- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #16.181
hmmm bundan sonra öyle yaparım sadece kabuk vereliniortakdomination eğer evde kepek ekmeği yoksa normal ekmeğin içini yeme sadece dış kabuğunu ye yada sadece 1 dilim ye 2 dilim çok değilmi canımcımlmaz:
limonlu su meselesinde ise çok sıkı diyet yapıyodum açlıktan ölüyodum :) acıktıkca limonlu su içtim :) pazar evimizin önünde kuruluyodu 5 kilo limon alıyodum düşün yani :) hayatımda ilk ve tek olaraktan bi ogün bayıldım başka bayıldığımı bilmem :)
evet öyle yapayımayrıca bu sirkeli su karnımı acıktırmıyor ve sanırım eneji veriyor :hulya: kendimi hiç halsiz hissetmiyorum bugün :) şiddetlen tavsiye ederim ama domination iyileş öyle yaparsın şimdi ilaç kullanman gerekir biraz yemen lazım iyileşince başlarsın sirkeli suya :)
verecez kız kilolarıııııı kaydirigubbakcemile5
ben yaklaşık 4 yıldır şekersiz içiyorum kaydirigubbakcemile3domination ismin ne senin canım yaaa.. bu nicki yazmak için her seferinde geriye dönüp bakıyorumda :kedi: bu arada ben şimdlik çıkıyorum akşama yine burdayım kısmetse. öptüm şekerler.. şeker dedimde çayı da şekersiz içmeye başladım onu da tavsiye ederim. muck
YOKLAMALAR(17.11.2009)
aynalar +
domination +
eylülce +
nazco +
hürsultan +
usarem
hiray
ben geldim ben diyeti bıraktımçünkü dün çok korktum. arkadaşım domuz gribi olunca psikolojik olarak boğazım çok kötü oldu sanki biri boğazımı sıkıyo o kadar baskı vardı dirençimi düşürmemem lazım ama o zamnada kilo alıyom beni bilen bilir ya hep ya hiç benim yememem lazım napcam ben mafoldumben
cerenktrk aramıza hoşgeldin. bir hafta deneme süresi var canım. önemli olan kararlı olman ve hergün paylaşım bu konuda sıkıntı yok gibi görünüyor. tekrar hoşgeldin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Merhaba kizlae size selam verip iadei ziyaret yapayi dedim.Kizlar ben bu sabah malesef yine meyve yemek zorunda kaldim cunku evden apar topar ayriliyorum oglene de yanima bisey almamisim etrafta da oyle saglikli yiyecekler yok malesef bulundugum kampuste %90 fastfood var kalanini da ben yiyemiyorum ooof TR nin kiymetini bilin yani kisaca oglende meyveye talimim.Aksama yazarim ama galiba corba salata ve 1 dlm ekmek yerim.Bide haftaya yanima kesin yiyecek biseyler alicam kizlar.
çok teşekkür ederim canım opuyorumnanaktanHaklisin Dominationcum sonra aksama elim titriyo gozum donuyo acliktan ve yiyorum sagolcanim.Bi de sana da gecmis olsun.
yok kız reele dönüştürürüz ben sana adresimi gönderirim delikafadulden
kızlar bugün elma diyetine başladım.
sabah bir dilim kepek ekmeği, yarım domates, yarım salatalık, yarım biber bir bardak yeşil çay
saat 10 da bir elma,
saat 12 de bir elma yedim
şuan yeşil çay içiyom
inş diyeti bozmazsam Roflol her iki saatte bir elma yiyip bitirecem bugünü
kızlar arkadaşım domuz gribi olmuş Üzgünüm telefonda ağlıyordu çok ağrım var diye mafoldumben
10141972]YOKLAMALAR(17.11.2009)
aynalar
domination +
eylülce +
nazco +
hürsultan +
usarem
hiray + [/B
dün yok yazzıldım zatenn:çok üzgünüm:
benim oğlan hastalandı pc yi açamadım açınca oda oyun oynamak istiyo netten
amin :Saruboceq:canım elimden gelmiyo malesef örgü falan üzgünüm bunla yetiniceksin artıkın:hulya::hulya::hulya:
bak bitti bile
arkadaşın için üzüldüm
benimde ablam ve eniştim yakalanmış bu illet gribe ağır dönemini atlattılar 1 hafta ev hapsindeler
diğer gribe göre daha ağır mış
Allah yardımcımız olsun:Saruboceq::Saruboceq:
öğleyi atlamışsın sanırımselam kızlar bugünkü menüm
sabah
1 dilim kep ekm,şekersiz çay,az peynir,3 zytin
ara
1 elma
akşam
1 kepçe çorba,1 tabak tavuklu patatesin sadece tavuğu,7-8 adet yaprak sarması,1 dilim buğ.ekmeğinin kabuğu,birazcık kabak tatlısı :kedi:
evet kk'da problem varkahvaltıyı geç yaptığım için öğle yemeği yemeğim aslında kahvaltımdı :)
bu arada Aynalar hoşbuldum canım.. özel mesaj ile cevap vereyim dedim ama özel mesaj gönderebilmek için en az 50 msj yazmış olmam gerekiyomuş oyüzden yazdığım msj gitmedi.
bu arada k.k da problem var sanırım sayfalar geç açılıyo ve mesaj zor gönderiliyo..
menüm yukarıdaki gibiydi kızlar kabak tatlısı yemezdim aslında ama şekeri azdı çok güzel hafifti bende yedim :)
YOKLAMALAR(17.11.2009)
aynalar +
domination +
eylülce +
nazco +
hürsultan +
usarem
hiray
ben geldim ben diyeti bıraktımçünkü dün çok korktum. arkadaşım domuz gribi olunca psikolojik olarak boğazım çok kötü oldu sanki biri boğazımı sıkıyo o kadar baskı vardı dirençimi düşürmemem lazım ama o zamnada kilo alıyom beni bilen bilir ya hep ya hiç benim yememem lazım napcam ben mafoldumben
cerenktrk aramıza hoşgeldin. bir hafta deneme süresi var canım. önemli olan kararlı olman ve hergün paylaşım bu konuda sıkıntı yok gibi görünüyor. tekrar hoşgeldin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ne istiyolar bu k.kdan anlamıyorum :hulya: neyse kimsecikin yok bende başka topiclerde bir tur atayım hem biraz zayıflamış olurum :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?