- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #162.801
Ayy canımm..nice yaşların olsun inşallah..doğum günün kutlu olsunBugun dogummmm gunummmmcumayi unutmusummmm
Hahahaha benim gorevim degl ama bunca zaman bekledik@ParteMoralll sağol canım listeye almışsın beni
Tesekkur edermmm tatlimmAyy canımm..nice yaşların olsun inşallah..doğum günün kutlu olsun
Yok kuzum mazeret bildirmeden takima 3 gün ugramayan diskalifiye oluyo malesef cok bile bekledim nerdeyse bir bucuk haftadr yok takimdabu aradaSekerPancarii , M Meltemhz paylaşım yapmayalı daha bir hafta olmuş. Diskalifiye süresi 1 hafta mı, 2 hafta bi bekleyeydik, belki gelirdi bu hafta. Bu konuda kuralları bilmiyorum, sadece fikren didim.
Eklicem kuzum unutmadim hemen hazirlayim listeyi die oylece koydum simdi seni de eklicem
Aaayyyy iyiki dogmus benim canim arkadaşimmmBugun dogummmm gunummmmcumayi unutmusummmm
Ayy tesekkur edermmmmmmmm kuzummmmmmm insalllaaaaahAaayyyy iyiki dogmus benim canim arkadaşimmmailenle nice saglikli mutlu huzurlu yillara bebegimm kac oldun kiz
Ben ekledimmEklicem kuzum unutmadim hemen hazirlayim listeyi die oylece koydum simdi seni de eklicemsimdiki kilon 78.2 mi balisko
Saol canikomBen ekledimm
Ayy sonunu gormemisim 26 oldum :)Aaayyyy iyiki dogmus benim canim arkadaşimmmailenle nice saglikli mutlu huzurlu yillara bebegimm kac oldun kiz
30 a az kalmis kiz ahahhhAyy sonunu gormemisim 26 oldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?