- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #16.281
unuttum canım içmek istemedim olurmu kaydirigubbakcemilekiz valla iyi diyecemde iyi degil bebislerde hasta hepimiz dokuluyoruz valla
kiz kis mevsimi sevilirmi hic hastalik hep
senneler yaptin bakalim hanfendi gorukmuyorsun
anamm suna bak hele okul tatil oldu diye seviniyorr ahh tembel ogrenci seni ahh
bak hele sirkeyi icmeyide unutmus unuttunmu yoksa caninmi istemedii
aferim kiz valla bende bugun kendimi tam anlamiyla tuttum nerdeyse birsey yemedim sudan vede bitki caylarindan baska birsey girmedi mideme biraz dikkat etmenin zamani geldide geciyor cunku benim icin
kiz sende insani amma korkutuyorsun haa dur anam kendine dikkat et bugun internette biraz baktim bitki caylari cok iyi geliyor yesil cay ihlamur bol bol ic bari guzelim birde kirmizi biber cok iyimis taze taze yiyecekmissin unutma baci ye de vitaminin bollansin su hastaligin gecsin
opuyorumnanaktan hoşgeldin emoş abla seni çok özledikk :gitme:opuyorumnanaktan
meraba tatlışlar..
ösledim sizleri ama bu sıra gelemiyom..
hafta sonu evdeydim..
cumartesi küçük oglan pazar büyük oglan ateşlendi..
bugün malum nöbet.degişemedim çalışmanın hele nöbetli çalışmanın zorlukları işte.
yarın yavrularım büyüdümü " hastalanınca başınızda bekledim" bile diyemiycem..
sabah çocukları ateşli ateşli bakıcıya bırakınca bi agladım bi agladımmafoldumben
yavrularım..çok canım sıkkın bu yüzden..
iki gecedir uykusuzlukta var galiba bende grip olcam ..
ha bire papatyalar yeşil çaylar içiyom..
ee sizde neler var azcık yazıp şöyle bi geçmişwe bakcam..
çok özledim sizleri..
bayramda 1. gün ben yine nöbetteyim gelen olursa görüşürüz..
şimdiden iyi bayramlar..
hepinizi çooooooooook öptüm
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
günaydın kızlar nasılsınız, bugun doktora gideceğim bakalım sorunum neymiş ? Dün bir atmışım kendimi yollara tam 1 saat kesintisiz tempolu yürüdüm sabah zor kalktım ama deydi göbüşüm içeri kaçmış birazkaydirigubbakcemile2
slm kizlar nasilsiniz ?????? hursultan teyze oluyozmu haber vermedin bak merak etim....... domi afferim birakma sporu..... kizlar ya acayip yorgunum bende kostur kostur nereye kadar bilmiyorum .... ceren ni merak etim gelmedi gecen hafta guzel katilimda bulunmustu ama bu hafta yok.... aynalar nasilsin ya msn giremiyom aksamlari sadece hafta sonlari oluyorum dun esim evdeydi zaten tv izledik bizde iste boyle kizlar sabahtan firsat olamdi girmeye ha cagla ablam gelmis opuyorumnanaktan
slm kizlar nasilsiniz ?????? hursultan teyze oluyozmu haber vermedin bak merak etim....... domi afferim birakma sporu..... kizlar ya acayip yorgunum bende kostur kostur nereye kadar bilmiyorum .... ceren ni merak etim gelmedi gecen hafta guzel katilimda bulunmustu ama bu hafta yok.... aynalar nasilsin ya msn giremiyom aksamlari sadece hafta sonlari oluyorum dun esim evdeydi zaten tv izledik bizde iste boyle kizlar sabahtan firsat olamdi girmeye ha cagla ablam gelmis opuyorumnanaktan
MÜJDE MÜJDE HEPİNİZİ TEYZE YAPTIM4 HAFTA 4 GÜNLÜK :CüvCüv:HAMİŞİM KIZLAR ÇOK TUHAF BİR DUYGU HALA İNANAMIYORUM İLK ÜÇ AY KİLO ALINMAZMIŞ BENDE BUNU FIRSAT BİLİP SPORLA YÜZMEYLE BU KİLOLARI ATMAM GEREK KIZLAR TAKIMDAN AYRILMIYORUM HAMİLEYİM DİYE KENDİMİ YEMEĞE VERMİCEMsositososito
SABAH Kİ KAHVALTIM KEPEKLİ TOST BİR YUMURTA VE BİR BARDAK PORTAKAL SUYU
BİRAZDAN YÜRÜYÜŞE ÇIKACAĞIM BOL BOL YÜRÜMEM GEREK.kaydirigubbakcemile2
MÜJDE MÜJDE HEPİNİZİ TEYZE YAPTIM4 HAFTA 4 GÜNLÜK :CüvCüv:HAMİŞİM KIZLAR ÇOK TUHAF BİR DUYGU HALA İNANAMIYORUM İLK ÜÇ AY KİLO ALINMAZMIŞ BENDE BUNU FIRSAT BİLİP SPORLA YÜZMEYLE BU KİLOLARI ATMAM GEREK KIZLAR TAKIMDAN AYRILMIYORUM HAMİLEYİM DİYE KENDİMİ YEMEĞE VERMİCEMsositososito
ayy kızlar size demin söylememişim 84.250 olmuşum sositososito
yürüyüşler işe yaradı :sm_cool:
bir de demin cam filan sildim çok yoruldum terledim baya kalori harcadım zemuszemus
750 gr verdiğin için mi seviniyon delikafadulden
hihoyyyt oley hadi gozunuz aydin sultanim allah tamamina erdirirsin canim cok sevindim hihoyyytMÜJDE MÜJDE HEPİNİZİ TEYZE YAPTIM4 HAFTA 4 GÜNLÜK :CüvCüv:HAMİŞİM KIZLAR ÇOK TUHAF BİR DUYGU HALA İNANAMIYORUM İLK ÜÇ AY KİLO ALINMAZMIŞ BENDE BUNU FIRSAT BİLİP SPORLA YÜZMEYLE BU KİLOLARI ATMAM GEREK KIZLAR TAKIMDAN AYRILMIYORUM HAMİLEYİM DİYE KENDİMİ YEMEĞE VERMİCEMsositososito
tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin inş kaydirigubbakcemile3
kız kafana göre diyet yapma canım dikkatli olman gerekiyor bence bi doktora danış belki senin yaptığın diyet bebeğe zarar verecek allah korusun.
hihoyyyt oley hadi gozunuz aydin sultanim allah tamamina erdirirsin canim cok sevindim hihoyyyt
lmaz: evet bencede sen takimdan cik ama misafir oalarak gel yine hergun ama diyet falan yapma saglikli beslen spor olarakta yuruyus yap baska bisey yapma aman skain dikkat et bak sirkeli suyu falan birak saglikli bebismiz olsun demi
slm kizlar guzel haber gelmis kk ya bugun teyze oluyoz demek ah ne guzel hadi nesli sira sende bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?