Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bayramdan sonra çağıralım araya bayram girince kopup gitmesinler takimdan kimsede olmazsa buralarda belki katılmazlar sonra hepimiz varken çağırırız kaynaşırız tanışırız bence şekercim
Evet canim haklisin bayramdan sonra biz bi toparlaniriz sonra yeni kisiler gelir takimimiz iyce hareketlenir

Selam kızlar..gelemedim buraya..kızım rahatsız benim zona yine nüksetti galiba..ama eksideyim şükür..@SekerPancari beni listeye alabilirsinn
Ayy cokkkk gecmis olsun canim benim eksiii miii takima gelmek miiiiiharikaaaaaa bi haber yasasiiiiiiiiiiinnnn

Batir batir ben bolbol batiriyorm hahahah amaaan napalimmmmm yaniii

Yemedim aksam yimek yicem neydekm kahve ictm latte

Batirdim herifi ohh bi guzel alis veris kendime cocuklara bayram sekeri lohhumlar üç çeşit batirdim amayaa bi rahatladim daha eve alisverisede cikacam.yarin ev temizligi yspcam belkim cçok giremem kizlar bayram heyacani sardi bakemm

Menu
Sabahh iki haslanmis yumurta izicik peynir zeytin bi dilim ekmak
23:30 da üç kasik yulaf ezmesi üç kaşık yogurt katip yidim yarim kase cacik bitki Çay ictim
Spor 3:30 dan23:00 kadar gezdim yürüdüm su ancak 2 lt icti.

Valla benn davul gibiyimm yaa inşallah eksi cikarim.Canimm valla bu sefer pek umudum yok nedense bu reglde balonn gibi oldum acayip ödem var.

Ayyy canim eger canin bu donemde tatli neyyy istemiyorsa dikkat et ben gecen ay 1.5 kilo vermistim partede 2.5 kiloyu gecgin verdiydi heral inan degerlendir.ben bu ay dikkat edemedim istek dışı oldu

Ayyy canim eger canin bu donemde tatli neyyy istemiyorsa dikkat et ben gecen ay 1.5 kilo vermistim partede 2.5 kiloyu gecgin verdiydi heral inan degerlendir.ben bu ay dikkat edemedim istek dışı oldu
İstemiyor geçen adet dönemindebende çok eksidee çıktımdııı.Ama bu sefer nedenseee çokk şişiimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…