- 24 Kasım 2015
- 5.532
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #161.881
Gordun yaaaaaBenden başka kimse yokk
Yok yok parpiyi yiycem bugün belli oldusarraf cohhh dikkat ett partelin elinden dilinden kurtulamazsinn valla bi gun bizi sopayla kovalicakk (( -)))))
Hani ben niye bişey görmedimGordun yaaaaa
Profile derken albümüne mi koycan kiz.SekerPancarii kizz foto koycam sonra kaldrcam nasl yapcm onu proflden hani sen yapmstn ya bakmstm
Hahaha aman bosver tmmProfile derken albümüne mi koycan kiz.
hahahahahahNeleg oluyogggg
Bana bakincami hahahahahahAyyy deşarj oldum kendimi bi an once toparlanmam.lazim kizla bayrama az kaldi ve hala yedili rakami gormedim yahu sikkcam disimi
66 olmussun canm tebrik ederimIyiyim bende cooook sukur cnm kg vermekle debeleniyoz
Teşekkür ederim canm bulantim devam ediyor bugünde malesef ama 2 gün öncesine göre daha iyim cok şükürGeçmiş olsun canımm bol boll istirahat et dinlen uyumana bak bugün nasılsın bir nebze bulantıların geçti mi
Hosbuldum tatlm insallah o günleri de görmek nasip olur inşallahHoş geldin canım..geçecek inşallah bebişi görünce hepsi unutulucak :)
Yaaa nasil suslenirsin de ben gormemmmmHahaha aman bosver tmmsusleniom disari cikcam selcana gosterdm
hahahahahah
Tesekkur ederm cnm sonundaaa66 olmussun canm tebrik ederim
Kiz before after gorduYaaa nasil suslenirsin de ben gormemmmm
Hmm ben gördüydüm yani o zaman sorun yohKiz before after gordu
Bu baska turlusu hahahahaah ama sen gordn zatenHmm ben gördüydüm yani o zaman sorun yoh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?