Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam kızlar dün uğrayamadım çarşıda dolaştık baya sonra da oturmaya gittik gece 12 gibi pc'yi açtım ama burayı açacak halim yoktu hemen geri kapattım kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun :gitme:

ne güzel gamyoncuiremsu tebrik ediyorum başarılarının devamını dilerim zemuszemus

slm kızlar kahvaltımı yaptım bi görüneyim dedim sofrayı toplayıp biraz yürüyeceğim 2 gündür yapamıyorum vere vere 100 gr vermişim kaydirigubbakcemile2

günaydın dominoş uyku tutmadımı?
yok beni uyku tutmaz olurmu kaydirigubbakcemile3 annem zorla kaldırdı :hulya:
slm kızlar kahvaltımı yaptım bi görüneyim dedim sofrayı toplayıp biraz yürüyeceğim 2 gündür yapamıyorum vere vere 100 gr vermişim kaydirigubbakcemile2

o da iyi bakalım ben perşembden beri tartılmıyorum şimdi kahvaltımı da yaptım bugün detartılamayacağım kaydirigubbakcemile3
kahvaltımı yazıyım bu arada
2 dilim peynir,1 dilim ekmek(kepek),1 tane biber,1 dilim domates,şekersiz çay
bakalım yarından itibaren sirkeli suya başlıyorum
spora başlıyorum
hmm başka ne vardı zemuszemus
tabi yine sözde kalır yapamazsam artık oooff off :umursamaz:

aah neslihan ah söyle söyle biraz daha söyle :kedi:
bide sinirden fazla yemekten başımda ağrıyo

teşekkür ederiz ablası:ecrin_bebek:

geçmiş olsun canım
doktorlar zaten bütün gripleri domuz gribi olarak değerlendiriyorlar

Allah şifa versin:Saruboceq:

geçmiş olsun :gitme:

sağolun kızlar kaydirigubbakcemile3 bugün biraz daha iyi sayılırım ama boğazım daha çok gıcıklanıyo senağlama bu sene hastalıklardan kurtulamayacam galiba mafoldumben sabah tartıldım 1.5 kilo vermişim bir günde hep hasta mı olsam ne delikafadulden

selam kızlar bir uğrayıp bakım dedim napıyorsunuz diye
ben çalışıyorum yine bugün malum bayram telaşı çok yorgun ve bitkinim geceli gündüzlü çalışıyoruz bittim artık bu gün başım ağrıyo fena helde sersem sersem bakınıyorum etrafa daha dört gün daha var bakalım son günlerde sürünüyo olucam herhalde ben

hoşgeldin canım yakında senide listemizde görmekten memnun oluruz baksana memleketten geldiğinden beri durmadın daha opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım ya allah esirgesin bak dikkat et kendine bol bol meyve ye bakıma al kendini:1hug:

tebrikler canım bütün dualarımız sizinle opuyorumnanaktan

aah neslihan ah söyle söyle biraz daha söyle :kedi:
bide sinirden fazla yemekten başımda ağrıyo
anam suna bak yemekten basini agritiyo kiz bir dur sende ne yapiyon krizemi girdin sende benim gibi
valla bilmem insan almaya bir basladinmi onune gecemiyor soyleyim sekil A da oldugu gibi

kiz deli agzindan yel alsin sende hasta olmadanda verebilirsin bunu sen cok iyi biliyorsunn oyuzden herkeze saglikli kilo vermeleri temenni edelim
bende hala oksuruyom artik oksurukten sinir olmus durumdayim ufff

hoşgeldin canım yakında senide listemizde görmekten memnun oluruz baksana memleketten geldiğinden beri durmadın daha opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kiz sus delii listeye girecek kadar sismanlamam insallahh ben zaten burdayim guzelim gelde iki muhabbet edelimm

kiz ne guzel kalkmissin erkenden neden yarin diye basliyorsun lafa akilli sirkeli su zor birsey degil hemen yapiver kendine ic yarin demekle olmuyor sende artik basla vede bitir su isi

GÜNAYDIN KIZLAR BU SABAH ÜŞENDıM KAHVALTI YAPMAYA BENDE MEYVELı SÜTLÜ MÜSLı YAPTIM BıR TABAK BOL LıFLı TOK TUTAR BELKı SAAT 10:00 DA EBRU'CUMLA PıLATES YAPTIK
BEN YERDE O TV DE kaydirigubbakcemile3 SIKILAŞMAK ıSTEYEN VARSA TAVSıYE EDERıM BENDE YENı BAŞLADIM ÖZELLıKLE GÖBEK VE KALÇA ÇALIŞIYOR RESMEN CAYIR CAYIR YANIYOSUNUZ BU ARADA GÜNÜMDE GEÇTı KORKUYORUM KIZLAR :CüvCüv: NESLı BEN SENDEN ÖNCE YAPCAM GALıBA :uhm:

