- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #161.961
Kiz emziren yesilcay iciyomu sen sordunmu kizzzzz arastirdinmiiiii bitki caylarina bari azcik buyuyunce baslasydn sanki asiri.kgluydun yahu ne bu takintiii amaan amaan yarabbmAy coh heycanliyim napicagmi bilemiyorum pes etmedim inandim tıkanip kaldigim bile oldu genede bos birakmadim kendimi yesil cayin faydasi cok oldu bana 60 kilodan bi turlu dusemiyodum ve onunla basardim simdi bida kayisi cayi iciyorum her sabah kalktigim biraz daha gitmis oluo ama suny itiraf edeyim ben sizler gibi saglikli beslenmedim hatta beslenmekten kactim ben ama napim takintiliyim ben kendini rahatsz hisaediorum son iki kilo bu da giderse bi waffle yicem kocamaann darisi sizlere guzellerimm
he aplası oluğum gercekten dogru hatilladin
Iyi cnm hafta sonu iste takiliomPartisss naptin kizlarrr kiz 18 saat yazismadim ozledim sizi haaa
Anam ağlıyor yorgunluktan ölümmm
Bahceden geldik dus aldim bornozumla durum bi bakim didim size niyse ortaligi biraz toplum görüşürüz mucuk mucukkk
yaa hain domdomlar yapılır mı bu diyetteki zavallı balık etli kızçelereO zaman gel burda beraber yiyekhani bende zayifim ya incecikim ya
Ayy ben pinkinin aksine cok düzenli yedim saglikli olan hafif olan herseyden yedim abur cubur ve karbonhidrati kestim ekmek sadece sabahlari iki dilim cavdar ekmegi yedim sonrasında hic ekmek ve hamur isi yemedim ve aksam 6 dan sonra saat ne kadar gec yatarsam yatayim su harici hic bisey tuketmedimpinkibal SekerPancarii sırları verin bu hafta birinci olalım
yaa hain domdomlar yapılır mı bu diyetteki zavallı balık etli kızçelerehani es kaza gaza gelip diyeti bozsak cuma (allah korusun) +ları görsek nolcak bizim halimiz takımcekk
Şaka şaka haketmişsiniz ikinizde afiyet olsun canlarr
Seni gecicem kg rekorumu kiricamAyy ben pinkinin aksine cok düzenli yedim saglikli olan hafif olan herseyden yedim abur cubur ve karbonhidrati kestim ekmek sadece sabahlari iki dilim cavdar ekmegi yedim sonrasında hic ekmek ve hamur isi yemedim ve aksam 6 dan sonra saat ne kadar gec yatarsam yatayim su harici hic bisey tuketmedimverdim kilolalari rahatim çok şükür darisi sizlerin basina canikommm
Seni gecicem kg rekorumu kiricam-30 ile
Valla @ParteMoralll sen de şimdiden mucizeye imza atmışsın 22 kilo az değil, önünde eğiliyorum senseiSeni gecicem kg rekorumu kiricam-30 ile
Kac kizz ee tammmyoksa 49 kiloya mi düsecen ben 50 olacam çünkü
Jeton simdi dustuSeni gecicem kg rekorumu kiricam-30 ile
Kac kizz ee tammmben 58 olcam istee :) olmadi 55 yapar -33 hahaha ama okdr yuregik dayanrsa
Ayy afiyet olsun tatlis immmm güllü mü bide afilli içermiş yesil çayınıBu arada güllü yeşil çayımla oturuyorum örnek takım elemanıyım, sağlıklı yaşamaktan ömrüm fazla uzayacak diye korkar oldum
oyle demeValla @ParteMoralll sen de şimdiden mucizeye imza atmışsın 22 kilo az değil, önünde eğiliyorum sensei
Sen de ara ara paylaş sırlarını faydalı olur bizim için :))
Ne bilgi sömürücüsü çıktımm haaaa
Hahaha bende diyorm bu kiz ne diyoooJeton simdi dustuvalla gececen ben -25 olurum en fazla
her halükarda süperik kii zayifcacik olacaz hepimiz teyyy teyyy
Tabii bana güller yakışır şekerimAyy afiyet olsun tatlis immmm güllü mü bide afilli içermiş yesil çayını
oyle demeteseekkr ederm saka gibi zatennnnnnnn ben hala kendmi begenmiyorm bazn ay diyorm suoer oldm sonra diorm yook olmadi insan verdkce vermek istiyo psikopatlik
Hahaha bende diyorm bu kiz ne diyooo
Tabiii 69m5 baya kaldm begeniodm sonra iste haziran tmmuz yapmadm begenmedm kendmi smdi dusunuyorm hala arada havalaniyorm arada yok diyorm daha varEminim bariz bir değişim olmuştur canım tabii hedefine ulaşınca daha da bambaşka görüneceksin. Vermek bağımlılık yapıyor demek ki oda iimiş. Yemenin bağımlılık yaptığını yaşayarak biliyordum da zayıflamanın yaptığını yeni duydum
Maşallah maşallahTabiii 69m5 baya kaldm begeniodm sonra iste haziran tmmuz yapmadm begenmedm kendmi smdi dusunuyorm hala arada havalaniyorm arada yok diyorm daha var
Bende 60kgyu 5 6 yil once gordmMaşallah maşallahdarısı başıma
Benim şu anki en büyük hayalim tartıda 5 ile başlayan bir kilo görmek. Hayır yaklaşık 10 yıldır görmedim tamamen meraktan yoksa özel bir sebebi yokSonra 49-48 için bağımlılık olur mu bilemiyorum. Aslında 1.57 lik boyum incecik kemiklerimle çok daha düşmem lazım ama yapabileceğimi sanmıyorum.
Msja baak kizBu arada 63 oldum ben kızlar sanırım cuma bir şişlik vardı, bu cumaya bir aksilik olmazsa 62 yi zorlayabilir gibiyim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?