Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Iyi diyelm iyi olsun selincm sürekli araliksiz kusuyorum hastanede yattim 2 gün serum ve vitamin takviyesi yapildi dün aksam ciktm hastaneden simdi dinleniyorum sen nasilsin balim ne var ne yok ?
Ahh canim benimmm üç ayi bi bitirsen hayirlisiyla belki azalirdi biraz insallah daha iyiye gider bulantilarin kuzum bebisde sende hep iyi olun kilo durumu nasil

Ahh canim benimmm üç ayi bi bitirsen hayirlisiyla belki azalirdi biraz insallah daha iyiye gider bulantilarin kuzum bebisde sende hep iyi olun kilo durumu nasil
Insallah kuzum ya kilo durumumda en son hamile kaldigimi ögrenmeden 65.5 idim suanda 66 yim canm sabah tartildm daha.ama sanirim vücutta ödem de var çünkü ayakkabilarim felan sıkıyor ara ara yani daha şükürler olsun ki almadim

Kaç aylik oldu canim bebis kilo almamissin ne guzel bi de bulantilarin gecse daha guzel olcak demi ödem olur canim ben en son hatirladigimda heryere terlikle gidiyordum gelmiyodu hic bi ayakkabim tabi ben 24 kilo aldigim icinsismanliktan da olmustu boll su ic canim hem bebise iyi olur hem ödemlere

Iste 11+4 bugün canm aslinda ödem icin daha cok erken ama onuda hareketsizligime bagliyorum hareket alanim sifir resmen bide zaten sürekli mide bulantılarindan hic bir yerede çıkamıyorum

Iyi diyelm iyi olsun selincm sürekli araliksiz kusuyorum hastanede yattim 2 gün serum ve vitamin takviyesi yapildi dün aksam ciktm hastaneden simdi dinleniyorum sen nasilsin balim ne var ne yok ?
Geçmiş olsun canımm bol boll istirahat et dinlen uyumana bak bugün nasılsın bir nebze bulantıların geçti mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…