Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

opuyorumnanaktan
meraba tatlışlar..
ösledim sizleri ama bu sıra gelemiyom..
hafta sonu evdeydim..
cumartesi küçük oglan pazar büyük oglan ateşlendi..
bugün malum nöbet.degişemedim çalışmanın hele nöbetli çalışmanın zorlukları işte.
yarın yavrularım büyüdümü " hastalanınca başınızda bekledim" bile diyemiycem..
sabah çocukları ateşli ateşli bakıcıya bırakınca bi agladım bi agladımmafoldumben
yavrularım..çok canım sıkkın bu yüzden..
iki gecedir uykusuzlukta var galiba bende grip olcam ..
ha bire papatyalar yeşil çaylar içiyom..
ee sizde neler var azcık yazıp şöyle bi geçmişwe bakcam..
çok özledim sizleri..
bayramda 1. gün ben yine nöbetteyim gelen olursa görüşürüz..
şimdiden iyi bayramlar..
hepinizi çooooooooook öptüm
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

emoşum hoşgeldin güzelim opuyorumnanaktan
geçmiş olsun canım öo oğullarını benim için :teselli:
ben hastayım domuz gribi olmamak için uğraşıyom delikafadulden

ii akşamlar kızlarr

ben bu gün bütün gün temizlik yaptım işim daha yeni bitti
duşa girmeden önce bi uğruyayım dedim

yarında benim kursum var

akşama uğrayıp geçmişi okurum

hepinizi öptüm şekerlerŞeniz

günaydın kızlar nasılsınız, bugun doktora gideceğim bakalım sorunum neymiş ? Dün bir atmışım kendimi yollara tam 1 saat kesintisiz tempolu yürüdüm sabah zor kalktım ama deydi göbüşüm içeri kaçmış birazkaydirigubbakcemile2

kızlarr bugün sirkeye başladım içince biraz tuhaf oldum ama 1 seferde içtim ıyy çok felaket bişey ama napalım ya da ben sirkeyi çok koymuş olabilirim
neyse kahvaltı yaptım 11 gibi 1 bardak şekersiz çay,1 dilim pide(kepek yoktu bende normal ekmek yerine pide yiyim dedim), birazcık tusuz tereyağı ve bal :kedi: ama tereyağı çokk azıcık yedim yani yoplasan 1 çay kaşığı eder kaydirigubbakcemile3
sonraa 12 gibi 2 mandalina yedim bugün arkadaşlarla buluşacağız baya yürürüm ama dışarda ne yiyeceğim bilmiyorum :roflol: inşallah hafif birşeyler yiyebilirim unuttum canım içmek istemedim olurmu kaydirigubbakcemile
opuyorumnanaktan hoşgeldin emoş abla seni çok özledikk :gitme:

göbüş içeri kaçmış oleyy :sm_cool: sanki kendiminki kaçmış gibi sevindim şakkıdı
bi de benimki kaçsa azcık :roflol:
dün akşam spor yapamadım ama yaklaşık 1 saat yürüdüm
bugün de yürüyüşten sonra akşam spor yaparım belki bir de spor aletlerine bakacağım kendi kendime spor yaparken canım sıkılıyor fisfisfis

slm kizlar nasilsiniz ?????? hursultan teyze oluyozmu haber vermedin bak merak etim....... domi afferim birakma sporu..... kizlar ya acayip yorgunum bende kostur kostur nereye kadar bilmiyorum .... ceren ni merak etim gelmedi gecen hafta guzel katilimda bulunmustu ama bu hafta yok.... aynalar nasilsin ya msn giremiyom aksamlari sadece hafta sonlari oluyorum dun esim evdeydi zaten tv izledik bizde iste boyle kizlar sabahtan firsat olamdi girmeye ha cagla ablam gelmis opuyorumnanaktan

kızlar bugün de çok yürüyüş yaptım spor yapamasam bile yürüyüş iyi oluyor
evet ya sahi ceren nerde akannehir
bu arada yarın bir tartılayım ben laelaelaelaelae

MÜJDE MÜJDE HEPİNİZİ TEYZE YAPTIM 4 HAFTA 4 GÜNLÜK :CüvCüv:HAMİŞİM KIZLAR ÇOK TUHAF BİR DUYGU HALA İNANAMIYORUM İLK ÜÇ AY KİLO ALINMAZMIŞ BENDE BUNU FIRSAT BİLİP SPORLA YÜZMEYLE BU KİLOLARI ATMAM GEREK KIZLAR TAKIMDAN AYRILMIYORUM HAMİLEYİM DİYE KENDİMİ YEMEĞE VERMİCEMsositososito
SABAH Kİ KAHVALTIM KEPEKLİ TOST BİR YUMURTA VE BİR BARDAK PORTAKAL SUYU
BİRAZDAN YÜRÜYÜŞE ÇIKACAĞIM BOL BOL YÜRÜMEM GEREK.kaydirigubbakcemile2

aaaaaa :1shok: :CüvCüv:
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
Allah bağışlasın sağlıkla kucağına alırsın inşallah :CüvCüv:
kendini de çok yorma kilo vericem diye yürüyüşünü yap ama çok yorulma gamyoncuiremsu

oldumu simdi beni bekleyeydinde beraber hamis olsaydik olmuyormuydu
aman bak sakin cok yeme ye ama yogirt meyve ispanak felan ye besleyici seylerden duzenli beslenirsen seni birak bebisin daha saglikli daha dinc olurr hersey senin icin yolunda gider insallah guzelim allah tamamina erdirsinn cok sevindirdin bizi takimdan cikmiyacam demissin ama bu bence sadece bie ay en fazla iki ay kadar sursun sonrasinda zaten ister istemez alirsin kilolarii benden demesi
hadi hayirli olsun tekrardan

ayy kızlar size demin söylememişim 84.250 olmuşum sositososito
yürüyüşler işe yaradı :sm_cool:
bir de demin cam filan sildim çok yoruldum terledim baya kalori harcadım zemuszemus

tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin inş kaydirigubbakcemile3
kız kafana göre diyet yapma canım dikkatli olman gerekiyor bence bi doktora danış belki senin yaptığın diyet bebeğe zarar verecek allah korusun.

hihoyyyt oley hadi gozunuz aydin sultanim allah tamamina erdirirsin canim cok sevindim hihoyyyt
tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin inş kaydirigubbakcemile3
kız kafana göre diyet yapma canım dikkatli olman gerekiyor bence bi doktora danış belki senin yaptığın diyet bebeğe zarar verecek allah korusun.

lmaz: evet bencede sen takimdan cik ama misafir oalarak gel yine hergun ama diyet falan yapma saglikli beslen spor olarakta yuruyus yap baska bisey yapma aman skain dikkat et bak sirkeli suyu falan birak saglikli bebismiz olsun demi

bencede diyet yapmasın ama sağlıklı beslensin a.s
(şimdi diyeceksiniz sen nerden biliyon da karışıyon :roflol: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…