Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın kızlar artık özgürüm evdeyimmmm işten ayrıldım bugün evimin tadını çıkarıcam çarşı pazar dolancam bu sabah diyetimede başladım ve tartıldım gögüs bel kalça kol göbek bütün organlarımın ölçüsünü yazdımdelikafadulden evdede netim var artık hep birlikteyiz yeni arkadaşlar hoşgelmişler hepinizi öpüyorum şimdi kahvaltı edicem:sm_cool:

kızzlllaarrr
bugün de raporluyum işte gitmedfim yeni kalktım birazdan kahvaltı yapacağım
dedim ki uzun zamandır tartılmıyorum yaklaşık 2-3 hafta oldu laelaelaelaelae tartıya bi çıktımmmm
tam tamına 85 akannehir
mafoldumben mafoldumben mafoldumben
1 aydır bende seviniyordum çikolata,abur cubur yedim kilo almadım diye bakın ben bunu daha önce de demiştim anında olmuyor ama 1-2 hafta sonra hoppp :mymeka:
spor da yapamam iyileşene kadar :çok üzgünüm: ama iyileştikten sonra artık bu sefer gerçekten spora başlayacağım bu iş bi an önce bitsin yoksa kilo al-ver metabolizmam bozulacak ya hatta belki bozulmuştur mafoldumben
klava: domi marakna yi sade ye ustune yogurt dok ye tamama mi sen daha genc sin saglikli beslenmen lazim birde makarnayi oglen ye aksam yeme :1hug: hastaligin naisl oldu
biliyorum biz genelde yoğurtlu makarna yerdik dedimki anneme ya peynirli yap ya da salçalı dedim canım çok istedi yaa :kedi:
vereliniortak :lepi:
aklıma birşey takıldı biz yıllardır hep kan şekeri düşünce acıkırız,metabolizmamız yavaşlar,kilo verme zorlaşır diye biliyoruz :bbo:
tam tersi miymiş fisfisfis
bu arada senin gelmen takım için iyi olacak :lepi: hihoyyyt
yuppiiiiii :sm_cool:

ayy sormayı unutmuşum işten neden ayrıldın? fisfisfis

gunaydin citirlar nasilsiniz ?????? hursultan hosgeldin kiz ozledik wallakaydirigubbakcemile bi yere gitmek yok artikopuyorumnanaktan ev isleri beni bekliyor bitireyim yine ugrarim ceren yorumlarin icin tsk ler

ayy sormayı unutmuşum işten neden ayrıldın? fisfisfis

4 günlük iznim vardı onu kullandırmadı müdürüm birde çalıştığım yerde sigara yasağı falanda yoktu bütün gün dumanın içinde ee yolumda uzak parasıda az ne yapayım ben bole işi tepemin tası attı bende çıktım şimdi evimde rahat rahat nefes alabiliyorum mutluyum ama 1-2 ay içinde çalışmaya başlayacağım başka bir yerde inşşş.

sabah ki menümü yazayım kalkarkalmaz 1 büyük bardak ballı limonlu su ardından peynir ve yumurtadan oluşan güzel bir kahvaltı 30 dk yürüyüş 20-30 bel çevirme birazdan ev işlerine başlayacağım

gunaydin citirlar nasilsiniz ?????? hursultan hosgeldin kiz ozledik wallakaydirigubbakcemile bi yere gitmek yok artikopuyorumnanaktan ev isleri beni bekliyor bitireyim yine ugrarim ceren yorumlarin icin tsk ler

slm eylülcem diyet nasıl gidiyor önce senin evi temizliyek sonrada bana geçeriz :roflol:

iyi yapmışsın inşallah daha iyi bir iş bulursun opuyorumnanaktan
dominoş geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine :icecream:

sağol tatlım opuyorumnanaktan

bende kahvaltımı yaptım kızlar
2 tane közlenmiş biber,2 dilim ekmek,1 yumurta,azcık peynir
birazdan spor yapmaya çalışacağım artık yapabildiğim yere kadar baişım filan da dönüyor ama kafamçokkarıştı

slm eylülcem diyet nasıl gidiyor önce senin evi temizliyek sonrada bana geçeriz :roflol:
once soyleseydin ya kiz evin isleri biti benim sana gecelim arakasindan birde yorgunluk kahvesi ohhhhhhhhhh
ee kimse yok canım sıkıldı :umursamaz:
ben de gidip spor yapmaya çalışayım hihoyyyt

hadi bakalim domi 85 intikamini al bakalim hihoyyyt

kızlar misafirleri dün uğurladım bu gün ancak işe gelebildim ama çok yoğunum yarın gelirim artık haber vermek için geldim

