Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

domination ismin ne senin canım yaaa.. bu nicki yazmak için her seferinde geriye dönüp bakıyorumda :kedi: bu arada ben şimdlik çıkıyorum akşama yine burdayım kısmetse. öptüm şekerler.. şeker dedimde çayı da şekersiz içmeye başladım onu da tavsiye ederim. muck

hmmm bundan sonra öyle yaparım sadece kabuk vereliniortak
2 dilim de niye yedim. antibiyotik içiyorum ya hani tam doymuşken daha etkili olduğunu söylüyorlar hep ben de onun için
hem normalde de diğer öğünlere çok önem vermem ama kahvaltıya çok özen gösteririm bir de okul yoksa rahatça kaydirigubbakcemile3
evet öyle yapayım
ben yaklaşık 4 yıldır şekersiz içiyorum kaydirigubbakcemile3
şekerim ismim özge Şeniz
nickimi de zaten çok az kişi doğru yazar,takımdakiler bana dominoş,domi filan derler
içinden nasıl geliyorsa öyle hitap et :hulya:

Son düzenleme:
gecmis olsun domi

slm hosgeldin ah birde nefisimize soz gecirebilsek iyi olacak ama!!!! ya ada kulak vermek ne demek merak etim
sevgili eylülce
kulak vermek =(deyim )dinlemek
bende yurt dışında nerde yaşadığını merak ettim.
bu arada aynalar branşın ne arkadaşım.?

YOKLAMALAR(17.11.2009)

aynalar +
domination +
eylülce +
nazco +
hürsultan +
usarem
hiray

ben geldim ben diyeti bıraktım çünkü dün çok korktum. arkadaşım domuz gribi olunca psikolojik olarak boğazım çok kötü oldu sanki biri boğazımı sıkıyo o kadar baskı vardı dirençimi düşürmemem lazım ama o zamnada kilo alıyom beni bilen bilir ya hep ya hiç benim yememem lazım napcam ben mafoldumben

cerenktrk aramıza hoşgeldin. bir hafta deneme süresi var canım. önemli olan kararlı olman ve hergün paylaşım bu konuda sıkıntı yok gibi görünüyor. tekrar hoşgeldin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Merhaba kizlae size selam verip iadei ziyaret yapayi dedim.Kizlar ben bu sabah malesef yine meyve yemek zorunda kaldim cunku evden apar topar ayriliyorum oglene de yanima bisey almamisim etrafta da oyle saglikli yiyecekler yok malesef bulundugum kampuste %90 fastfood var kalanini da ben yiyemiyorum ooof TR nin kiymetini bilin yani kisaca oglende meyveye talimim.Aksama yazarim ama galiba corba salata ve 1 dlm ekmek yerim.Bide haftaya yanima kesin yiyecek biseyler alicam kizlar.

bak ben sana dün ne dedim lmaz:
abur cubur yeme,yemeğini filan normal ye bol bol sebze-meyve ye
ben de şu günlerde öyle yapıyorum en azından kilo veremesek de almayız kaydirigubbakcemile3
ya hep ya hiç deme bak sen de bu yolda çok çekmiş bir insansın kaydirigubbakcemile3
ayy neyse işte yani abur cubur yeme,normal beslen,yumurta ye,bol meyve sebze tüket
bu kadar gamyoncuiremsu

Son düzenleme:

bencede yanına yiyecek birşeyler al.kepek sandviç filan ypabilirsin kaydirigubbakcemile5
kahvaltıya da ben şahsen çok önem veriyorum kaydirigubbakcemile3 çünkü günün en önemli öğünü vereliniortak

10141972]YOKLAMALAR(17.11.2009)

aynalar
domination +
eylülce +
nazco +
hürsultan +
usarem
hiray +
[/B

dün yok yazzıldım zatenn:çok üzgünüm:

benim oğlan hastalandı pc yi açamadım açınca oda oyun oynamak istiyo netten

canım elimden gelmiyo malesef örgü falan üzgünüm bunla yetiniceksin artıkın:hulya::hulya::hulya:

bak bitti bile

arkadaşın için üzüldüm

benimde ablam ve eniştim yakalanmış bu illet gribe ağır dönemini atlattılar 1 hafta ev hapsindeler

diğer gribe göre daha ağır mış
Allah yardımcımız olsun:Saruboceq::Saruboceq:

amin :Saruboceq:
sana da geçmiş olsun

selam kızlar bugünkü menüm
sabah
1 dilim kep ekm,şekersiz çay,az peynir,3 zytin
ara
1 elma
akşam
1 kepçe çorba,1 tabak tavuklu patatesin sadece tavuğu,7-8 adet yaprak sarması,1 dilim buğ.ekmeğinin kabuğu,birazcık kabak tatlısı :kedi:

kahvaltıyı geç yaptığım için öğle yemeği yemeğim aslında kahvaltımdı :)
bu arada Aynalar hoşbuldum canım.. özel mesaj ile cevap vereyim dedim ama özel mesaj gönderebilmek için en az 50 msj yazmış olmam gerekiyomuş oyüzden yazdığım msj gitmedi.
bu arada k.k da problem var sanırım sayfalar geç açılıyo ve mesaj zor gönderiliyo..
menüm yukarıdaki gibiydi kızlar kabak tatlısı yemezdim aslında ama şekeri azdı çok güzel hafifti bende yedim :)

öğleyi atlamışsın sanırım
kabak tatlısı hafif azcık yediysen birşey olmaz
evet kk'da problem var
saldırı varmış ve akşam saatlerinde oluyor genelde yani 2-3 gündür

bırakmakta ne oluyor.. tv de ne diyolar bol bol c vitamini sağlıklı beslenme diyolar..sen şimdi diyeti bırakınca sağlıklı mı beslendiğini mi sanıyosun.. geçenlerde bi uzman hatta şu saraçoğlu diyoki tatlı yemeyin bol bol c vitamini tüketin diyo.. tatlı bünyeyi güçlendirmiyomuş yani. dedim içimden bende tam senin dediğin gibi besleniyorum sırnaşık şey saraçoğlu amcam bol bol elma portakal ye ve diyetten de vazgeçme diyor yani :lepi:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…