Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben bugun zorttladim odulingoooooo

Sabah
Bir haslanmis yumurta, bir salam,az peynir, uc ince kiymali borek
( pastanede bilirsinimz kucuk ince kiyarlar o sekilde)
Domates salatalik cay
Aksammmmmmm
Uc kasik tavuk cigeri sebzeli
Bir kase makarna domatislii
Iki bardak ayran

Nasilim ama odulun hakkini virdim sizi ilgilendirmez ben eskiyim
Esim tatli alcakti yimedim istimem didim

Gunduzz yazsaydin menunu bombalalardi sini kinalardi ama anne yapmiss ana yimegi.kiz benim anam bana yi demezz hep esime bi yemek yaparrr.bugun bana meyva var yi didi ben yok rejimdeyim didim düğünde saldirdim yaa
Maakarnayida ben dedim tavuk cigeriyle makarnayi cok severim universite sehir disindaydi eve gelnce annem hep yaaprdi seviorm diy3 bugunde didm makarnami yapcn evet dedi hep benim yuzumd3ee3eeen benim yuzumdeeeeen

Ama sen hicc hahetmedn sennin neyine zaten verion 700gram ben snin gbiyken kac kg veriodmm gercekten bunu hakettin

Kizz bugunu gecte iki hafta nerdeyse hic kaçamak olmadi niye gitmediysa kilo gercek bu iki haftada benim yedigim sen yiseydin kesin iki üç kolo giderdi kendimi temize cikarmak degil amac benim yumurtsliktan kaynaklanan bişey nasil bisey cozemedim gormuyonmu regliyken neden odem atiliy yada belkim bi kilo gidiy buda yumurtsliga bağlı istee.amaa devamm yolaaa.dun essah ac kaldim hala bacaklarim tutmuyor ne ettiysem öyle böyle degil ac degilim elim ayagim cekildi ice insulun bu nee

Maakarnayida ben dedim tavuk cigeriyle makarnayi cok severim universite sehir disindaydi eve gelnce annem hep yaaprdi seviorm diy3 bugunde didm makarnami yapcn evet dedi hep benim yuzumd3ee3eeen benim yuzumdeeeeen

Olsun afiyet olsun belkim senin vucuda degisiklik olur sasirirki belki dahs iyi olur

Ama spor neym devam etcem adam cikarsa ikna edersem ins bayrama kadar bi azim bi daha gezmr mezme yok eve kspatcemm eziyett valla hic canim poaca kurabiye neymm cekmezz bellimii olur kendime guvenmiyim bugunku o durumu farkettim

Bide sali tyzosla annem gelck eee ben yimekler yapcm gezcezz durum vahim bu hafta yarisama ben

Yok yok yarisacagizz baurama az kaldi birbirimize destek oluk partis sen 64 65 dimim ha ben ise yolum var 78-77 istim olcekk kendimi kontrol edecem bide ani sok diyet bi gun olsa bile daha etkisini hissedim yapmicam bana iyi gelmedi....

Yoo ben snin menulerinde kg verilcek mebuler goremedim hic bende oyle yesem vermem
Olsun afiyet olsun belkim senin vucuda degisiklik olur sasirirki belki dahs iyi olur
Insallah bisey olmaz cok fazla olsam okdr tolrns tanimazdm tanimadimda zamanindaaa
Yok yok yarisacagizz baurama az kaldi birbirimize destek oluk partis sen 64 65 dimim ha ben ise yolum var 78-77 istim olcekk kendimi kontrol edecem bide ani sok diyet bi gun olsa bile daha etkisini hissedim yapmicam bana iyi gelmedi....
kendine bu hafta baska rakip bul

Kizlar hepinize hayırlı cumalar
hayırlı sabahlar
Bolllll eksilerr
İki gün önce evime geldim. Gelir gelmez bebisimin kolu kırıldı. Şu mübarek cuma günü hepinizden dua bekliyorum kizlar
marlin canim cok gecmis olsunnnn eminim cok zordur kiyamam kizuya ya RABBIM acil şifalar versin arkadaşım bol bol kemik suyu icir merak etme yetiskinlerden daha cabuk iylesiyor bebişler ALLAH sanada güç kuvvet versin canimm benim yıpratma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…