Merhaba arkadaŞlar bu gÜn 69 kıloya ınmıŞım sabah tartıldım Şımdı ıŞteyım bu bana dopınk oldu eve gıdınce 1 saat azımle bısıklet Çevırırım artık

selam kızlar
bana da beklerim yerimseniben :roflol: imece usulu olur :roflol:

once soyleseydin ya kiz evin isleri biti benim sana gecelim arakasindan birde yorgunluk kahvesi ohhhhhhhhhh

temizliğin arkasından türk kahvesi ne güzel gidiyo demi sırnaşık şey
bende temizlik sonrası mutlaka kahvemi içerim sırnaşık şey

kahvaltın güzel canımcım.. hiç zararlı bişey yok ama o 2 dilim ekmek ne ekmeği? inşallah normal buğday ekmeği değildir..
bende bugün sirkeli suyuma başladım kahvaltıdan önce sirkeli su içicem artık. zararı var diye duymuştum zararının olmadığını faydası olduğunu öğrendim artık içicem. günün menüsünü gün sonunda toplu yazarım kızlar.öyle daha iyi oluyo..derli toplu oluyo. hem hatalarımı daha net görebiliyorum.

hu huuuu ben geldiim

sınavı geçdim şükür artık buralardayım naber bakalım nasıl gidiyo kilo verme işleri benim eh şöle böle

bizim takıma uğrayan arkadaşlara çok teşekkür etmek istiyorum lütfen desteğinizi kesmeyin bu işi hepberaber aşmalıyız hepinizi seviyorum görüşürüz

hayırlısı olsun hürsultan.. ballı limonlu suyu duymamıştım hiç.. hiçbir fikrim yok ama üniversitedeyken zayıflamak için bol bol limonlu ılık su içiyodum.. biraz abartmışım herhalde bi gün gözlerim karardı bayıldım.. ogün bugündür içmiyorum limonlu su :roflol: sporda güzel bu arada tebrik ediyorum yanii.. vereliniortak bravooo.. ben yapamıyorum..

tebrikler vereliniortak ne sınavı bu bilmiyorum ama sınavdan geçmene sevindim. yerimseniben

ayy yapamadım ki nefesim daralıyor bir yandan öksürük bir de burnum tıkalı akannehir
ıı şeyy normal ekmekti :kedi: kepek almayuı unutmuşum kaydirigubbakcemile3
ben de bir iyileşeyim sirkeli suya başlayacağım hem cilde de iyi geliyormuş zemuszemus
aa aslında nihye iyileşmeyi bekliyorum ki yarın başlarım :hulya:
hoşgeldinn opuyorumnanaktan
biz de seni seviyoruz Şeniz
sınavı geçmişsin tebrikler kaydirigubbakcemile5
limonlu sudan başaka birşey yiyip içmedinmi CADIARZU

domination eğer evde kepek ekmeği yoksa normal ekmeğin içini yeme sadece dış kabuğunu ye yada sadece 1 dilim ye 2 dilim çok değilmi canımcım lmaz:
limonlu su meselesinde ise çok sıkı diyet yapıyodum açlıktan ölüyodum :) acıktıkca limonlu su içtim :) pazar evimizin önünde kuruluyodu 5 kilo limon alıyodum düşün yani :) hayatımda ilk ve tek olaraktan bi ogün bayıldım başka bayıldığımı bilmem :)

ayrıca bu sirkeli su karnımı acıktırmıyor ve sanırım eneji veriyor :hulya: kendimi hiç halsiz hissetmiyorum bugün :) şiddetlen tavsiye ederim ama domination iyileş öyle yaparsın şimdi ilaç kullanman gerekir biraz yemen lazım iyileşince başlarsın sirkeli suya :)
verecez kız kilolarıııııı kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…