Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Girip bakip duruyorum ama Bugun sayfada kimsecikler yok nerdesiniz kızlar kaçamak yok demi yarın cuma

Girip bakip duruyorum ama Bugun sayfada kimsecikler yok nerdesiniz kızlar kaçamak yok demi yarın cuma

Burdayım şekerim bugun bayram temizliği yapacaktim yapamadim misafirim geldi onlara hamur kızartması Şehriye tavuklu salata kurabiye kek neym yaptim bir tane bile yimedimmm kacamak yokk öyle baktim onlara sağolsun anlayisliydilar

Menum
Sabah iki haşlanmış yumurta kk peynir
Aksam haslanmis yagsiz tavuk gogusu iki kupa cay sonra bi turk kahve ictim misafirlerimle
3 lt su bitiki cay icebilirim spor yok malesef misafirim vardi yoruldum

Evett tansiyonum dusuk galiba sallaniyorumm yarin bi olaydi merak ediyorum verecemkmiyim diye ama tavugu 200 gr ancak yemisimdir midem bulaniy yiyemiyorum acimm
Bakalım bendede cok eksi yok 300 gr simdilik ama yarına ne olur tartı bi indi bi çıkı karar veremedi oyle oldumu eksi oluyor hep

Menüm
Kahvaltı 1 dilim kepekli ekmek, 1kk tulum, 3 zeytin, 1 dilim füme hindi, domates, salatalık
Öğlen müsli
Akşam bademli tavuklu salata
Adaçayı, çay, 3 ltye yakın su, sade türk kahvesi
Spor işe yürüme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…