- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #161.841
Ben ödül deyince 3 tabak makarna brklerdim yine az yemissin kizBen bugun zorttladimodulingoooooo
Sabah
Bir haslanmis yumurta, bir salam,az peynir, uc ince kiymali borek
( pastanede bilirsinimz kucuk ince kiyarlar o sekilde)
Domates salatalik cay
Aksammmmmmm
Uc kasik tavuk cigeri sebzeli
Bir kase makarna domatislii
Iki bardak ayran
Nasilim amaodulun hakkini virdim sizi ilgilendirmez ben eskiyim
Esim tatli alcakti yimedim istimem didim
Günaydınn canııımm maşallahımızz var vallaa takıcakk bu seferde 2.miyizzGünaydın kizlar mutlu haftasonlari
Bu hafta İKİNCİ olduk kizlar hepsiniz harikaydinizzzzzzherkesi tebrik ediyorum İnsallahhh haftaya birinci oluruz
Nerdesinnn giiizz gessene artikkkkkKızlarrrr gunaydinnnnnnn ayyyy yebrik ediyorum hepiniziii kizzzz @ParteMoralll kırdın şeytanin bacunu helalll bacımmm sanaaa yaaaa canimsinnnnnnnn
Ayy evet Masallah 3 haftadir süperizGünaydınn canııımm maşallahımızz var vallaa takıcakk bu seferde 2.miyizz
Ösledik tabiii neler yapiyosun bakalimm hadi ver kilolari gel listeye artikkkozledinizmii beniiiiii kizlar brbde 62im suann boyle mutlu olmaya calisiommmm
Haftaya birincilik inşallahh :))Günaydın kizlar mutlu haftasonlari
Bu hafta İKİNCİ olduk kizlar hepsiniz harikaydinizzzzzzherkesi tebrik ediyorum İnsallahhh haftaya birinci oluruz
Ayy dünde Kırıkkale yağışlıydı o kadar iyi geldi kiii serinlik çöktü miss gibi yagmur kokusu sardi her yeri bayiliyorummm yagmuraGünaydınlar herkese :)) spora çıkamıyorum ankara acayip yağışlıbirde sürücülük derslerine başlayacağım bugün ahh yağmur ahh...
Diyosunnnnnn tesekkurKızlarrrr gunaydinnnnnnn ayyyy yebrik ediyorum hepiniziii kizzzz @ParteMoralll kırdın şeytanin bacunu helalll bacımmm sanaaa yaaaa canimsinnnnnnnn
Ben ozlemedmmmm bizi unutani bizde unuturuzozledinizmii beniiiiii kizlar brbde 62im suann boyle mutlu olmaya calisiommmm
hahahaha manti olsa kacmazdiiBen ödül deyince 3 tabak makarna brklerdim yine az yemissin kiz
Kiz bu ne
Niye aşşaliyon giz kankişimizi yoğundur yoksa gelir kiiDiyosunnnnnn tesekkur
Ben ozlemedmmmm bizi unutani bizde unuturuzee 62sen nye gelmedn takima ayrilma kgn kacti niye gelmednnnn
hahahaha manti olsa kacmazdii
Ben gusum ona bosvirr 1
Ayrica seeeeen karismaa
Sabar beri dinliyorum sizlede paylaşıyım dedimmKiz bu neahahahhhh
Iyi diyelm iyi olsun selincm sürekli araliksiz kusuyorum hastanede yattim 2 gün serum ve vitamin takviyesi yapildi
Bende dinledim şenlendim saolasin tatliskoSabar beri dinliyorum sizlede paylaşıyım dedimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?