Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selamlar.beni hatırladınız mı arkadaşlar.ben 2. takımdanım.

uzun zamandır sizlere merhaba diyememiştim.

gelecek hafta kilo bildirim günü bayramın ilk günü.bizim takımada yardımcı oluverin olur mu?bol bol kilo vermeler hepinize.ben bayram tatiline çıkıyom.görüşmek üzere hayırlı bayramlar hepinize....

2. takımın çıtırları gelmiş herkeze hoşgeldiniz diyorum kızlar herzaman bekleriz güzel oluyo hep beraber paylaşım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım oğluşunu öp benim için yaşı uzun olsun inşallahopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
gripim grippp senağlama
aha bunun gibi elimde mendille dolaşıyorum senağlama
kuzum ya çok geçmiş olsun sana kıyamam ben sana opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
hoşgeldin siyahım çatal karam beni hatırladınmı bir haftadır yoktum buralarda sende gelmişsin çok geçmiş olsun biraz iyileş sende başlarsın diyete ama sık sık gel buraya senin muhabbetin güzel gaz veriyo insana opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
canım herşeyin hayırlısı olsun yeni bir iş bulursun olsun zaten çok yoruluyodun boşverkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kuzuuuuuuuuuuuuuu başarılar sana :kedi:delikafadulden
slm kızlar.. kk daki bu sorun nedir yahuu.. vallahii hep hata veriyo.. kilo bildiriminin bugün yapılacak olması güzel bu açıdan. 78 kiloyum.. listeye alınmasamda ben yine de bildireyim dedim :)
hoş geldin şeker benim adım nazmiye bir oğlum var dokuz yaşında nete iş yerimden giriyorum salı ve pazar harici buralardayım kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktana.s.

aslı canım sanada geçmiş olsun bu domuz gribinden bende tırsıyorum oğlan yüzünden inşallah yakalanmadan geçer bu salgın

YOKLAMALAR(19.11.2009)

aynalar
domination
eylülce
nazco +
hürsultan +
usarem
hiray +
[/B

AMANIN TAM YOKLAMAYI HAZIRLAMIŞTIM DÜĞÜNCÜ GELDİ zemuszemusalkisalkisalkisBİ KARIŞTIK ZATEN SİTEDE SÜREKLİ HATA VERİYO NOLUYOKİ GENE

YOKLAMALAR(19.11.2009)

aynalar +
domination
eylülce
nazco +
hürsultan +
usarem
hiray +

kızlar bugün öksürükte başladı her yanım ağrıyor gittikçe kötüleşiyorum mafoldumben

YOKLAMALAR(19.11.2009)

aynalar +
domination +
eylülce
nazco +
hürsultan +
usarem
hiray +

geldim kızlar şimdi geri gidicem sınavım güzel geçti
hepinize teşekkür ediyorum kaydirigubbakcemile3
yarın görüşürüz opuyorumnanaktan
kilom 85 unutmayın kaydirigubbakcemile3

14. TAKIM ** 131. ETAP **

aynalar ( 98,0 / 98,0 / 0,0 / 0,0%)
eylülce ( 78,0 / 78,0 / 0,0 / 0,0%)
nazco ( 64,2 / / / %)
domination ( 81,0 / 85,0 / - 4,0 / - 4,94 ) eski üye geri döndü
hürsultan ( 91,9 / / / %)
usarem ( 62,8 / / / %)
hiray ( 68,5 / 68,5 / 0,0 / 0,00 %)

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 544,4 / / / % )

merhaba 14. takımın güzelleri.biliyosunuz ben 2. takımdan ayrıldım bir süreliğine.Takımda toparlanma evresinde.Sizlerde destek olduğunuz için çok teşekkür ederim. Eylülceme dominoşuma ve aynarlaar ayrıca öpücükler... bizimkiler bildirim işinde acemiler göz kulak olursanız çok sevinirim.Ben yarın şehir dışında olacağım için malesef ilgilenemiycem.şimdiden teşekkürler.iyi geceler...

