- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #161.821
B3nce benim daha kotu makarna nedir yaniiiBenim menum sininkiden kotu tek fazlaligi iki kaşık manti ve sarma
Ama sen hicc hahetmedn sennin neyine zaten verion 700gram ben snin gbiyken kac kg veriodmm gercekten bunu hakettinMenunn okadar kotu degell maharna neymm olsun senn hahattetin
Bide sali tyzosla annem gelck eee ben yimekler yapcm gezcezz durum vahimAyyy anneme hic gitmek istemimm durmuyor damadd yisin diyi yapiyy
Maakarnayida ben dedim tavuk cigeriyle makarnayi cok severim universite sehir disindaydi eve gelnce annem hep yaaprdi seviorm diy3 bugunde didm makarnami yapcn evet dediGunduzz yazsaydin menunu bombalalardi sini kinalardi ama anne yapmiss ana yimegi.kiz benim anam bana yi demezz hep esime bi yemek yaparrr.bugun bana meyva var yi didi ben yok rejimdeyim didim düğünde saldirdim yaa
Ama sen hicc hahetmedn sennin neyine zaten verion 700gram ben snin gbiyken kac kg veriodmm gercekten bunu hakettin
Maakarnayida ben dedim tavuk cigeriyle makarnayi cok severim universite sehir disindaydi eve gelnce annem hep yaaprdi seviorm diy3 bugunde didm makarnami yapcn evet dedihep benim yuzumd3ee3eeen benim yuzumdeeeeen
Bide sali tyzosla annem gelck eee ben yimekler yapcm gezcezz durum vahimbu hafta yarisama ben
Yoo ben snin menulerinde kg verilcek mebuler goremedim hic bende oyle yesem vermemKizz bugunu gecte iki hafta nerdeyse hic kaçamak olmadi niye gitmediysa kilo gercek bu iki haftada benim yedigim sen yiseydin kesin iki üç kolo giderdi kendimi temize cikarmak degil amac benim yumurtsliktan kaynaklanan bişey nasil bisey cozemedim gormuyonmu regliyken neden odem atiliy yada belkim bi kilo gidiy buda yumurtsliga bağlı istee.amaa devamm yolaaa.dun essah ac kaldim hala bacaklarim tutmuyor ne ettiysem öyle böyle degil ac degilim elim ayagim cekildi ice insulun bu nee
Insallah bisey olmaz cok fazla olsam okdr tolrns tanimazdm tanimadimda zamanindaaaOlsun afiyet olsun belkim senin vucuda degisiklik olur sasirirki belki dahs iyi olur
kendine bu hafta baska rakip bulYok yok yarisacagizz baurama az kaldi birbirimize destek oluk partis sen 64 65 dimim ha ben ise yolum var 78-77 istim olcekk kendimi kontrol edecem bide ani sok diyet bi gun olsa bile daha etkisini hissedim yapmicam bana iyi gelmedi....
marlin canim cok gecmis olsunnnn eminim cok zordur kiyamam kizuya ya RABBIM acil şifalar versin arkadaşımKizlar hepinize hayırlı cumalar
hayırlı sabahlar
Bolllll eksilerr
İki gün önce evime geldim. Gelir gelmez bebisimin kolu kırıldı. Şu mübarek cuma günü hepinizden dua bekliyorum kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?