- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #162.721
Gecmis olsun ikinizede liste icinde ne güzel canım tebrik ederimSelam kızlar..gelemedim buraya..kızım rahatsız benim zona yine nüksetti galiba..ama eksideyim şükür..@SekerPancari beni listeye alabilirsinn
Sağol canım nihayet başardımGecmis olsun ikinizede liste icinde ne güzel canım tebrik ederim
Evet canim haklisin bayramdan sonra biz bi toparlaniriz sonra yeni kisiler gelir takimimiz iyce hareketlenirBayramdan sonra çağıralım araya bayram girince kopup gitmesinler takimdan kimsede olmazsa buralarda belki katılmazlar sonra hepimiz varken çağırırız kaynaşırız tanışırız bence şekercim
Ayy cokkkk gecmis olsun canim benimSelam kızlar..gelemedim buraya..kızım rahatsız benim zona yine nüksetti galiba..ama eksideyim şükür..@SekerPancari beni listeye alabilirsinn
Afiyet olsun canimmMenüm..
Sabah: iki haşlanmış yumurta, kk peynir, beş zeytin, domates, salatalık, iki günkurusu..
Akşam: iki biber dolma, bir kase yoğurt, iki dilim karpuz..
He yaa sormaaaa yaaaaa malesffff cnmmmmmmmmmHani hastaligin bitince asilcaktin diyete cuma artisin yani yanii eksi yok tatile gitmeden iyce kilo virseneeeee
bayramdan sonra benceYeni kisiler çağırsam mi bayramdan sonra mi çağırsam
Batir batir ben bolbol batiriyorm hahahahamaaan napalimmmmm yaniii
Yemedim aksam yimek yicem neydekm kahve ictm latte
Günaydınlar kizlar
Valla benn davul gibiyimm yaa inşallah eksi cikarim.Canimm valla bu sefer pek umudum yokGünaydın beybimm hayirli isler boll eksili gunler...
Yarina hazirmisin bakemm
bir simit ve peynir yemişimAfiyet olsun canim gece kalktiginda ne yedin
ahh o regli ahh kabusssValla benn davul gibiyimm yaa inşallah eksi cikarim.Canimm valla bu sefer pek umudum yoknedense bu reglde balonn gibi oldum acayip ödem var.
Valla benn davul gibiyimm yaa inşallah eksi cikarim.Canimm valla bu sefer pek umudum yoknedense bu reglde balonn gibi oldum acayip ödem var.
İstemiyor geçen adet dönemindebende çok eksidee çıktımdııı.Ama bu sefer nedenseee çokk şişiimmAyyy canim eger canin bu donemde tatli neyyy istemiyorsa dikkat et ben gecen ay 1.5 kilo vermistim partede 2.5 kiloyu gecgin verdiydi heral inan degerlendir.ben bu ay dikkat edemedim istek dışı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?