Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aynı bizim de öyle popo fena kabardı ağzı yara zaten..üç gün kızarıklık geçmedi baktım bugün daha iyi azalmaya başlamış..ben kızamık zannettim ama değilmiş..yazın daha çok oluyomuş kalabalık ortamda mikrop kapıyomuş çocuklar..aman dikkat edin kızlar..

Afern cnm benimmmmm insallah sonunda guzel olcak
@ParteMoralll canim iyiki dogurmus anan seni kuzzz allah hayırlı uzun omurler versin nice senelere ailenle gor tatlimmm
Sagol canimcimmmm ne guzel birgunn
@ParteMoralll dogum günün kutlu olsun takımımızın eli sopalı tokatci hatunu
tesekkurlerrrrrrr

Gececek insallah canim Allah baska dert vermesin Virüs sebep oluyormuş canım sivilce gibi kabarıyor şu varmış gibi içind e poposunun nerdeyse çoğu oyle kabardı kendi kendine geçicek dedi doktor tedavisi için şikayetleri hafiflersin diye ilaç yazdı antibiyotik falan fayda etmiyor dedi virüs olduğu için elde ayakta ağız kenarında cok oluyor genellikle bu kabarcıklar sarraf im bide bana sakın aspirin verme dedi sende haberin yoksa verme

Gğnaydınlzr bacılar :) ben dün gece kalktım yine ama bu sefer geçen cmt günkü hatayı yapmadım :) hemen kalktım spora gittim. Ayrıca bugün akşam salata ya da müsli hariç yemek yemeyeceğim.
Eğer sabah eksikleri doğru saydıy ez am Gece iki çiğ köfte ve 2 milföy böreği yemişim.

Günaydın akşamı hafif tut gün icindede hafif şeyler ye ekmek yeme yada az ye canım

Menüm
Gece 2 milföylü börek, 2 çiğköfte
Akşam 16:00 7 köfte salata ayran
Gün içinde 3 lt civarı su, yeşil çay, sade türk kahvesi
Spor 1 saat park, ebru şallı

Günaydın kizlar arife günümüz mübarek olsun.Dun ki menum yogunluktan paylasamadim sabah 2 yumurtali omlet 3 zeytin 2 kk peynir 2 bardk cay oglen corba 2 dlm ekmek aksam kiymali ymrt 2 dlm ekmek yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…