Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selam kızlar..bugün pazara gittim domates biber aldım kışlık acılı sos yaptım pekte güzel olu ama ekmeksiz de yenmez off..evdekiler yiycek ben ucundan azcık tadıcam artık..
SekerPancarii dün biraz mecbur kaldım ama peşinden yürüyüşümü yaptım..gör bak listeye giricem bu hafta

Menüm..
Sabah: iki haşlanmış yumurta, boll peynir, domates, salatalık, iki gün kurusu, çiğ fındık..
Ara: iki erik..
Akşam: bir kase domates çorbası, iki biber dolma, yoğurt..

BitmeyenUmidim kiz nerdesn oku oku bitmedimi

He kizzz oku oku bitmiy ben uymusum 10:30 muydu ne hatta kabuss gordum senin ismin üzerime geliydii :))) sonra bi sicradim gozum actim senin ismin bizimkine durttum oda kalkti şurda bisey vaa dedim kiz yokk uyu dedi sonrs ayikinca yuraaamiss kiz parte noliyy soylesene..
Gari kalktim sut pisirdiydim yogurt calemde yatem dedim baktimki beni anmisinizzz...

Menu sabah 07:00 yulaf kepekli omlet 4 ceri domates
Aralar küçük tu bi kelek kucucuk acur salatalik karpuz
Aksam 18:00 alabalık ızgara kozlenmis patlican biber
5 lt su spor tamm 11 buçuk saat bahcede calistim dışarı fena sicakti
21:00 da bi salkim uzum yedim soguk soğuk icim yanmiss baska miyva yoktu
22:00 sutlu turk kahve ictim

Kizzz 5lt cok suuuuu asirisi zararli bak ben uyariyim bobreklerini yorma. Sana 3 lt yeter

Kizzz 5lt cok suuuuu asirisi zararli bak ben uyariyim bobreklerini yorma. Sana 3 lt yeter

Kizz partiss yandimm bugunn inann sindi az once bi lt re ictim onla breaber 5lt iki defa vc ye ciktim su nere gitti terledim ama sana dimistim gecenki gibi terlemedim ella tartilsam bi bes kilo fazlam çıkarım. Bilimm bobrege zarar ama yandim bugün

Blmiyorm cnm ben uyariyim

Kizz izne ayrilcam ne demissin yaaa ne izni bizz senzizz nee edcekk hayirdi noldi gine regl mi yaklasirr acaba gerginmisin gecrn senle ayni regl olduk benimkine 4 gun vaa bilimm seninki duzensizddi de olurmu olurr..

Kizz izne ayrilcam ne demissin yaaa ne izni bizz senzizz nee edcekk hayirdi noldi gine regl mi yaklasirr acaba gerginmisin gecrn senle ayni regl olduk benimkine 4 gun vaa bilimm seninki duzensizddi de olurmu olurr..
Aynen bravo beni kisa suredir taniyosun guzwl tespit gel gitler oluyo arada bana. Skliormm bazen ama grup.icindee skinti yok tabi. Bakma sen bana :)

Aynen bravo beni kisa suredir taniyosun guzwl tespit gel gitler oluyo arada bana. Skliormm bazen ama grup.icindee skinti yok tabi. Bakma sen bana :)

Yok canim anladim ni zamann bi sikintin olursa yardimci olabilecegimiz bisey de cekinme bende öyle benim komsularim vaa arkadaşım varrdi hepsinin yuzlerini gordum uzakk dirumm ama merhaba merhaba yani imtihan dunyasi burda sizlerlen dertlesmek destek olmak birbirimze bura bana cok iyi geliyor bana bi baci gibisiniz...

Bi uyandim uyku kacti bari yakalayimm yarin cohh is var tursu kurcem hemde kornisonn..yesil fasulye koyacamm dolaba oo bi suru alışverişe cikacemm hayirlisiyla sabah olaa iyi geceler öptüm sizleri

Menüm..
Sabah: iki haşlanmış yumurta, boll peynir, domates, salatalık, iki gün kurusu, çiğ fındık..
Ara: iki erik..
Akşam: bir kase domates çorbası, iki biber dolma, yoğurt..
Suyun da yerindeyse gayet ii bir menü olmuş cnm, afiyet olsun

O kadar çalışmaya menün ii bence afiyet olsun. Bir tek su çok fazla olmuş. Suyunda fazlası zehirlermiş onada dikkat etmek lazım.

Ayy közlenmiş patlıcana da bayılırım. Bahçede alabalık, közlü patlıcan ne keyif nekryif

Günaydın kilar musmutlu haftalar diliyoru.Haftasonu düğünlerden bakamadi.Dun ki menum 1 kk peynir 5 zeytin 1 yumurta az patis kızartma 1 simit 1 dilim ekmek öğlen 1 kepce çorba 3 ksk tavuk yemegi 5 kasik pilav ayran düğün menusu 2 dilim ekmek aksam yemek yemedim.Bol bol oynadim pazarlari benim ödül günüm şükür tartiya yansiyan artim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…