Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayyy bende cevizli bayilirim yaaama fistikliyi da afitmem
Ayyyy
İste benim hayat felsefem kimseyle fazla samimi olmaboyle bi insanim ve her zaman kazandiriyor emin olun
kesinliklee bende oyleyimmmm aklini alirimmmmm

SekerPancarii @ParteMoralll sizz gelin yiterki hem fistikli hem cevizli hatta findiklissunu bile yaparimm kuzzz size
Yanliz gelirseniz bos gitmezsinizzz hadi bakalım bilinn bu nee
gobus olarakmi ahhaahahahh

Ay hava coook sicaak ben gene geziyorumm disarda cislarr cokk

Bende gezmeye gidimm bayram alışverişi yapacam azcik deşarj oluyum acik herifi batiriyimm dimi heriflere harcatmak gerek .cisssmi aman kzz az kaldi bayrama kanki sen ozaman gorr cisss immm sindiden aciktim Yaaaaaa

Bende gezmeye gidimm bayram alışverişi yapacam azcik deşarj oluyum acik herifi batiriyimm dimi heriflere harcatmak gerek .cisssmi aman kzz az kaldi bayrama kanki sen ozaman gorr cisss immm sindiden aciktim Yaaaaaa
Batir batir ben bolbol batiriyorm hahahah amaaan napalimmmmm yaniii

Yemedim aksam yimek yicem neydekm kahve ictm latte

07.09.2016
Kahvaltı ve öğle yemeği gece yediğim için yemedim gün içinde sadece 1.5 bardak sütlü nescafe içtim
Akşam palamut, salata, ev yapımı hoşaf, 2 dilim ekmek
Spor um aynı
Su 3 ltye yakın, soda, çay, sade türk kahvesi

Afiyet olsun canim gece kalktiginda ne yedin

Sabah 2 haslanmis yumurta 9 zeytin 1 domates 1 salata 1 kk peynir 3 brdk cay içtim öğlen tost aksam 1 kepçe çorba 2 yk fasulye patatesli yedim

Kizlar ben daha yeni eve gidecegim ve daha kahvaltiyla duruyom acimdaaa kizz bende yulaf ezmesi aldim onla eve varinca küçük kase icsem cok kalorisi varmi
Ayyy ayalarimin tabanı ağrıyor

Kizlar ben daha yeni eve gidecegim ve daha kahvaltiyla duruyom acimdaaa kizz bende yulaf ezmesi aldim onla eve varinca küçük kase icsem cok kalorisi varmi
Ayyy ayalarimin tabanı ağrıyor
3 kasik kadar ye canim bir kasigi 30 kalori civarıydı sanirim yogurtla ye saat gec olduuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…