- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #16.121
ahhh ahh ayzın 77.5 olmuştum ya aklım hala orda mafoldumben
sen azimlisin gene başarırısın biliyorum ben... kaydirigubbakcemile5
ii dominant başla hemen spora ölese daha ne duruyonnnnnklava:
kızlar merhaba ,
ben 2 takımdan ddomination ve aynaları biliyorum .
diğerleri kaç kişi kimler bilmiyorum ama sizin ve bizim yeni kanlara canlara ihtiyacımız var.evet destek paylaşım hepimiz biliyoruzda farklı şeylerde deniyoruz.turşu suyu içmek gibi aynalar ne güzel kilo vermişsin . neden tekrar veremiyoruz?
bende 83 lerden 68.9 lara kadar gelmiştim. asla 69 demem 100 gr bile benim için önemli.
ben önce verebiliyorum sevinci ile rahatladım ve gittiğimtatilden aldığım kiloları verip geri dönüşümü sağlıyamadım ve takımdanda ayrılamadım. sürenin uzaması bu seferde yapamıyorum artık olmuyor psikolojini getirdi midemde büyümüş.
eskiden neler yapıpda verdin onca kiloyu aynalar yazarsan sevinirim. ben de isterseniz benim kilo veriş sebeplerimi yazarımki takım arkadaşlarımın desteğini asla ve asla inkar edemem . verdiğimiz kilolarda arkadaşlarımla beraber paylaşımın tadı başkaydı..
demekki yaşam biçimi haline gelememiş benim yeme alışkanlığım.
başınızı ağrıttıysam kusura bakmayın.
kızlar kimse gelmedi ben de çok oturdum bugün pc'de akannehir
hadi iyi akşamlar opuyorumnanaktan gelmeyenleri öpeyim de grip bulaşsın :jeyyar:
banada bere örsene :hulya: laelaelaelaelae
aman sakın öpme canımmopuyorumnanaktan
gripten yeni kurtulduk daha
geçmiş olsun canım dikkat eta.s.
okulada gitme iyileşene kadar yat dinlen
oh ne güzel anneciğinde baksın sana
biz bugün alışverişe gittik ütülerim kaldı misafir geldi
yediklerime dikkat edemedim ama yarın başlıyorum kızlar
500 gr versem bile sevinicem
örerim canım istediğin bere olsunzemuszemus
burda örmek çok zevkli:hulya::hulya::hulya::hulya:
hiçte elimden gelmez böle şeyler
sanalda olsa öreyim bare hevesimi alayım:roflol::roflol::hulya::hulya::hulya::hulya::hulya:
geçmiş olsun :Saruboceq:yok kız reele dönüştürürüz ben sana adresimi gönderirim delikafadulden
kızlar bugün elma diyetine başladım.
sabah bir dilim kepek ekmeği, yarım domates, yarım salatalık, yarım biber bir bardak yeşil çay
saat 10 da bir elma,
saat 12 de bir elma yedim
şuan yeşil çay içiyom
inş diyeti bozmazsam Roflol her iki saatte bir elma yiyip bitirecem bugünü
kızlar arkadaşım domuz gribi olmuş Üzgünüm telefonda ağlıyordu çok ağrım var diye mafoldumben
kızlar mrb .
geçmiş olsun domination . arkadaşınada aynalar .sizdede 4 kişimi var ?. neyse sağlık olsun .herşeyin başı o.
inceliğin için ayrıyeten burdada tşk ler aynalar. elma dieti ilegüzel kilo veriyor insan ve mutlaka veriyor . biz sadece 1 hafta yaptık takımda. ama gözümde hep yiyecekler uçuşuyordu. neyse dömination ada kulak vermek gerek.
gecmis olsun domiben hastaneye gidiyorum :gitme:
slm hosgeldin ah birde nefisimize soz gecirebilsek iyi olacak ama!!!! ya ada kulak vermek ne demek merak etimkızlar mrb .
geçmiş olsun domination . arkadaşınada aynalar .sizdede 4 kişimi var ?. neyse sağlık olsun .herşeyin başı o.
inceliğin için ayrıyeten burdada tşk ler aynalar. elma dieti ilegüzel kilo veriyor insan ve mutlaka veriyor . biz sadece 1 hafta yaptık takımda. ama gözümde hep yiyecekler uçuşuyordu. neyse dömination ada kulak vermek gerek.
yok kız reele dönüştürürüz ben sana adresimi gönderirim delikafadulden
kızlar bugün elma diyetine başladım.
sabah bir dilim kepek ekmeği, yarım domates, yarım salatalık, yarım biber bir bardak yeşil çay
saat 10 da bir elma,
saat 12 de bir elma yedim
şuan yeşil çay içiyom
inş diyeti bozmazsam Roflol her iki saatte bir elma yiyip bitirecem bugünü
kızlar arkadaşım domuz gribi olmuş Üzgünüm telefonda ağlıyordu çok ağrım var diye mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?