- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #161.941
Hamlama mi oldu ki kuzum yeni mi başladin spora gecer bi kac günecanımSekerPancarii ve arkadaslar spor yapıyorum ve cok ck cok dızden asagı kemiğime resmen bırı vurmus gıbı agrım var nasıl gecer bu
bir aydır agrıyor
Masallah ne guzelll cnmm
Napion kizzMasallah ne guzelll cnmm
Iyi cnm bakiniyorm sen napiyosnNapion kizz
Annemlerdeyim bendeIyi cnm bakiniyorm sen napiyosn
Gelmedimi.kiz gorumcenAnnemlerdeyim bendekizimi uyutuyorum
şüküller ossunnn yaraaabbb
meğebalaa aygız men kilo vermişem hani zayıfım ya interbetim cekmio ondan giremiyorum bek fazla
Yok gelmedi kiz az kalir sandim ama baya kaldi carsamba geleceklerGelmedimi.kiz gorumcen
Kendisi aplam oluuğ 58.7 kilo ama diyete basladiginda kac kiloydu hatirlayamadim 68 di heraldeKac kilosunuuzz mrek ettim beybi
Ayyy kac kg oldun kizzzz
58 bacım coh mutluyumKac kilosunuuzz mrek ettim beybi
Kiz sen emzirmiyomsuun58 hilo oldum şüküller ossun coh ac kaliyom coh eziyet cekiyom ama ossun farkitmes
Biras oleyim he
58 bacım coh mutluyumiki kilo sonra hedefimdeyimmmm darisi sizlere fıstıklar
pinkibal tebrik ederim cok güzel boyunda kılonda senin zayıflama sürecin nasil oldu anlatirmisin biraz biz yeni gelenler bilmiyoruz böyle okudukça gördükçe gaza geliyor insan
Kendisi aplam oluuğ 58.7 kilo ama diyete basladiginda kac kiloydu hatirlayamadim 68 di heralde
Emziriyorum kuzumKiz sen emzirmiyomsuun
Daha ahlı boğazda waffleymisAy coh heycanliyim napicagmi bilemiyorum pes etmedim inandim tıkanip kaldigim bile oldu genede bos birakmadim kendimi yesil cayin faydasi cok oldu bana 60 kilodan bi turlu dusemiyodum ve onunla basardim simdi bida kayisi cayi iciyorum her sabah kalktigim biraz daha gitmis oluo ama suny itiraf edeyim ben sizler gibi saglikli beslenmedim hatta beslenmekten kactim ben ama napim takintiliyim ben kendini rahatsz hisaediorum son iki kilo bu da giderse bi waffle yicem kocamaann darisi sizlere guzellerimm
he aplası oluğum gercekten dogru hatilladin
Daha ahlı boğazda waffleymiskime cehtin sen
O zaman gel burda beraber yiyekDur o benim hakkım hayalini kuruyom odulum o benim
Ay coh heycanliyim napicagmi bilemiyorum pes etmedim inandim tıkanip kaldigim bile oldu genede bos birakmadim kendimi yesil cayin faydasi cok oldu bana 60 kilodan bi turlu dusemiyodum ve onunla basardim simdi bida kayisi cayi iciyorum her sabah kalktigim biraz daha gitmis oluo ama suny itiraf edeyim ben sizler gibi saglikli beslenmedim hatta beslenmekten kactim ben ama napim takintiliyim ben kendini rahatsz hisaediorum son iki kilo bu da giderse bi waffle yicem kocamaann darisi sizlere guzellerimm
he aplası oluğum gercekten dogru hatilladin
Heee masallah kiz ac kaliyom yazmissin ya sasirdimmmmm su sut yapar ama vitaminli yemezsen ise yaramaz. Aslnda kucukmus ben 8 aydan sonra baslamistm ondan sey ettimmmEmziriyorum kuzum5 aylik olduk ya ek gida da alio benide emio sutumde problem olmadi Allaha sükür coh su iciyom ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?