Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kiz emziren yesilcay iciyomu sen sordunmu kizzzzz arastirdinmiiiii bitki caylarina bari azcik buyuyunce baslasydn sanki asiri.kgluydun yahu ne bu takintiii amaan amaan yarabbm

Partisss naptin kizlarrr kiz 18 saat yazismadim ozledim sizi haaa
Anam ağlıyor yorgunluktan ölümmm
Bahceden geldik dus aldim bornozumla durum bi bakim didim size niyse ortaligi biraz toplum görüşürüz mucuk mucukkk
Iyi cnm hafta sonu iste takiliom

pinkibal SekerPancarii sırları verin bu hafta birinci olalım
O zaman gel burda beraber yiyekhani bende zayifim ya incecikim ya
yaa hain domdomlar yapılır mı bu diyetteki zavallı balık etli kızçelere hani es kaza gaza gelip diyeti bozsak cuma (allah korusun) +ları görsek nolcak bizim halimiz takımcekk
Şaka şaka haketmişsiniz ikinizde afiyet olsun canlarr

Ayy ben pinkinin aksine cok düzenli yedim saglikli olan hafif olan herseyden yedim abur cubur ve karbonhidrati kestim ekmek sadece sabahlari iki dilim cavdar ekmegi yedim sonrasında hic ekmek ve hamur isi yemedim ve aksam 6 dan sonra saat ne kadar gec yatarsam yatayim su harici hic bisey tuketmedimverdim kilolalari rahatim çok şükür darisi sizlerin basina canikommm

Seni gecicem kg rekorumu kiricam -30 ile

Bu arada güllü yeşil çayımla oturuyorum örnek takım elemanıyım, sağlıklı yaşamaktan ömrüm fazla uzayacak diye korkar oldum

oyle deme teseekkr ederm saka gibi zatennnnnnnn ben hala kendmi begenmiyorm bazn ay diyorm suoer oldm sonra diorm yook olmadi insan verdkce vermek istiyo psikopatlik

Jeton simdi dustu valla gececen ben -25 olurum en fazla
Hahaha bende diyorm bu kiz ne diyooo
her halükarda süperik kii zayifcacik olacaz hepimizteyyy teyyy

Ayy afiyet olsun tatlis immmm güllü mü bide afilli içermiş yesil çayını
Tabii bana güller yakışır şekerim içimdeki korayy

İncecik olucaz inşallah valla şimdiden çok yararını gördüm grubun. Önceden üç hafta diyeti üst üste sürdürebileceğimi söyleseler inanmazdım. Spora, yeşil çaylara sarılır oldum. Yazmak seninle benzer durumdaki insanlarla paylaşımda bulunmak gerçekten çok faydalıymış. Sağolun kızlarr

oyle deme teseekkr ederm saka gibi zatennnnnnnn ben hala kendmi begenmiyorm bazn ay diyorm suoer oldm sonra diorm yook olmadi insan verdkce vermek istiyo psikopatlik

Hahaha bende diyorm bu kiz ne diyooo

Eminim bariz bir değişim olmuştur canım tabii hedefine ulaşınca daha da bambaşka görüneceksin. Vermek bağımlılık yapıyor demek ki oda iimiş. Yemenin bağımlılık yaptığını yaşayarak biliyordum da zayıflamanın yaptığını yeni duydum

Tabiii 69m5 baya kaldm begeniodm sonra iste haziran tmmuz yapmadm begenmedm kendmi smdi dusunuyorm hala arada havalaniyorm arada yok diyorm daha var

Tabiii 69m5 baya kaldm begeniodm sonra iste haziran tmmuz yapmadm begenmedm kendmi smdi dusunuyorm hala arada havalaniyorm arada yok diyorm daha var
Maşallah maşallah darısı başıma
Benim şu anki en büyük hayalim tartıda 5 ile başlayan bir kilo görmek. Hayır yaklaşık 10 yıldır görmedim tamamen meraktan yoksa özel bir sebebi yok Sonra 49-48 için bağımlılık olur mu bilemiyorum. Aslında 1.57 lik boyum incecik kemiklerimle çok daha düşmem lazım ama yapabileceğimi sanmıyorum.

Bende 60kgyu 5 6 yil once gordm oyuzden 5leri htrlamiorm valla beli olmaz bagmlilik yapar belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…