle oldum ki
Ay nye zorluyosn kziz
Bari yarina 500 gr gitse srnin dediginn. Kiz aksamda yuriyuse cikarim.partis ben böyle ter gormedim sanki yagmurda islanmisim gibi acayip terledim bugün lapadan heral başka zaman böyle olmadı
terliomsnnn allah allah kizzz kendine eziiyet etme bayilip kalcan delimisin ya

Sen naptin spor falan yaptinmi valla bu bayrama hedfime ulasmak istimm 1.5haftayi gecti ne dondurma ne tatli ne yimedim yemicemde artik eksi gormek istimm yaa

Kiz oo tere diksindim hemen dus aldim şimdilik bisey yok lapayi yidikten 2-3 saat sonrami oluyy ne dur bagaamm spordada öyle olacakmi

Yarn cumaaaa insallah 500gramda olsa gtmistr
İnşallah canım ben sırf yarına az çıkmak için kahvaltıyı atladım. Bakalım işe yarayacak mı? Yulaf kepeği bile yedim, gerçi tahıl gevreği ile karıştırdım. Artık verelim şu kiloları

Hasatim halim yok ev temizlik bebeleri yika kendim yıkan derkrn elim ayagim zangir zangir titredi bi kendime gelimm sizlenn ugrasacagimm :))
Dikkat et canım kendine hasta olma sakın.

Kizz bugun pirinc lapasi uyguluyom saat 10da yedim çok kotu oldum az once sindi yidim hale elim ayagim kötü kötü
Pirinç lapasından olmayadabilir. Üşütmüş olma ihtimalin var mı?? Önceki mesajda da titriyorum yazmışsın.

Dun bacak hareketi yaptm kizdn firsat olmuyo ki yaa valla bende istiyorm bayrama 65olmak istiorm yaa ama bakalm.
kızı al kucağına yatır onlan spor yap, ağırlık gibi kaldırsan da olur sporsuz olmuyor diyorlar bir şekilde spora vakit ayırmak lazım. Şaka bir yana umarım vakit ayırır bayrama 65'i görürsün :)

Kıızz neye üzüldün o kadar yada neye sıktın canınıı kıyamamm yaa Rabbim şifa versin.Üzülmee ilaçlarını ihmal etme kullan geçer güzelimm sıkmaa canınıı

Geçer demiş ya canım doktor üzülme ki daha hızlı iyileş. iki hafta nedir ki çabucacık geçer :) Geçmiş olsun.

Ayy cok uzuldum canimm ilerleyen bisey degil demi bilmiyorum ben ne oldugunu zonanin gecmis olsun tatlim

Hahaha seni uckagtciiii
ben hazir degilimnmmmm

ayy gecmis olsun cnmmmm.. neye taktin okadar.
Cok kosturuosun ordan oraya biraz kendinede zaman ayir cnm
Çok teşekkür ederim kızlar sağolun..tahminim doğru çıktı..bu yaz çok koşuşturdum düğün hastalıklar derken bi yerden patlak verdi..geçecek inşallah..

Sabah iki haslanmis yumurta, peynir, domates, salata,zeytinnn cay

Bir kase tavuk corbasi

Aksamm
7-8 kofte
6orta salatalik tursusu, domates , az peynir,yulafciklarim
2lt su
Aksam cay kahve
2 yumurta tek olabilirdi, bir de turşudan diyette öneriliyor mu emin olamadım ama karbonhidrat neredeyse hiç yok yani Afiyet olsun canım

bence ogun atlamak yanlis bende ise yaramiyo.
Benik kizim 1, 5 yasinda ve asiri hareketli oyuzden butun gun pesinde kosuyorm cnku surekli biyerden atlama biyeri karistrmak indirmek hepsi mevcut uyudugunda islerimi hallediyorm zaman olursada yapiorm.
Insallah gorurum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…