- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #161.861
Ahh canim benimmm üç ayi bi bitirsen hayirlisiyla belki azalirdi birazIyi diyelm iyi olsun selincm sürekli araliksiz kusuyorum hastanede yattim 2 gün serum ve vitamin takviyesi yapildidün aksam ciktm hastaneden simdi dinleniyorum sen nasilsin balim ne var ne yok ?
İyyim canim bizde seni cok ozledikBu arada kizlar sizler nasilsiniz ? Cok özledim sizleri ❤
Ben gusum ona bosvirr 1sevmim onu
Ayrica seeeeen karismaa
Insallah kuzum yaAhh canim benimmm üç ayi bi bitirsen hayirlisiyla belki azalirdi birazinsallah daha iyiye gider bulantilarin kuzum bebisde sende hep iyi olun kilo durumu nasil
Kaç aylik oldu canim bebisInsallah kuzum yakilo durumumda en son hamile kaldigimi ögrenmeden 65.5 idim suanda 66 yim canm sabah tartildm daha.ama sanirim vücutta ödem de var çünkü ayakkabilarim felan sıkıyor ara ara yani daha şükürler olsun ki almadim
Ayy kizz geceb yazicaktm sana yoksun dye yazmadimm... nasil bebisinnnn cnmmBu arada kizlar sizler nasilsiniz ? Cok özledim sizleri ❤
karis askitt tamam
Ben herseye karisirim bilmiin mi
Ayy kizz geceb yazicaktm sana yoksun dye yazmadimm... nasil bebisinnnn cnmm
karis askitt tamam
Iste 11+4 bugün canmKaç aylik oldu canim bebiskilo almamissin ne guzel bi de bulantilarin gecse daha guzel olcak demi ödem olur canim ben en son hatirladigimda heryere terlikle gidiyordum gelmiyodu hic bi ayakkabim tabi ben 24 kilo aldigim icin sismanliktan da olmustu boll su ic canim hem bebise iyi olur hem ödemlere
Iyi canm şükürler olsun sadece bi sürekli mide bulantısı var onunla uğraşıyorum baskada iyiz çok şükürAyy kizz geceb yazicaktm sana yoksun dye yazmadimm... nasil bebisinnnn cnmm
karis askitt tamam
Iyiyim bende cooook sukur cnm kg vermekle debeleniyozIyi canm şükürler olsun sadece bi sürekli mide bulantısı var onunla uğraşıyorum baskada iyiz çok şükürsen nasilsn canm
Geçmiş olsun canımm bol boll istirahat et dinlen uyumana bak bugün nasılsın bir nebze bulantıların geçti miIyi diyelm iyi olsun selincm sürekli araliksiz kusuyorum hastanede yattim 2 gün serum ve vitamin takviyesi yapildidün aksam ciktm hastaneden simdi dinleniyorum sen nasilsin balim ne var ne yok ?
Iyi canm şükürler olsun sadece bi sürekli mide bulantısı var onunla uğraşıyorum baskada iyiz çok şükürsen nasilsn canm
SekerPancarii kizz foto koycam sonra kaldrcam nasl yapcm onu proflden hani sen yapmstn ya bakmstm
Kizzz ne fotosu zayiflikk mi benn gormedimm..haniii nirde ne foto
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?