- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #162.001
İyi geceler tatlii rüyalar balımmmmTüm renkler birlikte güzeldir hem hepsi karışınca beyaz olii yani dostluğun, saflığın mutluluğun rengi. Barış dostlarböyle toz pembe sözlerle geceyi tamamlayayım öpüyorum hepinizi yarın işe gitcem ondan erken yatcem.
Öpüyorum hepinizi
Sabaha zinde, mutmutlu incelmiş olarak görüşmek üzre
Birak bu isleri sen fitsin diyip sana hakaret etmim diye cabaliyosnn heeAyy cok haklisin valla ben 65 kiloyken resmen kiloluydum hic begenmiyodum kendimi ama sen gayet fit duruyosunayy o gunleri hatirlamak istemiyorummmmmmmm keske hep 50 51 kilo olsam yesem yesem ama 51 olsam gecelere sabahlara kadar yesem yine 51 olsam aciktim da ben belli oluyii mii
Dost acı söylerr inceciksin desem mutlu olacan mio 58 e düsülecekkk daha beraber spor programi oluşturaciizz fitifit olak diye
Fitsin derken benim kadar degil yaneeeeBirak bu isleri sen fitsin diyip sana hakaret etmim diye cabaliyosnn hee
Evet men fitim allah vergisiFitsin derken benim kadar degil yaneeeekendi 65 kiloma gore diyom hemende havalaniyon sene zayif demedim diye yapiyon bunlagi ayip ayippp
O zaman gel burda beraber yiyekhani bende zayifim ya incecikim ya
Maşallah maşallah çıtır kardeşler
Merhabapinkibal kaç ayda başardın peki??
Bir de bebişli arkadaşlar var burdada sütte problemleri olabiliyormuş onun için özel bir şey yaptın mı??
Ne kadar ne zaman aç kaldın ayça kaya sabaha kadar aç kalmak (8den sonra bir şey yememek faydalı gençleştiriyor diyor? ) öyleyse ii bile yapmışsın
Bir de bu diyet yarışmalarıyla mı zayıfladın??
Yine ne çok soru sordum
Ewet gülüm dogru soluosun ben ek gida verdigim icin biras esnek davrandm okadrHeee masallah kiz ac kaliyom yazmissin ya sasirdimmmmm su sut yapar ama vitaminli yemezsen ise yaramaz. Aslnda kucukmus ben 8 aydan sonra baslamistm ondan sey ettimmmneyse hersey yolundaysa skintii yoook zayif bagyan
He balim sordm gunde iki bardak icebiliyozKiz emziren yesilcay iciyomu sen sordunmu kizzzzz arastirdinmiiiii bitki caylarina bari azcik buyuyunce baslasydn sanki asiri.kgluydun yahu ne bu takintiii amaan amaan yarabbm
pinkibal SekerPancarii sırları verin bu hafta birinci olalım
yaa hain domdomlar yapılır mı bu diyetteki zavallı balık etli kızçelerehani es kaza gaza gelip diyeti bozsak cuma (allah korusun) +ları görsek nolcak bizim halimiz takımcekk
Şaka şaka haketmişsiniz ikinizde afiyet olsun canlarr
Dur bakalim once 60 olsam diyodun sonra 58 simdi aklina 55 girdi boyle boyle inecen 50 ye senEvet men fitim allah vergisihahahahahah allahtan tarafndan ski dogmusum ama yinede bacak caliscam ben 50 olsamm fiiiiiiwwww diyormm baska bsy demiorm
Tamammmm cok soru sordmmm mirakkkkewet sen cok zyfsn artik yanndayken kendimdwn utanmiycam
Ossun balm hepisini cvplarim ben yesil cayi arastrdm aktarciyada sordm gunde iki bardkdan fazla icilmio emziren anneler tabiki zayiflama benim icin bi hirs kucuk beden pantolanlarima bakip bakip hirslandm lakin sizde ole yapin insana gaz verio pek vaktm olmadgndan ben buraya cok giremiorum ama burdakiler cok tatli insanlar yardmci oluolar cok desdekler ewwt ac kaldm ama degdi dedigim gibi cokda saglukli beslenmedm ama siz ole yapmayin bu bi tesvik olmasin selin mesela super zqyifladi ama benm sabrm yoktu aclikla terbiye ettm kendimi
Ewet gülüm dogru soluosun ben ek gida verdigim icin biras esnek davrandm okadr
He balim sordm gunde iki bardak icebiliyoz
yesil cayy ve kayisi cayi
Ay valla 50dr gozm yok gi hahahaDur bakalim once 60 olsam diyodun sonra 58 simdi aklina 55 girdi boyle boyle inecen 50 ye senhep beni gisgandigindan
Tamammmm cok soru sordmmm mirakkkk
Tamam ballis tontisi opppp zayifligin tadini cikar gel yine muckkkkFarketmz istedgn kadr sor ama simdi kizimi uyutuorum opuorum hepinizi
Yeğim ben o minnik canavar kiziFarketmz istedgn kadr sor ama simdi kizimi uyutuorum opuorum hepinizi
Begene begene geliyo dur@selcanmehmetcan kiz nerdesn oku oku bitmedimi
Tombk totosunu ancak kaldiriodrBegene begene geliyo dur
Delirdin heraldeAy ben iznemi ayrlsam geldiler bana gene
Cddym yaaaaDelirdin heraldeahlını başığa devşir
Niye kiiiiCddym yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?