Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sizede geçmiş olsun canım kaydirigubbakcemile3

ya ben bol bol c vitamini alıyorum ama bunun yanında başka şeylerde alıyorum laelaelaelaelaedelikafadulden:roflol:

son yazdıklarımdan sonra dükkan kapandı sanmıştım ama kapanmamış devam ediyorum o listeye;
1 elma
1 türk kayfesi
1 bardak süt
ceviz(miktarı belli değil pakette al al ye usulu yaptım) ama 1 avuç kesin var :kedi: pakete elimi daldırdım ölçtümde

günaydın kızlar buğün yine ballı limonlu suyumla başlıyorum güne öğlen 4 köfte biraz ekmek akşamda tarhana çorbası fasulye ve birazcık bol cevizli kabak tatlısı sabah çok efor sarfettim sanırım durduramadım kendimi
kızlar ev işlerinden sonra bol köpüklü kahveye beklerim:hulya:

günaydınnn opuyorumnanaktan
bugün yine gitmedim okula laelaelaelaelae
ama kaç gündür olduğu gibi burda fazla takılamayacağım yarın 2 sınav varmış onlara çalışmam lazım -tatlicadiarzu-
şimdi kahvaltı yapmaya gidiyorum gelince görüşürüz cokacimcoook

kızlar kk de sorun var o yüzden herkes kilosunu yarın yazsın cumaya kilo biildirimi bırakmayın sakın lmaz: zaten yeni aldığım kurallarda perşembe bildirim yapılacaktı haberiniz olsun süprizzzzz

kızlar ben yarın giremeyebilirim çünkü cuma da sınavım var dersaneye de gideceğim
kilomu 85 yazarsınız :gitme:

bu arada bildirim yaparken 2.takıma yardımcı olur musunuz benden rica etmişlerdi ama ben buralarda olamayacağım yarın
kendinize iyi bakın görüşürüz opuyorumnanaktan

Domination kolay gelsin ins sinavin cok iyi gecer.Bizi de dusunmussun sagol bu konuda yani liste konusunda hakkaten yardima ihtiyac olabilir.Tesekkurleryerimseniben

kızlar kusura bakmayın ben bu hafta pek gelemedim işlerim çok yoğun eşim yok mala gitti iki dükkan arasında mekik dokuyorum bayram üstleri hep böyle oluyo bir uğrayıp meraba diyim dedim
yarın burdayım herhalde gelirim geçmişi hiç okuyamadım yarın artık hepinizi öpüyorum ve gidiyorum

kızlar sitedeki sorundan dolayı giremedim
oğlan hasta onunla uğraşıyorum
cuma sabahı giremezsem kilomu aynı yazınzemuszemus

günaydın kızlar bu sabah tembellik yapmışım geç kalktım güne bir bardak ılık limonlu suyla başladım ardından kepek ekmeğine tost ve portakal suyuyla kahvaltımı yaptım.Bugünden itibarende ebruli ile pilates yapacagım katılmak isteyen varmı bana ? saat 10:00 da başlıyor yani birazdan kaydirigubbakcemile2

günaydın kızlarr:lepi:

benim oğlan bu gün iyi allaha şükür yaramazlıklarına başladı bile

akşam kk ya zorla girebildim mesaj yazdım ama

sabah pc açılmadı ne oldu anlamadım oğluşum bişeyler yaptı açıldı
bu gün biraz temizlik yapayım
öpüyom hepinizi
kilomu aynı yazın kızlar
değişiklik olursa sabah girebilirsem bildiririm sizekaydirigubbakcemile5

platesmi dedin

bende çok yapmak idtiyorum
bu ara herşeyi boşladım
bi yerden başlamam lazım
özledim plates yapmayı yaaazemuszemus

selam kızlar nasılsınız bakalım hepinizi çok özledim
nihayet gelebildim bu gün dükkanıma
benim kilom aynı herhalde sabah tartılmadım ama yarın tartılırım bir değişiklik olursa yazarım yine
sabah bir poaçayla kahvaltı yaptım
form çayı bu aralar yoğunluktan askıya almıştım yine başlıyorum birazdan onu içicem
çok yorgunum bu arada bütün kemiklerim ağrıyo ben bi geçmişi okuyim bakalım siz naptınız

slm kızlar.. kk daki bu sorun nedir yahuu.. vallahii hep hata veriyo.. kilo bildiriminin bugün yapılacak olması güzel bu açıdan. 78 kiloyum.. listeye alınmasamda ben yine de bildireyim dedim :)

dünkü menüm
sabah 11:00
1 dilim kep ek.şekersiz çay az peynir 2 zeytin
ara 14:00
1 elma
öğle 16:00
kepek ekmeği arasına 1 tane mücver sıkıştırdım yedim :)
yetmedi aynısından bir tane daha hazırladım yedim
akşam 20:00
1 tabak yaprak sarması 3 kaşık yoğurt 1 kepçe çorba 1 dilim kep.ekmeği
ara 21:00
türk kahvesi
1 çokonat
1 albeni( canım çok tatlı istedi kocamı markete görderdim aldırdım o derece yani :kedi: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…