Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tüm renkler birlikte güzeldir hem hepsi karışınca beyaz olii yani dostluğun, saflığın mutluluğun rengi. Barış dostlar böyle toz pembe sözlerle geceyi tamamlayayım öpüyorum hepinizi yarın işe gitcem ondan erken yatcem.
Öpüyorum hepinizi
Sabaha zinde, mutmutlu incelmiş olarak görüşmek üzre

İyi geceler tatlii rüyalar balımmmm

Birak bu isleri sen fitsin diyip sana hakaret etmim diye cabaliyosnn hee
Dost acı söylerr inceciksin desem mutlu olacan mi o 58 e düsülecekkk daha beraber spor programi oluşturaciizz fitifit olak diye

Fitsin derken benim kadar degil yaneeee kendi 65 kiloma gore diyomhemende havalaniyon sene zayif demedim diye yapiyon bunlagi ayip ayippp
Evet men fitim allah vergisi hahahahahah allahtan tarafndan ski dogmusum ama yinede bacak caliscam ben 50 olsamm fiiiiiiwwww diyormm baska bsy demiorm

O zaman gel burda beraber yiyekhani bende zayifim ya incecikim ya
ewet sen cok zyfsn artik yanndayken kendimdwn utanmiycam

Ossun balm hepisini cvplarim ben yesil cayi arastrdm aktarciyada sordm gunde iki bardkdan fazla icilmio emziren anneler tabiki zayiflama benim icin bi hirs kucuk beden pantolanlarima bakip bakip hirslandm lakin sizde ole yapin insana gaz verio pek vaktm olmadgndan ben buraya cok giremiorum ama burdakiler cok tatli insanlar yardmci oluolar cok desdekler ewwt ac kaldm ama degdi dedigim gibi cokda saglukli beslenmedm ama siz ole yapmayin bu bi tesvik olmasin selin mesela super zqyifladi ama benm sabrm yoktu aclikla terbiye ettm kendimi
Heee masallah kiz ac kaliyom yazmissin ya sasirdimmmmm su sut yapar ama vitaminli yemezsen ise yaramaz. Aslnda kucukmus ben 8 aydan sonra baslamistm ondan sey ettimmm neyse hersey yolundaysa skintii yoook zayif bagyan
Ewet gülüm dogru soluosun ben ek gida verdigim icin biras esnek davrandm okadr
Kiz emziren yesilcay iciyomu sen sordunmu kizzzzz arastirdinmiiiii bitki caylarina bari azcik buyuyunce baslasydn sanki asiri.kgluydun yahu ne bu takintiii amaan amaan yarabbm
He balim sordm gunde iki bardak icebiliyoz
yesil cayy ve kayisi cayi

Evet men fitim allah vergisi hahahahahah allahtan tarafndan ski dogmusum ama yinede bacak caliscam ben 50 olsamm fiiiiiiwwww diyormm baska bsy demiorm
Dur bakalim once 60 olsam diyodun sonra 58 simdi aklina 55 girdi boyle boyle inecen 50 ye sen hep beni gisgandigindan

Tamammmm cok soru sordmmm mirakkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…