- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #16.241
bir tek sen vermişsin zaten de o kadar abur cubur yedin nasıl verdin :uhm:14. TAKIM ** 131. ETAP **
aynalar ( 98,0 / 97,8 / 0,2 / 0,20%)
eylülce ( 78,0 / 78,0 / 0,0 / 0,0%)
nazco ( 64,2 / 64,2 / 0,0 / 0,00%)
domination ( 81,0 / 85,0 / - 4,0 / - 4,94 ) eski üye geri döndü
hürsultan ( 91,9 / 92,6 / - 0,7 / - 0,76%)
usarem ( 62,8 / 62,8 / 0,0 / 0,00%)
hiray ( 68,5 / 68,5 / 0,0 / 0,00 %)
14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 544,4 / 548,9 / - 4,5 / - 0,83% )
kızlar sabah tartıldım, hastalıktan dolayı diyet yapmadım, durmadan yedim bünyeyi güçlü tutmak lazımbide regl oldum şişkinlik var. 200 gram anca gitti. :kedi:
slm kizlar ne habersiniz yahuu valla gelecem gelecem gelemedim birturlu ya
ama bildiriminiz beni sok sok sok etti ozge guzelim ne yapiyon kendine sen yaa
gerci bende senden farkli bir yanim yok ama ben siz olmadiginiz icin bu duruma geldim inanin sen burdasindaa
vall aben aldim basimi gidiyom ya hayirlisi nasil durduracam kendimi bilmiyomm bugun tartildim 73 olmusum
farkindaysaniz her tartildigim gun solugu burda aliyorum cok sinirim bozuk ya hergun bugun lapa yapacam diyorum ogun daha cok yiyorumm iyice yoldan ciktim ben
neyse size takilip biraz su kilolari korumak en iyiisi benim rakibemde dondu sahalaraa siyahcim isler iyice yoluna girecek insallahh cekismeden olmaz
siyahhh guzelim sen kac olmustunn yok benden azsin demi gelde azicik havaya sok beni ya imdatttt
kızlar
sonuncu olmuşuz yine :gitme:
ben malum döenmdeyim sabah tartılmadım
dominoş ne yaptın sen öle güzelimmmCADIARZU dikkat et kendine sınav stresinden kendini yemeğemi vurdun neeCADIARZU
yok ya ben kaç haftadır 1 çikolatadan birşey olmaz diye günde 1-2 abur cubur yiyordum işte anında gelmiyor ama birden böyle geliyor kilolar :çok üzgünüm:
yoksa bu hafta gayet iyiydim hastalık sağolsun kaydirigubbakcemile3
slm kizlar ne habersiniz yahuu valla gelecem gelecem gelemedim birturlu ya
ama bildiriminiz beni sok sok sok etti ozge guzelim ne yapiyon kendine sen yaa
gerci bende senden farkli bir yanim yok ama ben siz olmadiginiz icin bu duruma geldim inanin sen burdasindaa
vall aben aldim basimi gidiyom ya hayirlisi nasil durduracam kendimi bilmiyomm bugun tartildim 73 olmusum
farkindaysaniz her tartildigim gun solugu burda aliyorum cok sinirim bozuk ya hergun bugun lapa yapacam diyorum ogun daha cok yiyorumm iyice yoldan ciktim ben
neyse size takilip biraz su kilolari korumak en iyiisi benim rakibemde dondu sahalaraa siyahcim isler iyice yoluna girecek insallahh cekismeden olmaz
siyahhh guzelim sen kac olmustunn yok benden azsin demi gelde azicik havaya sok beni ya imdatttt
özge o abur cuburları eve sokma bende cok sevıyorum ama eve sokmamaya calısıyorum bu hafta kır su seytanın ba:dance:cagını bakemm
canim ya valla cok uzuldum gercek soyluyorum bunu cok fazla almissinki burda oldugun halde oyuzden bencede artik basla su tam diyete verelim su kilolarivalla ya ben kendime napıyorum :çok üzgünüm:
bak bunu söylediğin iyi oldu mirmirmirmir
bu hafta sağlıklı beslendim zaten hastayım diye diyet de yapmadım ama abur cubur da yemedim bol meyve yedim
bu kilolar da sanırım kaç haftadır her gün yediğim çikolataların ürünü akannehir
ama pazartesinden itibaren artık sabah sirkeli suyumu içiyorumm
sporumu yapıyorum bunu bilmem kaç defa söyledim aynı şeyleri ama bakalım yine mi yapamayacağım fisfisfis :çok üzgünüm:
valla tam anlamiyla dondum denilmez ama iste kilo almamanin yolu burdan kopmamak o yuzden uzaktan izleyi olarak yaninizdayim bundan boyleoh oh nesliş çook sevindim sahalara dönüyorsun he özledik vallaopuyorumnanaktan
canim ya valla cok uzuldum gercek soyluyorum bunu cok fazla almissinki burda oldugun halde oyuzden bencede artik basla su tam diyete verelim su kilolari
bu arada bende sunu dedim kendime madem durduramiyom kendimi en iyisi yazayim her yedigimide utanayim dedim insallah bu numara tutar deniyecegim belki utanirimda yemem insallah tabii
hadi sende yediklerini yaz not defterine ve utandir kendini canim
cikolata en kotu sey hasatalik en iyiis eve hic almaman vede aldirmamam kilolarin bas dusmanii surme elini gorme bile o pis seyi
valla tam anlamiyla dondum denilmez ama iste kilo almamanin yolu burdan kopmamak o yuzden uzaktan izleyi olarak yaninizdayim bundan boyle
bu arada bende ozledim valla hepinizi a.s.
