- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #161.801
Sondjradeluxe canim makyaj yapıyor çok seviyorum bu kadini izlemeyiiiSekerPancarii kaptanım hep sorucam unutuyorum. Bu resimdeki kişi kim?? Tahminim arkadaş manken ya da oyuncu?? Ve snn hayranlığın nereden geliyor??
Afiyet olsun canim lavasi yarim yesen daha iyi oluğduuMenüm
Kahvaltı08:15 2 füme hindi, kıvırcık
Öğlen 16:30 civarı tavuklu salata, zero
Akşam 19:15 1 lavaş (90 grmı 180 kaloriymiş ama tane hesabı yapamadım) , güveçte salçasız sossuz tavuk, salata, kefir
Su 2.5 lt olur, 1 sade türk kahvesi, çay, yeşilçay, maden suyu
Spor yürüyüm 4 kat meddiven çıktım. 10 gibi yapabilirsem 20 dk spor yapacağım.
Makyaj bloglarına bayılıyorumSondjradeluxe canim makyaj yapıyor çok seviyorum bu kadini izlemeyiii
Bende içiyom kunefe yiyom yanina light kola içiyom
Hahahahahahahaha
Ne bee
arada oluuu diyete zarari yok gazozda olr lghtSana da her şey yemek sebebi haaDayan @ParteMoralll şurda 65'e ne kaldı bacımm
Sus kiz senne diyon bakm sen tokatmi istiyonz
İçinde aspartam var ya uzak durmak lazım. Ama ben de dayanamıyorum içiyorum valla. Ama sıfır kalori diyete zararı olmaz demi yanii
Lavas incecik diyete uygun bence ama en guzeli yarim yemekMakyaj bloglarına bayılıyorumama sondraja yı tanımıyordum bir bakayım bakayım.
Lavaşa doyamadım. hain dom dom ailemin gazıyla hepsini yidimsanırım gün içinde karbonhidrat almamayı ya da çok az yemeyi bünmey kaldırmıyor. İlla bir öğünde gözüm böyle dönüyor.
Menünü yazdin miiiiiiHahahahahahahaha
Ne beesuan disardym geziiom
arada oluuu diyete zarari yok gazozda olr lght
Afiyet olsun canim gayet guzel menunSabah menum 3 yumurtali omlet 5 zeytin 2 kk peynir 1 domates sıfır ekmek 3 bardak çay içtim.öğlen karışık izgara aksam 2 kasik fasulye 3 makarna yedim 22 dakika yürüyüş yaptim
Ne yedin bahalımKizzz gozum donduuu katilll oldumm
Mideme kiydimmmmm
Sindi dugundeyim eve gidince yazarım. Ama sozzz dilkatli olucammm
Ne yedin bahalım
Ne yemedinn dii
Hahahahahaa korktm kizz biyerden atladin sandm seni gectim diyeKizzz parte benimi andinnnn merak etme bugun bende kacamak yaptim
HyrMenünü yazdin miiiiii
Yoooo gec geldm annemdeym yarn doncem yarnda disarda olcam aksam donerm
hahahahahaPartiss sinde itiraffff et kurtul vicdan azabindannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?