- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #162.021
.......Niye kiiii
BitmeyenUmidim kiz nerdesn oku oku bitmedimi
Kizzz 5lt cok suuuuu asirisi zararli bak ben uyariyim bobreklerini yorma. Sana 3 lt yeterMenu sabah 07:00 yulaf kepekli omlet 4 ceri domates
Aralar küçük tu bi kelek kucucuk acur salatalik karpuz
Aksam 18:00 alabalık ızgara kozlenmis patlican biber
5 lt su spor tamm 11 buçuk saat bahcede calistim dışarı fena sicakti
21:00 da bi salkim uzum yedim soguk soğuk icim yanmiss baska miyva yoktu
22:00 sutlu turk kahve ictim
Tombk totosunu ancak kaldiriodr
Kizzz 5lt cok suuuuu asirisi zararli bak ben uyariyim bobreklerini yorma. Sana 3 lt yeter
Blmiyorm cnm ben uyariyimKizz partiss yandimm bugunn inann sindi az once bi lt re ictim onla breaber 5lt iki defa vc ye ciktim su nere gitti terledim ama sana dimistim gecenki gibi terlemedim ella tartilsam bi bes kilo fazlam çıkarım. Bilimm bobrege zarar ama yandim bugün
Aynen bravo beni kisa suredir taniyosun guzwl tespit gel gitler oluyo arada bana. Skliormm bazen ama grup.icindee skinti yok tabi. Bakma sen bana :)Kizz izne ayrilcam ne demissin yaaa ne izni bizz senzizz nee edcekk hayirdi noldi gine regl mi yaklasirr acaba gerginmisin gecrn senle ayni regl olduk benimkine 4 gun vaa bilimm seninki duzensizddi de olurmu olurr..
Insallh olmam gec olurumKizz izne ayrilcam ne demissin yaaa ne izni bizz senzizz nee edcekk hayirdi noldi gine regl mi yaklasirr acaba gerginmisin gecrn senle ayni regl olduk benimkine 4 gun vaa bilimm seninki duzensizddi de olurmu olurr..
Aynen bravo beni kisa suredir taniyosun guzwl tespit gel gitler oluyo arada bana. Skliormm bazen ama grup.icindee skinti yok tabi. Bakma sen bana :)
Suyun da yerindeyse gayet ii bir menü olmuş cnm, afiyet olsunMenüm..
Sabah: iki haşlanmış yumurta, boll peynir, domates, salatalık, iki gün kurusu, çiğ fındık..
Ara: iki erik..
Akşam: bir kase domates çorbası, iki biber dolma, yoğurt..
O kadar çalışmaya menün ii benceMenu sabah 07:00 yulaf kepekli omlet 4 ceri domates
Aralar küçük tu bi kelek kucucuk acur salatalik karpuz
Aksam 18:00 alabalık ızgara kozlenmis patlican biber
5 lt su spor tamm 11 buçuk saat bahcede calistim dışarı fena sicakti
21:00 da bi salkim uzum yedim soguk soğuk icim yanmiss baska miyva yoktu
22:00 sutlu turk kahve ictim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?