- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #16.201
canım elimden gelmiyo malesef örgü falan üzgünüm bunla yetiniceksin artıkın:hulya::hulya::hulya:
bak bitti bile
arkadaşın için üzüldüm
benimde ablam ve eniştim yakalanmış bu illet gribe ağır dönemini atlattılar 1 hafta ev hapsindeler
diğer gribe göre daha ağır mış
Allah yardımcımız olsun:Saruboceq::Saruboceq:
bırakmakta ne oluyor.. tv de ne diyolar bol bol c vitamini sağlıklı beslenme diyolar..sen şimdi diyeti bırakınca sağlıklı mı beslendiğini mi sanıyosun.. geçenlerde bi uzman hatta şu saraçoğlu diyoki tatlı yemeyin bol bol c vitamini tüketin diyo.. tatlı bünyeyi güçlendirmiyomuş yani. dedim içimden bende tam senin dediğin gibi besleniyorum sırnaşık şey saraçoğlu amcam bol bol elma portakal ye ve diyetten de vazgeçme diyor yani :lepi:
sizede geçmiş olsun canım kaydirigubbakcemile3
ya ben bol bol c vitamini alıyorum ama bunun yanında başka şeylerde alıyorum laelaelaelaelaedelikafadulden:roflol:
hürsultan gelmişş opuyorumnanaktan
günaydın kızlar bu sabah tembellik yapmışım geç kalktım güne bir bardak ılık limonlu suyla başladım ardından kepek ekmeğine tost ve portakal suyuyla kahvaltımı yaptım.Bugünden itibarende ebruli ile pilates yapacagım katılmak isteyen varmı bana ? saat 10:00 da başlıyor yani birazdan kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?