Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

***14.TAKIM 482. ETAP***

ParteMoralll (67.0 / / /%)kilosu sabit
Sarraf (78.2/78.0/0.2/%0.01)
461. Etapta izne ayrilan üye geri döndü kilosu 22 ye bölündü
brokenangel26( 100///% )kilosu sabit
selcanmehmetcan(80.0/79.0/1.0/ % 1.25)
Meltemhz( 70.8///%)
paylasim yetersizliginden diskalife oldu
Elaalemi(62.9 / / %)kilosu sabit
htc71( 72.4/71.9/0.5/%0.69)

14.Takım Ortalaması:% 0.278

Yok kuzum mazeret bildirmeden takima 3 gün ugramayan diskalifiye oluyo malesef cok bile bekledim nerdeyse bir bucuk haftadr yok takimda

off üzüldüm ( 3 günde azmış yahuu...

@ParteMoralll doğum günün kutlu olsun canım, nice mutlu sağlıklı yaşlar senin olsun :))

Nasilsiniz kızlar benim kız hastalandı doktordaydık bugün her yerinde döküntü var ağzının içind e bile yemek yiyemiyor gece 4 de uyudu biraz ateşi de vardı ilaç falan verdi doktor evdeyiz şimdi

Nasilsiniz kızlar benim kız hastalandı doktordaydık bugün her yerinde döküntü var ağzının içind e bile yemek yiyemiyor gece 4 de uyudu biraz ateşi de vardı ilaç falan verdi doktor evdeyiz şimdi
Gecmis olsun cnm insallah en yakin zamanda duzelir. Zorla vitaminli seyler vermeye calis.

Gecmis olsun cnm insallah en yakin zamanda duzelir. Zorla vitaminli seyler vermeye calis.
Sagol canim Yemek yemeden önce ağzının uyuşması için ilaç verdi doktor onu damlattim yedi el ayak ağız hastalığıymis canım bu aralar cok parka gitti ordan bulaştı grip gibi cok çabuk bulaşıyormuş havuzlarda kreşte okulda çocukların olduğu yerlerde oluyormuş

Çok geçmiş olsun canım :)) tez vakitte düzeler kızın inşallah :))
Bu arada bu hafta kilo veren üç arkadaştan biri olduğun içinde tebrikk ederimm :)) hep devam eder inşallah.
Ben de işten eve geldim dinleniyorum. Bu akşam 11 günlük ebru şallı marotonuma başlayacağım umarım şekle girmeme faydası olur :))

Sağol tatlım bayramda kaynanamın yanına gidiyorum bende orda nasil olcak bakalım dijital tartı yok normal baskül var diye biliyorum

Sağol tatlım bayramda kaynanamın yanına gidiyorum bende orda nasil olcak bakalım dijital tartı yok normal baskül var diye biliyorum
Bugünkü kilona göre gidince o tartının ayarına bakmaya çalış cnm. Bu sayede yine evdeki tartıya göre takip edebilirsin :))

Her hafta cuma sonuçlarına heyecanla bakan ben bakamıyorum korkudan. Ne durumdayız sonuncu olmadık inşallahhh

Guzel mis gibi corbalar yap yemekler yap kuzuyaa.. meyvede yedirr ah yazikkk yaa
Tarhana varsa evde yapsana mis gibiii ben gecen halsizken beni diriltti vallhi mis gibi.
Agzi acir belki ama uyusukken anlamaz yediklerini.

Menüm
Kahvaltı yarım lavaş, 3 siyah zeytin, yarım füme, domates, 3 biber, 1 kk tulum
Öğlen müsli
Akşam 1 çiğköfte, kavurma, yarım soğan, 1 bardak ayran
(Belki 1 tane çikolata yiyeceğim) şu an direniyorum
Spor ebru şallı bacım, işe yürüme
Su 3 ltye yakın, sade türk kahvesi, yeşil çay, siyah çayy

Guzel mis gibi corbalar yap yemekler yap kuzuyaa.. meyvede yedirr ah yazikkk yaa
Tarhana varsa evde yapsana mis gibiii ben gecen halsizken beni diriltti vallhi mis gibi.
Agzi acir belki ama uyusukken anlamaz yediklerini.
Öğlen tavuk suyuyla yapılmış bulgur pilavi yedi emdi aksama doğruda biraz muz biraz armut yedi şimdide yogurt corbasi pişiriyorum tarhanam yok canım sende tarif varmı kaynanamgile gidince yapicam orda cok güzel kuruyor hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…