bizde seni özledik opuyorumnanaktan
pazartesine kadar inşallah tam anlamıyla iyileşirim :Saruboceq:
hastamisin kiz haberim yok gecmsi olsun bende cok fenayim bu oksuruk beni oldurdu inanin n ebicim birr hava varr herkez hasta valla allah esirgesin ortalik kotu
canim benim insallah bol bol hasret gideririz bundan sonraa
ben 1 haftadır gribim ya senağlama aha böyle elimde mendil
ortada domuz gribi salgını var bir de normal grip de var sanırım ya da soğuktan dolayı fisfisfis herkes hasta
hic sorma burasida ayni hertaraf salgin gecmis olsun hadi bakalim su hastaligini pazaretseine kadar atlat siki diyet ona gore bak bende artik buralardayim gozum uzerinde ona gore
tamam abla -tatlicadiarzu-
zaten başarabilirsem yılbaşına kadar en az 5 kg vermek istiyorum ama :Saruboceq:
slm kızlar malesef kimse gelmemiş bugünlmaz:
kızlar ben çok kötüyüm tüm gün yattım abartmıyorum yataktan çıkamıyorum. öksürük bir yandan aşırı derecede ağrım var. ağrıdan resmen inliyorum :çok üzgünüm: ben kesin domuz gribiyim. demiştim arkadaşım domuz gribi diye ondaki belirtiler bendede var. burdaki doktorlar domuz gribi için test göndersek ankaraya o gelene kadar 10 gün geçer. bu on günde domuz gribiysen ya ölürsün ya geçer diyorlar delikafadulden
yalnız bırakmayın takımı ya gelin size emanet takım :gitme:
eve sokmuyorum artık 1 haftadır iyiyim ama önceki haftalarda -tatlicadiarzu-
bu hafta korkun benden
yarışmak isteyen varmıı sengözlerimebaksanab
slm kızlar malesef kimse gelmemiş bugünlmaz:
kızlar ben çok kötüyüm tüm gün yattım abartmıyorum yataktan çıkamıyorum. öksürük bir yandan aşırı derecede ağrım var. ağrıdan resmen inliyorum :çok üzgünüm: ben kesin domuz gribiyim. demiştim arkadaşım domuz gribi diye ondaki belirtiler bendede var. burdaki doktorlar domuz gribi için test göndersek ankaraya o gelene kadar 10 gün geçer. bu on günde domuz gribiysen ya ölürsün ya geçer diyorlar delikafadulden
canim ya gecmis olsun dikkat et anam herhangi bir ayri tedavisi varmiki bu domuz gribinin cok fazla bilgim yok bende cok fena oksuruyorum 6 gundur ama grip felan degilim sadece oksuruk peydah oldu gitmiyorr ne bicim birsey icim cikti cikacak disari valla ha okadar kotuslm kızlar malesef kimse gelmemiş bugünlmaz:
bu hafta iddalısın demekk:ecrin_bebek:
unutma bu dediğinişakkıdı
bende bi hırslansam yaaaaaamafoldumben
bu gün sabah 10 da evden çıktık akşam 8 e kadar dışardaydık
akşam yemeğini dışarda yedik eve gelirkende çikolatalı bonbon kuruyemiş aldım çayın yanında onlardan bol bol yedimmafoldumben
öf ne olacak benim halim
neslihanda gelmiş bi fırça at bana yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?