- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #16.221
canım oğluşunu öp benim için yaşı uzun olsun inşallahopuyorumnanaktanopuyorumnanaktaniyi aksamlar kizlar oh be sayfalar canlanmis hepinize verdiginiz ve gosterdiginiz emek icinopuyorumnanaktan yarin benim oglumun dogum gunu turkbayragi 8 yasina girecek bugun siparis verdigim dogum gunu pastasini aldim birde kendim yaptim yarin onlari kapip annemlerde kutliyacaz artik yarin pasta yerim 3 saat sanci cektim ogluma pastasiyla telafi edeyim kaydirigubbakcemile3
kuzum ya çok geçmiş olsun sana kıyamam ben sana opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3gripim grippp senağlama
aha bunun gibi elimde mendille dolaşıyorum senağlama
hoşgeldin siyahım çatal karam beni hatırladınmı bir haftadır yoktum buralarda sende gelmişsin çok geçmiş olsun biraz iyileş sende başlarsın diyete ama sık sık gel buraya senin muhabbetin güzel gaz veriyo insana opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3bende geçmiş olsun diyeyim..hala erzurumdamısın..bir karşılaşamadık seninlede..burda havalar soguk erzurumu düşünemiyorum bile...nasılgidiyor kilo vermek .. nesli gözükmedi..kiloalmış az kızıdırımded,im... ama ugramamış ...bende amaliyat oldum 23gün oldu kisti ve tüpümünbirini aldılar...artık hayırlısı ...baya ses,izleşmiş bizden sonra... ama farkettim degiştirmek için caba gösteriyorsun. bunu görmek güzxel....
eylülce nin oglunun mdogum günüymüş. nice dogumgünlerine saglıklı mutlu inşallah
canım herşeyin hayırlısı olsun yeni bir iş bulursun olsun zaten çok yoruluyodun boşverkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile34 günlük iznim vardı onu kullandırmadı müdürüm birde çalıştığım yerde sigara yasağı falanda yoktu bütün gün dumanın içinde ee yolumda uzak parasıda az ne yapayım ben bole işi tepemin tası attı bende çıktım şimdi evimde rahat rahat nefes alabiliyorum mutluyum ama 1-2 ay içinde çalışmaya başlayacağım başka bir yerde inşşş.
sabah ki menümü yazayım kalkarkalmaz 1 büyük bardak ballı limonlu su ardından peynir ve yumurtadan oluşan güzel bir kahvaltı 30 dk yürüyüş 20-30 bel çevirme birazdan ev işlerine başlayacağım
kuzuuuuuuuuuuuuuu başarılar sana :kedi:delikafaduldengünaydınnn opuyorumnanaktan
bugün yine gitmedim okula laelaelaelaelae
ama kaç gündür olduğu gibi burda fazla takılamayacağım yarın 2 sınav varmış onlara çalışmam lazım -tatlicadiarzu-
şimdi kahvaltı yapmaya gidiyorum gelince görüşürüz cokacimcoook
hoş geldin şeker benim adım nazmiye bir oğlum var dokuz yaşında nete iş yerimden giriyorum salı ve pazar harici buralardayım kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktana.s.slm kızlar.. kk daki bu sorun nedir yahuu.. vallahii hep hata veriyo.. kilo bildiriminin bugün yapılacak olması güzel bu açıdan. 78 kiloyum.. listeye alınmasamda ben yine de bildireyim dedim :)
ilk once kendime14. TAKIM ** 131. ETAP **
aynalar ( 98,0 / 98,0 / 0,0 / 0,0%)
eylülce ( 78,0 / 78,0 / 0,0 / 0,0%)
nazco ( 64,2 / / / %)
domination ( 81,0 / 85,0 / - 4,0 / - 4,94 ) eski üye geri döndü
hürsultan ( 91,9 / / / %)
usarem ( 62,8 / / / %)
hiray ( 68,5 / 68,5 / 0,0 / 0,00 %)
14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 544,4 / / / % )
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanmerhaba 14. takımın güzelleri.biliyosunuz ben 2. takımdan ayrıldım bir süreliğine.Takımda toparlanma evresinde.Sizlerde destek olduğunuz için çok teşekkür ederim. Eylülceme dominoşuma ve aynarlaar ayrıca öpücükler... bizimkiler bildirim işinde acemiler göz kulak olursanız çok sevinirim.Ben yarın şehir dışında olacağım için malesef ilgilenemiycem.şimdiden teşekkürler.iyi geceler...
