Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ohh yarasin kuzuya..
Valla canim annem yapiyo veriyo. Bide memleketten geliyo yaş oluyo kuru oluyo ama tarifi yok bende.

Afiyet şifa olsun kuzuya gecmis olsun canim

Sabah
Iki yumurtada omlet
Domates,salaatalik,peynir,zeytin
Cay
Aksam
Tavuk sote
(Icindekiler;tavuk,k.mantar,sogan,y.biber,
k.biber, en son firinda biraz kasar)
Yulafciklarim, peynir,domates
Iki lt su
Yuruyus, bacak hareketleri
bunaaa ek olaraaak bir koca isirik tost sucklu kasarliiii
Esim aksam yemek.yemicem yapma dedi oglen cok yedim dedi simdide tost istedi yio ama oyle bir koktukiiii allahimmm sana geliyormmmmmmmmmmmmm

BitmeyenUmidim canim benim tebrik ederimmmm seni 79 bekliyorum demistim gormussun

Sorma canim nasil zor verdim o hafta regldim hem 81 gordum 80 gördüm sonra ac kaldim protein diyeti yaptim ve 3 gunde verdim sukur ve bugunde protein diyeti yapiyom bayram hedefime ulasmak istim ayyy bugun sorma sr arkadaslarla oturmam vardi bi dokturmusler gorr iki çeşit tatli pasta borek makarnali rus salatası yapmiss yimedim sadece bi domates ve kk peynir yidim ve ne hassa bunda azimliyim bayramda catlatacak insanlar var

İşte bu bravoo dirayetli insann

Menu
Sabah iki haşlanmış yumurta kk peynir
Ogle 2 gibi bi domates kk peynir

aksam bi porsiyona yakin sadece kiymadan et kofte yagsiz yaptim kacamak olara iki catal kavun yidim ve soda ictim

Spor yoktu yogun bi gun geçirdim 3 lt su tamamlanacak bitki cay icilecek..

Nasilsiniz kızlar benim kız hastalandı doktordaydık bugün her yerinde döküntü var ağzının içind e bile yemek yiyemiyor gece 4 de uyudu biraz ateşi de vardı ilaç falan verdi doktor evdeyiz şimdi
Aynısı benim kızda da var canım..iki gün önce doktora götürdüm yaz hastalığıymış bulaşıcı dedi doktor..yavrum bişey yiyemedi kaç gün..

Aynısı benim kızda da var canım..iki gün önce doktora götürdüm yaz hastalığıymış bulaşıcı dedi doktor..yavrum bişey yiyemedi kaç gün..
Bizimkinin ateşi cok yükselmedi ama oldu bugün 2. Günü dün çıkmaya başladı alerji sandım ama gece uyumadı zaten gittikçe çoğaldı halada çoğalıyor poposu cok kötü heryeri kabardı yavrumun seninkinin ki nasil oldu canım geçtimi

Ayyy allah sifanizi versin canim htc71 gececek canim allah yardimciniz olsun kiyamam kuzuyaa.o kabarciklar niye çoğalıyor cicekmi cikiyki ilaç ne dokunmaz dimi..
Iste cocuklar hastalana hastalana duse kalka büyüyor benim oglaninda atesi 40 la 39.8 olurdu bi hafta cektim surekli dus aldirdim ve ilac bile fayda etmiyd dr idare edeceksiniz vucud direnç gösteriyor dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…