- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #161.981
Yaparsa gelcem bulcam bu mesajı alıntılayacağım ahtım olsun valla @ParteMoralllBende 60kgyu 5 6 yil once gordmoyuzden 5leri htrlamiorm valla beli olmaz bagmlilik yapar belki
Ben sisko degilimYaparsa gelcem bulcam bu mesajı alıntılayacağım ahtım olsun valla @ParteMoralll
Haa bir deSekerPancarii gibi incecikim incecikim diye yazcemmm. Çok pis içimde şu an
Noliiyy bahalimMsja baak kiz
Ozel seyler konusuoz hahahaahahahahah ay hemende goruyo heeeeNoliiyy bahalim
AhahahhYaparsa gelcem bulcam bu mesajı alıntılayacağım ahtım olsun valla @ParteMoralll
Haa bir deSekerPancarii gibi incecikim incecikim diye yazcemmm. Çok pis içimde şu an
AhahahahhBen sisko degilimo kendini bisi saniyo bisverr hep over. Bende ovuyodum guzelligimlem sen blmiyon ama baktim bunun cenesi aciliyo dedim ben ovmiyim yazikk ozendi hahahaha
Evt yesil kocaman gozlermi kiskandn senAhahahhdur daha az övüyom kendimi hergün hergün övüyodum bi ara bahtim @ParteMoralll da övmeye basladi yesil göslüyüm diyerenkten ahilli ol didim bende gara gözlüyüm hemide zayif incecik hemde 36 bidincik
Gizli takipdeyim habarın ossunOzel seyler konusuoz hahahaahahahahah ay hemende goruyo heeee
Yisil çipil göslüm menimmEvt yesil kocaman gozlermi kiskandn senben siskomuyum yani
DfllGizli takipdeyim habarın ossun
demek oyleYisil çipil göslüm menimmsen sisko degilsin kemiklerin iri ahahahahh arkadas yalani ahahahahahhhhhhhhhh ahahahahh
Ahahahhh saka kiz ne dicen diye mirak ettimDfll
demek oyle
Benimde en son 74 75 biseydi olcerm bi ara havami atiyosn sen banaaaaa ben 50 olsammmmm 60 olr
Neee bi yesil gösslü daha miii@ParteMoralll ben de yeşil gözlüyüm bacım, yeşil göz gibisi yoktur.
Hem renkli gözlerin nazarı çabuk değer derlerhem incekik hem yeşil gözlü olursak çift kat güçlü oluruz dikkatli olun haa
#Yeşilgözdayanışması
Bisver sen onuu ona bidaha foto yok sana aticamm en yeni fotolari o merktan olsnn bosverrr #yesilgozdayanismasi@ParteMoralll ben de yeşil gözlüyüm bacım, yeşil göz gibisi yoktur.
Hem renkli gözlerin nazarı çabuk değer derlerhem incekik hem yeşil gözlü olursak çift kat güçlü oluruz dikkatli olun haa
#Yeşilgözdayanışması
Yok tamam siskoym benAhahahhh saka kiz ne dicen diye mirak ettimbenden yalan çihmaz şişko degilsin ama balik etlisin e zati hedefe var daha biliyin sende
Ayy cok haklisin valla ben 65 kiloyken resmen kiloluydum hic begenmiyodum kendimi ama sen gayet fit duruyosunBenimde en son 74 75 biseydi olcerm bi ara havami atiyosn sen banaaaaa ben 50 olsammmmm 60 olr
Dost acı söylerr inceciksin desem mutlu olacan miYok tamam siskoym ben
Demek oyleBisver sen onuu ona bidaha foto yok sana aticamm en yeni fotolari o merktan olsnn bosverrr #yesilgozdayanismasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?