:1shok: neeee
kiz dur zayiflamadan cocukmu yapilir akili ozaman biran once ver su kilolari bak cocuk yapacaksan ben karismam alacagin kilolari dusun bir eksik olsa bile kar bizim icin oyuzdenn plateze devam baci gerci ben hic sevmiyom o programi ya neysee sen devam ett
herseyin hayirlisi

neyse kizlar ben cikiyorum azcik islerimi yapayim yemek yaptim simdide azicik evi temizleyim okuldan cocuk alinacak ay hic halim yok cok fenayim yaa kis mevsimini hic sevmiyorumm
hadi gorusuruz ogleden sonra ugrarim

:ecrin_bebek: teyzemi olacaz hursultan allah hakkinda ne hayirliysa o olsun hadi bakalim haber vermeye unutma
neyse kizlar ben cikiyorum azcik islerimi yapayim yemek yaptim simdide azicik evi temizleyim okuldan cocuk alinacak ay hic halim yok cok fenayim yaa kis mevsimini hic sevmiyorumm
hadi gorusuruz ogleden sonra ugrarim

slm nesli nasilsin bebislerin nasil bu arada ??? bende aksine pek severim kis mevsimini

slm fistiklar nasilsiniz ?????? aynalar biraz daha iyi olduguna sevindim kaydirigubbakcemile5 hiray oglusunu tebrik ediyorum nasil gurur verici demi daha dun bebeken simdi neler neler yapiyorlar allahim omrunu uzun bahtini acik yapsin.......nazco bayram telasi var demek ha ne guzel burda bisey yokmafoldumben hele kurban bayrami iyce bi huzunlu gecer allah tan bu memlekete oglusun nasil nazco ???? hadi kizlar sonra gorusuruz insallah

kızlar kk'da sorun var 2 gündür uğrayamadım
bu arada svas'ta okullar tatil oldu bayrama kadar :sm_cool:
şimdi de misafir var sporu akşam yapacağım sirke içmeyi unuttum :sinifsinif:
akşama belki uğrayamam
görüşürüz yarın opuyorumnanaktan

slm kızlar bugün sabah ve öğlen birer kase müsli yedim.birde az önce 1 mandalina ve 1 elma yedim.şimdi bitki çayı içiyorum.gelemiyorum yine ama aklım sizde,çok öpüyorum sizi.görüşmek üzere

Son düzenleme:
şuan burnumda bir ağrı var gözüme doğru ilerlemekte ve baş ağrısı yapıyor. öksürük azalmıştı yine arttı benim tatile ihtiyacım vaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr :çok üzgünüm:

slm nesli nasilsin bebislerin nasil bu arada ??? bende aksine pek severim kis mevsimini

kiz valla iyi diyecemde iyi degil bebislerde hasta hepimiz dokuluyoruz valla
kiz kis mevsimi sevilirmi hic hastalik hep
senneler yaptin bakalim hanfendi gorukmuyorsun

anamm suna bak hele okul tatil oldu diye seviniyorr ahh tembel ogrenci seni ahh
bak hele sirkeyi icmeyide unutmus unuttunmu yoksa caninmi istemedii

slm kızlar bugün sabah ve öğlen birer kase müsli yedim.birde az önce 1 mandalina ve 1 elma yedim.şimdi bitki çayı içiyorum.gelemiyorum yine ama aklım sizde,çok öpüyorum sizi.görüşmek üzere
aferim kiz valla bende bugun kendimi tam anlamiyla tuttum nerdeyse birsey yemedim sudan vede bitki caylarindan baska birsey girmedi mideme biraz dikkat etmenin zamani geldide geciyor cunku benim icin

şuan burnumda bir ağrı var gözüme doğru ilerlemekte ve baş ağrısı yapıyor. öksürük azalmıştı yine arttı benim tatile ihtiyacım vaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr :çok üzgünüm:
kiz sende insani amma korkutuyorsun haa dur anam kendine dikkat et bugun internette biraz baktim bitki caylari cok iyi geliyor yesil cay ihlamur bol bol ic bari guzelim birde kirmizi biber cok iyimis taze taze yiyecekmissin unutma baci ye de vitaminin bollansin su hastaligin gecsin

neslihancım midem bitki çayı ve c vitaminden allak bullak oldu valla içiyom am bir faydası var mı bilmiyorum delikafadulden

sedacım dün bir rüya gördüm çok korktum, korkuyla uyandım kız acaba kötü haber mi akşam gelsene msnye. sen niye gelmiyon msn ye lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…