- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #162.741
İstemiyor geçen adet dönemindebende çok eksidee çıktımdııı.Ama bu sefer nedenseee çokk şişiimm
Girip bakip duruyorum ama Bugun sayfada kimsecikler yoknerdesiniz kızlar kaçamak yok demi yarın cuma
Anca gelebildim benim kuzu dış çıkartıyor huysuz öğleden beri ateşi hep 37 halada oyle onlaa uğraşıyorum ben@SekerPancari71 @ParteMoralll @brokenangel26 E elaalemi kizzz daha ismini soylemedik arkadisler nirdesinizzz yarin cuma bi mucize beklimm kilo zor gidiyy partenin dedigi kaplumbağa gibiii(((
Yogurt olurda meyve olmaz heralde bende bilmiyorum pek öyledir diye tahmin ediyorumKizlar bugun protein diyeti uyguladim meyve yogurt yeniyormu ki
Anca gelebildim benim kuzu dış çıkartıyor huysuz öğleden beri ateşi hep 37 halada oyle onlaa uğraşıyorum ben
Saol canım hep bakıyorum zaten bizim ev de cok sıcak oluyor uyutyyirum şimdi sadece zibiniyla yatırı cam bakalım gece bekleriz artık uyku yokGeçmiş olsun canim atesi 37 se korkama 38 gecmesinde allah yardimcin olsun..
Bakalım bendede cok eksi yok 300 gr simdilik ama yarına ne olur tartı bi indi bi çıkı karar veremediEvett tansiyonum dusuk galiba sallaniyorumm yarin bi olaydi merak ediyorum verecemkmiyim diye ama tavugu 200 gr ancak yemisimdir midem bulaniy yiyemiyorum acimm
Güzel canım afiyet olsunMenüm
Kahvaltı 1 dilim kepekli ekmek, 1kk tulum, 3 zeytin, 1 dilim füme hindi, domates, salatalık
Öğlen müsli
Akşam bademli tavuklu salata
Adaçayı, çay, 3 ltye yakın su, sade türk kahvesi
Spor işe yürüme
Evet canım aynen öyleAyy cokkkk gecmis olsun canim benimeksiii miii takima gelmek miiiii harikaaaaaa bi haber yasasiiiiiiiiiiinnnn
O mucize ben dede yok bu hafta @brokenangel26 gibi bu adette ben de şiştim@SekerPancari71 @ParteMoralll @brokenangel26 E elaalemi kizzz daha ismini soylemedik arkadisler nirdesinizzz yarin cuma bi mucize beklimm kilo zor gidiyy partenin dedigi kaplumbağa gibiii(((
Ayy çok tebrik ederim cnm ben bu hafta cmtye rağmen çok uğraştım ama olması, kiloda almadım ama sabitim işteEvet canım aynen öyleçok kilo veremedim belki ama listeye girdim şükür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?