- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #162.701
AyyyyAyyy bende cevizli bayilirim yaaama fistikliyi da afitmem
kesinliklee bende oyleyimmmmİste benim hayat felsefem kimseyle fazla samimi olmaboyle bi insanim ve her zaman kazandiriyor emin olun
SekerPancarii @ParteMoralll sizz gelin yiterki hem fistikli hem cevizli hatta findiklissunu bile yaparimm kuzzz size
Yanliz gelirseniz bos gitmezsinizzz hadi bakalım bilinn bu nee
Ay hava coook sicaak ben gene geziyorumm disarda cislarr cokk
Batir batir ben bolbol batiriyorm hahahahBende gezmeye gidimm bayram alışverişi yapacam azcik deşarj oluyum acik herifi batiriyimm dimi heriflere harcatmak gerek .cisssmi aman kzz az kaldi bayrama kanki sen ozaman gorr cisss immm sindiden aciktim Yaaaaaa
Ayy burda guzel hava hafif esiyoAy hava coook sicaak ben gene geziyorumm disarda cislarr cokk
Aksam icin ne yidinBatir batir ben bolbol batiriyorm hahahahamaaan napalimmmmm yaniii
Yemedim aksam yimek yicem neydekm kahve ictm latte
Afiyet olsun canim gece kalktiginda ne yedin07.09.2016
Kahvaltı ve öğle yemeği gece yediğim için yemedim gün içinde sadece 1.5 bardak sütlü nescafe içtim
Akşam palamut, salata, ev yapımı hoşaf, 2 dilim ekmek
Spor um aynı
Su 3 ltye yakın, soda, çay, sade türk kahvesi
Ayy bura sicak sankim yaAyy burda guzel hava hafif esiyoharikaa
etli bezwlye yemegi spagettiiAksam icin ne yidin
Ayy bura sicak sankim ya
etli bezwlye yemegi spagettii
Afiyet olsun cinimmmssSabah 2 haslanmis yumurta 9 zeytin 1 domates 1 salata 1 kk peynir 3 brdk cay içtimöğlen tost aksam 1 kepçe çorba 2 yk fasulye patatesli yedim
3 kasik kadar ye canim bir kasigi 30 kalori civarıydı sanirim yogurtla ye saat gec olduuuKizlar ben daha yeni eve gidecegim ve daha kahvaltiyla duruyom acimdaaa kizz bende yulaf ezmesi aldim onla eve varinca küçük kase icsem cok kalorisi varmi
Ayyy ayalarimin tabanı ağrıyor
htc71 canim nerelerdesinn [/QUOTE
Burdayım fıstığım gün içind e arada girdim baktım çıktım bugün eşim izinliydi o çocuğa bakarken temizlikle falan uğraştım baya oyle gec ti bugünüm
Bayramdan sonra çağıralım araya bayram girince kopup gitmesinler takimdan kimsede olmazsa buralarda belki katılmazlar sonra hepimiz varken çağırırız kaynaşırız tanışırız bence şekercimYeni kisiler çağırsam mi bayramdan sonra mi çağırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?