günaydın kızlar nasılsınız,valla ben hala aynı yerde sayıyorum.kilom aynı.gerçi diyet falan yaptığımda yok.bu ara canım hiçbirşey yapmak istemiyor yine.sık sık giremiyorumda.beni idare ettiğiniz için tekrar teşekkür ederim.ama yine söylüyorum takıma girmek isteyen arkadaşlar olursa beni çıkarabilirsiniz takımdan.misafir olarak gider gelirim yine.öpüyorum sizi.

günaydın kızlar şimdi kahvaltımı yaptım annem rahatsızmıs biraz ona gideceğim bugun gıremem heralde kilom 92.6
dün 30 dk yürüdüm bide 40 dk ebruyla pilates yaptım sabah kalktığımda dayak yemiş gibiydim 1-2 güne iyi olurum heralde herşey zayıflama uğruna kaydirigubbakcemile2

günaydın kızlar benim kilom aynı maalesef kilo verememişim bu haftada pek bişi yemiyorum ama evdede yemek yiyemediğim için hep kuru şeyler yemek zorunda kalıyorum sindirim sistemim mahvoldu bu yüzden şu bayram geçsede normale dönsem iyi olacak
bide kızlar ben bayramda memlekete gideceğim annemlere çok özledim onları bayramdan sonrada bir hafta kadar kalacağım herhalde bayram üstüde çok sık giremem çok yoğun oluyoruz o yüzden beni iki hafta izinli yazarmısınız ben fırsat buldukça gelirim ama çok sık gelebileceğimi sanmıyorum

ilk once kendimeklava:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
usarem pes etmek yokvereliniortak
hadi bakalim hursultan sporla daha cabuk gider kilolar baslamisken birakma

tamam nazco sana simdikten iyi tatiler tadini cikar

aslı canım sanada geçmiş olsun bu domuz gribinden bende tırsıyorum oğlan yüzünden inşallah yakalanmadan geçer bu salgın

kaydirigubbakcemile3

canım geçmiş olsun annene dikkat edin kendinizekaydirigubbakcemile3

14. TAKIM ** 131. ETAP **

aynalar ( 98,0 / 97,8 / 0,2 / 0,20&#37
eylülce ( 78,0 / 78,0 / 0,0 / 0,0%)
nazco ( 64,2 / 64,2 / 0,0 / 0,00%)
domination ( 81,0 / 85,0 / - 4,0 / - 4,94 ) eski üye geri döndü
hürsultan ( 91,9 / 92,6 / - 0,7 / - 0,76%)
usarem ( 62,8 / 62,8 / 0,0 / 0,00%)
hiray ( 68,5 / 68,5 / 0,0 / 0,00 %)

14.TAKIM TOPLAM KıLO ( 544,4 / 548,9 / - 4,5 / - 0,83% )

kızlar sabah tartıldım, hastalıktan dolayı diyet yapmadım, durmadan yedim bünyeyi güçlü tutmak lazım bide regl oldum şişkinlik var. 200 gram anca gitti. :kedi:

hoşbulduk canım. tanıştığımıza memnun oldum vereliniortak

ohh ne güzel bildirimi yaptım ne rahatmış zemuszemus hihoyyyt

geçmiş olsun :)

selam kızlar
ben birazdan doktora gidicem. randevum var doktorda sonra görüşürüz.. yerimseniben
dünkü menüm biraz kaçtı yazmayım diyorum hiç :kedi:

ohh ne güzel bildirimi yaptım ne rahatmış zemuszemus hihoyyyt
dikkat et kendine aman aynalar hastalanma sakin bilidirim icin tsk opuyorumnanaktan

gecmis olsun ceren yok olmaz yazacaksin ki affetireceksin kendini cokacimcoook gerci ben kac gundur giremedim yazmadim aam bu aksam yazacam

ben bu günkü menümü yazayım
sabah 1 kase mercimek çorbası
öğle yarım simit
ara 4 bisküvi
akşamda karalıyım çorba içicem

bu gün çorba krizindeyim galiba
bayrama kadar çorba diyeti yapım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…