usarem pes etmek yokvereliniortakgünaydın kızlar nasılsınız,valla ben hala aynı yerde sayıyorum.kilom aynı.gerçi diyet falan yaptığımda yok.bu ara canım hiçbirşey yapmak istemiyor yine.sık sık giremiyorumda.beni idare ettiğiniz için tekrar teşekkür ederim.ama yine söylüyorum takıma girmek isteyen arkadaşlar olursa beni çıkarabilirsiniz takımdan.misafir olarak gider gelirim yine.öpüyorum sizi.
hadi bakalim hursultan sporla daha cabuk gider kilolar baslamisken birakmagünaydın kızlar şimdi kahvaltımı yaptım annem rahatsızmıs biraz ona gideceğim bugun gıremem heralde kilom 92.6
dün 30 dk yürüdüm bide 40 dk ebruyla pilates yaptım sabah kalktığımda dayak yemiş gibiydim 1-2 güne iyi olurum heralde herşey zayıflama uğruna kaydirigubbakcemile2
günaydın kızlar benim kilom aynı maalesef kilo verememişim bu haftada pek bişi yemiyorum ama evdede yemek yiyemediğim için hep kuru şeyler yemek zorunda kalıyorum sindirim sistemim mahvoldu bu yüzden şu bayram geçsede normale dönsem iyi olacak
bide kızlar ben bayramda memlekete gideceğim annemlere çok özledim onları bayramdan sonrada bir hafta kadar kalacağım herhalde bayram üstüde çok sık giremem çok yoğun oluyoruz o yüzden beni iki hafta izinli yazarmısınız ben fırsat buldukça gelirim ama çok sık gelebileceğimi sanmıyorum
aslı canım sanada geçmiş olsun bu domuz gribinden bende tırsıyorum oğlan yüzünden inşallah yakalanmadan geçer bu salgın
günaydın kızlar şimdi kahvaltımı yaptım annem rahatsızmıs biraz ona gideceğim bugun gıremem heralde kilom 92.6
dün 30 dk yürüdüm bide 40 dk ebruyla pilates yaptım sabah kalktığımda dayak yemiş gibiydim 1-2 güne iyi olurum heralde herşey zayıflama uğruna kaydirigubbakcemile2
hoşbulduk canım. tanıştığımıza memnun oldum vereliniortak2. takımın çıtırları gelmiş herkeze hoşgeldiniz diyorum kızlar herzaman bekleriz güzel oluyo hep beraber paylaşım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım oğluşunu öp benim için yaşı uzun olsun inşallahopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kuzum ya çok geçmiş olsun sana kıyamam ben sana opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
hoşgeldin siyahım çatal karam beni hatırladınmı bir haftadır yoktum buralarda sende gelmişsin çok geçmiş olsun biraz iyileş sende başlarsın diyete ama sık sık gel buraya senin muhabbetin güzel gaz veriyo insana opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
canım herşeyin hayırlısı olsun yeni bir iş bulursun olsun zaten çok yoruluyodun boşverkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kuzuuuuuuuuuuuuuu başarılar sana :kedi:delikafadulden
hoş geldin şeker benim adım nazmiye bir oğlum var dokuz yaşında nete iş yerimden giriyorum salı ve pazar harici buralardayım kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktana.s.
ohh ne güzel bildirimi yaptım ne rahatmış zemuszemus hihoyyyt
dikkat et kendine aman aynalar hastalanma sakin bilidirim icin tsk opuyorumnanaktanohh ne güzel bildirimi yaptım ne rahatmış zemuszemus hihoyyyt
hoşbulduk canım. tanıştığımıza memnun oldum vereliniortak
geçmiş olsun :)
selam kızlar
ben birazdan doktora gidicem. randevum var doktorda sonra görüşürüz.. yerimseniben
dünkü menüm biraz kaçtı yazmayım diyorum hiç :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?