Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Afiyet olsun canim lavasi yarim yesen daha iyi oluğduu

Sondjradeluxe canim makyaj yapıyor çok seviyorum bu kadini izlemeyiii
Makyaj bloglarına bayılıyorum ama sondraja yı tanımıyordum bir bakayım bakayım.
Lavaşa doyamadım. hain dom dom ailemin gazıyla hepsini yidim sanırım gün içinde karbonhidrat almamayı ya da çok az yemeyi bünmey kaldırmıyor. İlla bir öğünde gözüm böyle dönüyor.

Sabah menum 3 yumurtali omlet 5 zeytin 2 kk peynir 1 domates sıfır ekmek 3 bardak çay içtim.öğlen karışık izgara aksam 2 kasik fasulye 3 makarna yedim 22 dakika yürüyüş yaptim

Bende içiyom kunefe yiyom yanina light kola içiyom

Hahahahahahahaha
Ne bee suan disardym geziiom
arada oluuu diyete zarari yok gazozda olr lght

Lavas incecik diyete uygun bence ama en guzeli yarim yemek sabah kahvaltı da ekmek ye tatlim karbonhidrati sabah almis olursun

Kiz menu sabah yulafli omlet bi kupa ayran
14:30 3-4 yk yeşil fasulye
Aksam 19:30 dugindeydik yakinimiz oldugu icin ac gittim
Iki yk yeşil fasul, iki yk bamya, iki yk manti 3 -4dilim karpuzzz aaaa bide yaprak sarma napimm çooook actimm noldutsa cok kotu oldiydum benim yimek yime saatim gecince cok kotu olumm erken gittik gec yidik yimekk

Kiz bigun yogun bi gun gecirdim anama gittim misafirleri vard komsular nii neler yapmis anamda yimedim pizzalar iji cesit fasulye yimek corba cevizli salatalik salatası yoguttlu neyymm sadece yesil fasili yedim oda az di hizmet dirken yoruldum alel acele dugune gitti orda da cohh kötü oldum gözüm nasıl dondu zorrrr tuttum valla..
35 dk yürüyüş yapıldı 2.5 su icildi

Kizzz parte benimi andinnnn merak etme bugun bende kacamak yaptim
Hahahahahaa korktm kizz biyerden atladin sandm seni gectim diye ben kazandm
Menünü yazdin miiiiii
Hyr sussana
Yoooo gec geldm annemdeym yarn doncem yarnda disarda olcam aksam donerm
Partiss sinde itiraffff et kurtul vicdan azabindannn
hahahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…