- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #161.921
Tavsiye için sağolasın cnm :)) Inşallahhkendine ulaşabileceğin hedefler belirle hep mesela aylık. aylık 2 kilo yada 3kilo vereceğim diye direk hedefini düşünme cok var deyip pes etme gerçi cok sayılmaz ben oyle yapmayı planlıyorum canım aylık hedefler koyup ulaşmak hedefim
Harikasın canımGünaydınlar kızçeler :))) mutlu bir pazar bizim olsun.
Ps: sporumu yaptım geldim acayip ii hissediyorum :))
Rus mu salatasi miiSelam kızlar..menüm..
Sabah: iki haşlanmış yumurta, kk peynir, dört zeytin, üç günkurusu..
Saat 15 de: bir dilim börek, üç mercimek köftesi, iki kaşık rus salatası..
Kiz bu nasil menuuuuIyi geceler kizlar tum gun disarda olunca eve gel ortaligi topla camasir at ser derken saat oldu 2...bugunku menum kisacik ama cok kotuhamburger menü ve sonra buzlu kahve baska bisey yemedim daha ne yicenn dediginizi duyar gibiyim
Okudugum menülerin hepsi guzel masallah sporda yapiliyor ..
Gercekten incecik oldun
Kiz dur bismillaaaah annemdeym ya ancak geldmm deli yaa
Ah ah ni guzel kokuyodurr
Aynen beceriksiz
Ayyyy pinkisimmmm gelmissssssss kizzz nerdesn sen
gecmis olsun insallah hemencik iyilesir kuzucukk..
Günaydın canımGünaydın fıstık gibi olma yolunda ilerleyen canlarimmmmgününüz mutlu geçsin
Günaydın tatlimm harikasınnGünaydınlar kızçeler :))) mutlu bir pazar bizim olsun.
Ps: sporumu yaptım geldim acayip ii hissediyorum :))
Sen zayiflayinca internette mi zayifladi yoosammşüküller ossunnn yaraaabbb
meğebalaa aygız men kilo vermişem hani zayıfım ya interbetim cekmio ondan giremiyorum bek fazla
Yine de guzel menün canim belki ekmek bir dilim yeteğdiiGünaydın kizlar dün aksam dugune gittim paylasamadim.Dunki menum sabah 3 yumurtali omlet 2 kk peynir 1 domates oglen musli uarim lt süt aksam patates kavurmasi 2 dilim ekmek malum düğün den sonra ne bulduysak yedik
Sen zayiflayinca internette mi zayifladi yoosamm
Ayyy kac kg oldun kizzzzşüküller ossunnn yaraaabbb
meğebalaa aygız men kilo vermişem hani zayıfım ya interbetim cekmio ondan giremiyorum bek fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?