- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #162.841
Ohh yarasin kuzuya..Öğlen tavuk suyuyla yapılmış bulgur pilavi yedi emdi aksama doğruda biraz muz biraz armut yedi şimdide yogurt corbasi pişiriyorum tarhanam yok canım sende tarif varmı kaynanamgile gidince yapicam orda cok güzel kuruyor hemen
Valla kuzum paylaşim alaninda bisey demediler ama bence olmaz çünkü cogu kisi tatilde olurSekerPancarii cnmmm haftaya cuma tartiliyormuyuz? Ben tatilde olcam ya tartilamam nasil olcak?
Afiyet şifa olsun kuzuya gecmis olsun canimÖğlen tavuk suyuyla yapılmış bulgur pilavi yedi emdi aksama doğruda biraz muz biraz armut yedi şimdide yogurt corbasi pişiriyorum tarhanam yok canım sende tarif varmı kaynanamgile gidince yapicam orda cok güzel kuruyor hemen
Sağol tatlım 10 gün içind e geçer dedi doktor 7 gündede olabilir bakalım ne zaman geçecek ilk günler ateş yapıyormuş 4 gün falanAfiyet şifa olsun kuzuya gecmis olsun canim
bunaaa ek olaraaak bir koca isirik tostSabah
Iki yumurtada omlet
Domates,salaatalik,peynir,zeytin
Cay
Aksam
Tavuk sote
(Icindekiler;tavuk,k.mantar,sogan,y.biber,
k.biber, en son firinda biraz kasar)
Yulafciklarim, peynir,domates
Iki lt su
Yuruyus, bacak hareketleri
Ayy sagol kuzummmmmmm2 yumurtali omlet 5 zeytin 2 kk peynir 3 bardak çay içtim.öğlen tavuk aksam yemegim yok 70 dakika yürüyüş yaptim @ParteMoralll dogum günün kutlu olsun canimmm nice mutlu senelere
Bencede otelde hadi eczane buldum ama simdi orda kim bulcak tarti falan yalan olurValla kuzum paylaşim alaninda bisey demediler ama bence olmaz çünkü cogu kisi tatilde olur
İşte bu bravooSorma canim nasil zor verdim o hafta regldim hem 81 gordum 80 gördüm sonra ac kaldim protein diyeti yaptim ve 3 gunde verdim sukur ve bugunde protein diyeti yapiyom bayram hedefime ulasmak istim ayyy bugun sorma sr arkadaslarla oturmam vardi bi dokturmusler gorr iki çeşit tatli pasta borek makarnali rus salatası yapmiss yimedim sadece bi domates ve kk peynir yidim ve ne hassa bunda azimliyim bayramda catlatacak insanlar var
Ramazan bayramında nasıl oldu ki??Valla kuzum paylaşim alaninda bisey demediler ama bence olmaz çünkü cogu kisi tatilde olur
İşte bu bravoodirayetli insann
Aynısı benim kızda da var canım..iki gün önce doktora götürdüm yaz hastalığıymış bulaşıcı dedi doktor..yavrum bişey yiyemedi kaç gün..Nasilsiniz kızlar benim kız hastalandı doktordaydık bugün her yerinde döküntü var ağzının içind e bile yemek yiyemiyor gece 4 de uyudu biraz ateşi de vardı ilaç falan verdi doktor evdeyiz şimdi
Sağol tatlım..artık sizinleyim :)BitmeyenUmidim htc71 sarraf canlar sizleri çok çok tebrik ederim. Bu hafta takımı siz taşıdınız resmen
En büyük tebrik tabii kisarraf a , listeye girmeyi başardığı üçünn gönüllerin birincisisin
Bizimkinin ateşi cok yükselmedi ama oldu bugün 2. Günü dün çıkmaya başladı alerji sandım ama gece uyumadı zaten gittikçe çoğaldı halada çoğalıyor poposu cok kötüAynısı benim kızda da var canım..iki gün önce doktora götürdüm yaz hastalığıymış bulaşıcı dedi doktor..yavrum bişey yiyemedi kaç gün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?