Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım SekerPancarii ve arkadaslar spor yapıyorum ve cok ck cok dızden asagı kemiğime resmen bırı vurmus gıbı agrım var nasıl gecer bu
bir aydır agrıyor
Hamlama mi oldu ki kuzum yeni mi başladin spora gecer bi kac güne insallah ters bi hareket yapmamissindir neler yapiyosun spor olarak

Partisss naptin kizlarrr kiz 18 saat yazismadim ozledim sizi haaa
Anam ağlıyor yorgunluktan ölümmm
Bahceden geldik dus aldim bornozumla durum bi bakim didim size niyse ortaligi biraz toplum görüşürüz mucuk mucukkk

pinkibal tebrik ederim cok güzel boyunda kılonda senin zayıflama sürecin nasil oldu anlatirmisin biraz biz yeni gelenler bilmiyoruz böyle okudukça gördükçe gaza geliyor insan
Ay coh heycanliyim napicagmi bilemiyorum pes etmedim inandim tıkanip kaldigim bile oldu genede bos birakmadim kendimi yesil cayin faydasi cok oldu bana 60 kilodan bi turlu dusemiyodum ve onunla basardim simdi bida kayisi cayi iciyorum her sabah kalktigim biraz daha gitmis oluo ama suny itiraf edeyim ben sizler gibi saglikli beslenmedim hatta beslenmekten kactim ben ama napim takintiliyim ben kendini rahatsz hisaediorum son iki kilo bu da giderse bi waffle yicem kocamaann darisi sizlere guzellerimm
Kendisi aplam oluuğ 58.7 kilo ama diyete basladiginda kac kiloydu hatirlayamadim 68 di heralde
he aplası oluğum gercekten dogru hatilladin

Daha ahlı boğazda waffleymis kime cehtin sen

Maşallah maşallah çıtır kardeşler

Merhaba pinkibal kaç ayda başardın peki??
Bir de bebişli arkadaşlar var burdada sütte problemleri olabiliyormuş onun için özel bir şey yaptın mı??
Ne kadar ne zaman aç kaldın ayça kaya sabaha kadar aç kalmak (8den sonra bir şey yememek faydalı gençleştiriyor diyor? ) öyleyse ii bile yapmışsın
Bir de bu diyet yarışmalarıyla mı zayıfladın??

Yine ne çok soru sordum

Emziriyorum kuzum 5 aylik olduk ya ek gida da alio benide emio sutumde problem olmadi Allaha sükür coh su iciyom ben
Heee masallah kiz ac kaliyom yazmissin ya sasirdimmmmm su sut yapar ama vitaminli yemezsen ise yaramaz. Aslnda kucukmus ben 8 aydan sonra baslamistm ondan sey ettimmm neyse hersey yolundaysa skintii yoook zayif bagyan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…