- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #162.821
Hahahaha olsunn kizz ama daha coook var.4 yilda neler degisir hayatta :) her yas guzeldir30 a az kalmis kiz ahahhh
Dimi kiz her yas ayri güzelHahahaha olsunn kizz ama daha coook var.4 yilda neler degisir hayatta :) her yas guzeldironemli olan her anin tadini cikarmak ben oyle yapiyorum
Evet kuşummmmDimi kiz her yas ayri güzel
Yok kuzum mazeret bildirmeden takima 3 gün ugramayan diskalifiye oluyo malesef cok bile bekledim nerdeyse bir bucuk haftadr yok takimda
tesekkur ederimmmmmmm insallaaaahoff üzüldüm( 3 günde azmış yahuu...
@ParteMoralll doğum günün kutlu olsun canım, nice mutlu sağlıklı yaşlar senin olsun :))
Gecmis olsun cnm insallah en yakin zamanda duzelir. Zorla vitaminli seyler vermeye calis.Nasilsiniz kızlar benim kız hastalandı doktordaydık bugün her yerinde döküntü var ağzının içind e bile yemek yiyemiyor gece 4 de uyudu biraz ateşi de vardı ilaç falan verdi doktor evdeyiz şimdi
Sagol canim Yemek yemeden önce ağzının uyuşması için ilaç verdi doktor onu damlattim yedi el ayak ağız hastalığıymis canım bu aralar cok parka gitti ordan bulaştı grip gibi cok çabuk bulaşıyormuş havuzlarda kreşte okulda çocukların olduğu yerlerde oluyormuşGecmis olsun cnm insallah en yakin zamanda duzelir. Zorla vitaminli seyler vermeye calis.
Çok geçmiş olsun canım :)) tez vakitte düzeler kızın inşallah :))Nasilsiniz kızlar benim kız hastalandı doktordaydık bugün her yerinde döküntü var ağzının içind e bile yemek yiyemiyor gece 4 de uyudu biraz ateşi de vardı ilaç falan verdi doktor evdeyiz şimdi
Sağol tatlım bayramda kaynanamın yanına gidiyorum bende orda nasil olcak bakalım dijital tartı yok normal baskül var diye biliyorumÇok geçmiş olsun canım :)) tez vakitte düzeler kızın inşallah :))
Bu arada bu hafta kilo veren üç arkadaştan biri olduğun içinde tebrikk ederimm :)) hep devam eder inşallah.
Ben de işten eve geldim dinleniyorum. Bu akşam 11 günlük ebru şallı marotonuma başlayacağım umarım şekle girmeme faydası olur :))
Bugünkü kilona göre gidince o tartının ayarına bakmaya çalış cnm. Bu sayede yine evdeki tartıya göre takip edebilirsin :))Sağol tatlım bayramda kaynanamın yanına gidiyorum bende orda nasil olcak bakalım dijital tartı yok normal baskül var diye biliyorum
Çıkacağım gün tartılıp git cem zaten :)Bugünkü kilona göre gidince o tartının ayarına bakmaya çalış cnm. Bu sayede yine evdeki tartıya göre takip edebilirsin :))
Guzel mis gibi corbalar yap yemekler yap kuzuyaa.. meyvede yedirr ah yazikkk yaaSagol canim Yemek yemeden önce ağzının uyuşması için ilaç verdi doktor onu damlattim yedi el ayak ağız hastalığıymis canım bu aralar cok parka gitti ordan bulaştı grip gibi cok çabuk bulaşıyormuş havuzlarda kreşte okulda çocukların olduğu yerlerde oluyormuş
Öğlen tavuk suyuyla yapılmış bulgur pilavi yedi emdi aksama doğruda biraz muz biraz armut yedi şimdide yogurt corbasi pişiriyorum tarhanam yok canım sende tarif varmı kaynanamgile gidince yapicam orda cok güzel kuruyor hemenGuzel mis gibi corbalar yap yemekler yap kuzuyaa.. meyvede yedirr ah yazikkk yaa
Tarhana varsa evde yapsana mis gibiii ben gecen halsizken beni diriltti vallhi mis gibi.
Agzi acir belki ama uyusukken anlamaz yediklerini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?