- 24 Kasım 2015
- 5.532
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #161.601
Kiz ac mi kaliom ben o alismis sureklu cerez abur cubur meyve dondurma yememe ac kaliyorm gibi dusunuyo.. ac kaliomsm kizio illa dedm makarnami yiim yani oda hyr dioNegennn kiziy heriff...
kesin ac kaliyon diye...
Giderde kiloda neyyy ozel biyesmymi yapinn diyimm 500gr
Yaaa azmi geldiii yaniiii baska bisey ye ozaman olmazmi ellerinmi titriyo kizzz yapma ozamaannnnnKizz bugun pirinc lapasi uyguluyom saat 10da yedim çok kotu oldum az once sindi yidim hale elim ayagim kötü kötü
Ay nye zorluyosn kzizYok kiz bol salatanin icine kattim da daha da yiyemedim bol su iciyorum bi de benim tansiyon duserki heral dustu tuzsuz yaa ondan zati tuzu da izcik kullaniram yimeklerdede niye böyle oldum ki
terliomsnnn allah allah kizzz kendine eziiyet etme bayilip kalcan delimisin yaBari yarina 500 gr gitse srnin dediginn. Kiz aksamda yuriyuse cikarim.partis ben böyle ter gormedim sanki yagmurda islanmisim gibi acayip terledim bugün lapadan heral başka zaman böyle olmadı
Bana entrsan geldi sanmiyorm sana yaramadi bence. Elini ayagini titreticek hic bisey uygulamaKiz oo tere diksindim hemen dus aldim şimdilik bisey yok lapayi yidikten 2-3 saat sonrami oluyy ne dur bagaamm spordada öyle olacakmi
Yoo ben yapmadmmmSen hic yapmadinmi böyle bisey
Bulgurlu olsun..
Dun bacak hareketi yaptm kizdn firsat olmuyo ki yaa valla bende istiyorm bayrama 65olmak istiorm yaa ama bakalm.Sen naptin spor falan yaptinmi valla bu bayrama hedfime ulasmak istimm 1.5haftayi gecti ne dondurma ne tatli ne yimedim yemicemde artik eksi gormek istimm yaa
İnşallah canımYarn cumaaaa insallah 500gramda olsa gtmistr
Dikkat et canım kendine hasta olma sakın.Hasatim halim yok ev temizlik bebeleri yika kendim yıkan derkrn elim ayagim zangir zangir titredi bi kendime gelimm sizlenn ugrasacagimm :))
Pirinç lapasından olmayadabilir. Üşütmüş olma ihtimalin var mı?? Önceki mesajda da titriyorum yazmışsın.Kizz bugun pirinc lapasi uyguluyom saat 10da yedim çok kotu oldum az once sindi yidim hale elim ayagim kötü kötü
kızı al kucağına yatır onlan spor yap, ağırlık gibi kaldırsan da olurDun bacak hareketi yaptm kizdn firsat olmuyo ki yaa valla bende istiyorm bayrama 65olmak istiorm yaa ama bakalm.
Kıızz neye üzüldün o kadar yada neye sıktın canınıı kıyamamm yaa Rabbim şifa versin.Üzülmee ilaçlarını ihmal etme kullan geçer güzelimm sıkmaa canınıı
Geçer demiş ya canım doktor üzülme ki daha hızlı iyileş. iki hafta nedir ki çabucacık geçer :) Geçmiş olsun.
Ayy cok uzuldum canimm ilerleyen bisey degil demi bilmiyorum ben ne oldugunu zonaningecmis olsun tatlim
Çok teşekkür ederim kızlar sağolun..tahminim doğru çıktı..bu yaz çok koşuşturdum düğün hastalıklar derken bi yerden patlak verdi..geçecek inşallah..Hahaha seni uckagtciiii
ben hazir degilimnmmmm
ayy gecmis olsun cnmmmm.. neye taktin okadar.
Cok kosturuosun ordan oraya biraz kendinede zaman ayir cnm
2 yumurta tek olabilirdi, bir de turşudan diyette öneriliyor mu emin olamadım ama karbonhidrat neredeyse hiç yok yaniSabah iki haslanmis yumurta, peynir, domates, salata,zeytinnn cay
Bir kase tavuk corbasi
Aksamm
7-8 kofte
6orta salatalik tursusu, domates , az peynir,yulafciklarim
2lt su
Aksam cay kahve
bence ogun atlamak yanlis bende ise yaramiyo.İnşallah canımben sırf yarına az çıkmak için kahvaltıyı atladım. Bakalım işe yarayacak mı? Yulaf kepeği bile yedim, gerçi tahıl gevreği ile karıştırdım. Artık verelim şu kiloları
Dikkat et canım kendine hasta olma sakın.
Pirinç lapasından olmayadabilir. Üşütmüş olma ihtimalin var mı?? Önceki mesajda da titriyorum yazmışsın.
kızı al kucağına yatır onlan spor yap, ağırlık gibi kaldırsan da olursporsuz olmuyor diyorlar bir şekilde spora vakit ayırmak lazım. Şaka bir yana umarım vakit ayırır bayrama 65'i görürsün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?