Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Burdayımm menümü verem hazır buradayken :)
Kahvaltı 10:30
4 siyah zeytin, yarım lavaş, yarım tulum peyniri, domates, biber, çay,
Öğlen 15:00 sütlü nescafe
Akşam 17:50
Tavuklu salata yaptım, büyük bardak suyla karıştırılmış kefir, yarım lavaş
Yeşil çay, 3 ltye yakın su,
45 dakika spor, akşam yarım saat yoga

Afiyet olsun canım

Menu sabah bi haslanmis misir
Öğle
sogan kavurmasi sebzeli
Aksam yogurda yulaf kepegi kattim iki kaşık aldim yiyemedim yemek yrmiyim boykot edimm :))
Sindi hazirlandim dugune gidim ahsam görüşürüz beybiler
Afiyet olsun cnm, suyun ve sporun yerindeyse menü güzel
Oww ii eğlenceler @selcanmehmetcan bol bol oyna gitsin kilolar. Neyi boykot ediin bakiimm??

Afiyet olsun canim cok iyi

Menu sabah bi haslanmis misir
Öğle
sogan kavurmasi sebzeli
Aksam yogurda yulaf kepegi kattim iki kaşık aldim yiyemedim yemek yrmiyim boykot edimm :))
Sindi hazirlandim dugune gidim ahsam görüşürüz beybiler
Afiyet olsun beybi hafif bi menü olmusboll boll oyna iyi eğlenceler

Herkesler haftasonu gezmesinde heralde benim esim evdeydi pek giremedim canim düğüne gitti simdi arkadaşının bende size bi bakiniyim dedim sen nasilsin girikkalelii
Ben bitirdim geldim işlerimi cnm, hala yağmurlu şimdi yağmur izleyip çay keyfi yapıyorum. Birazdan pamuk prenses ve avcıyı izleyeceğim :)) film izlerken pilates topunda egzersiz planlıyorum bakalım :))

Ben bitirdim geldim işlerimi cnm, hala yağmurlu şimdi yağmur izleyip çay keyfi yapıyorum. Birazdan pamuk prenses ve avcıyı izleyeceğim :)) film izlerken pilates topunda egzersiz planlıyorum bakalım :))
Ohhh maşallah bugün iyisin canim bende biseyler yaparım kuzucugumu uyutayim

Ohhh maşallah bugün iyisin canim bende biseyler yaparım kuzucugumu uyutayim
Dilmden sonrada Youtube da acayip videolar var 10 dakika mini ısınmalar yapıp göğüs küçültme egzersizlerini yapacağım inşallah.
Geçen hafta istediğim randımanı alamadım o nedenle üstüne gitmeye karar verdim.
Bu durumda bir kuzenimin 25 eylülde düğünü olduğunu öğrenmeminde etkisi olabilir yabii
Yaparsın sen de cnm az yiyerek bile bu kadar vediğine göre diyete kesin başladığında eminim tüm kilolarından hızla kurtulacaksın

Seninde vermen geren cok değil hemen hemen aynı ikimizinki de bırakma sakın azim et cok değil 3 ay bilemedin 5 ay dışimızı sıkalım canım bende diyete başladım sayılırım spor yapmıyorum süt azalmasın diye öncekinde hergun yürüyünce azalivermisti şimdi normal senin gece uyanma durumun nasil gidiyor tatlım

Ayy inşallah ikimizde tez vakittem hedefimize ulaşırız. bu sene sonuna kadar amacım ulaşsam muhteşem olacak
Bu hafta hiç kalkmadım. Sanırım aştım, umarım geri dönmez

Ayy inşallah ikimizde tez vakittem hedefimize ulaşırız. bu sene sonuna kadar amacım ulaşsam muhteşem olacak
Bu hafta hiç kalkmadım. Sanırım aştım, umarım geri dönmez
Inşallahh kendine ulaşabileceğin hedefler belirle hep mesela aylık. aylık 2 kilo yada 3kilo vereceğim diye direk hedefini düşünme cok var deyip pes etme gerçi cok sayılmaz ben oyle yapmayı planlıyorum canım aylık hedefler koyup ulaşmak hedefim

Iyi geceler kizlar tum gun disarda olunca eve gel ortaligi topla camasir at ser derken saat oldu 2...bugunku menum kisacik ama cok kotuhamburger menü ve sonra buzlu kahvebaska bisey yemedim daha ne yicenn dediginizi duyar gibiyim

Okudugum menülerin hepsi guzel masallah sporda yapiliyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…