- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #162.761
Ben aslında 1.5 kilo verdim ama listeye göre 200 gr..O mucize ben dede yok bu haftaDelyDoly gibi bu adette ben de şiştim ( sabitim bu hafta ( sizlerde nasıl durumlar bacılar??
Ben aslında 1.5 kilo verdim ama listeye göre 200 gr..
Sağol canım..regl sonu benim..ödem gitti ondan fazla oldu..olsun en azından kilo almamışsın haftaya ekside olursun..Ayy çok tebrik ederim cnm ben bu hafta cmtye rağmen çok uğraştım ama olması, kiloda almadım ama sabitim işte(
ama sen başardın tebrik ederim
En son buradan ayrılırken 78.2 kiloydum bugün 78.0...ama geçen hafta 79.5 dim ondan öyle oldu canım :)Niye öyle????
İnşallahhSağol canım..regl sonu benim..ödem gitti ondan fazla oldu..olsun en azından kilo almamışsın haftaya ekside olursun..
Biz 1.5 diyelim ona o vakit :)) daha bda bir daha 79'u tartıda görmemen dileğiyleEn son buradan ayrılırken 78.2 kiloydum bugün 78.0...ama geçen hafta 79.5 dim ondan öyle oldu canım :)
Canimm annemi dayimi yengemi teyzemi memlekete gonderdim.Trabzon ao yuzden yoktum simdikk geldim eve@SekerPancari71 @ParteMoralllDelyDoly E elaalemi kizzz daha ismini soylemedik arkadisler nirdesinizzz yarin cuma bi mucize beklimm kilo zor gidiyy partenin dedigi kaplumbağa gibiii (((
Hoşgeldin tatlimmmCanimm annemi dayimi yengemi teyzemi memlekete gonderdim.Trabzon ao yuzden yoktum simdikk geldim eve
Sagolasinnn canimm vallaa pekk yoruldumm yawwHoşgeldin tatlimmm
Ayy valla hic bilmiyorum kii canimm agrin mi varElimde ğapatya, yeşil çay, armut çayı, adaçayı var. kantaronum bitmiş(
Ayy valla hic bilmiyorum kii canimm agrin mi var
Elimde papatya, yeşil çay, armut çayı, adaçayı var. kantaronum bitmiş(
Ümit Aktaşmış adıİlgilenenlere ntvde bir doktor beslenme ile ilgili bilgi veriyor :))
İçiyorum şimdi,ii geliyorr hakikaten :))Papatya cok iyi geliyy agrini keser sakinlestirici özelliği super ben kullanırım hep..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?