Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yaparsa gelcem bulcam bu mesajı alıntılayacağım ahtım olsun valla @ParteMoralll
Haa bir de SekerPancarii gibi incecikim incecikim diye yazcemmm. Çok pis içimde şu an
Ben sisko degilim o kendini bisi saniyo bisverr hep over. Bende ovuyodum guzelligimlem sen blmiyon ama baktim bunun cenesi aciliyo dedim ben ovmiyim yazikk ozendi hahahaha

Yaparsa gelcem bulcam bu mesajı alıntılayacağım ahtım olsun valla @ParteMoralll
Haa bir de SekerPancarii gibi incecikim incecikim diye yazcemmm. Çok pis içimde şu an
Ahahahh dur daha az övüyom kendimi hergün hergün övüyodum bi ara bahtim @ParteMoralll da övmeye basladi yesil göslüyüm diyerenkten ahilli ol didimbende gara gözlüyüm hemide zayifincecikhemde 36 bidincik

Ahahahh dur daha az övüyom kendimi hergün hergün övüyodum bi ara bahtim @ParteMoralll da övmeye basladi yesil göslüyüm diyerenkten ahilli ol didimbende gara gözlüyüm hemide zayifincecikhemde 36 bidincik
Evt yesil kocaman gozlermi kiskandn sen ben siskomuyum yani

Neee bi yesil gösslü daha miii lens aldirtmayin bana

Bisver sen onuu ona bidaha foto yok sana aticamm en yeni fotolari o merktan olsnn bosverrr #yesilgozdayanismasi

Benimde en son 74 75 biseydi olcerm bi ara havami atiyosn sen banaaaaa ben 50 olsammmmm 60 olr
Ayy cok haklisin valla ben 65 kiloyken resmen kiloluydum hic begenmiyodum kendimi ama sen gayet fit duruyosun ayy o gunleri hatirlamak istemiyorummmmmmmm keske hep 50 51 kilo olsam yesem yesem ama 51 olsam gecelere sabahlara kadar yesem yine 51 olsam aciktim da ben belli oluyii mii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…