Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Nasilsinizzzz canlarmmmmmm..
Ben dun geceden yola ciktm suan ayvaliktaymmmm sizlere oradan baglaniyorm
Aksam ayvalik tostu yedm zorlaa benim diyet yalan burda
Oww ii tatiller hatun kişi ) kilo alma ama sakın haa. Zaten notumuz düşük gelmiş

Slm kizlaaar ben geldimmmm bizim icin bayram gezemeleri bitti bu sabah tartildim ve 3 4 günde 2 bucuk kilo falan almişim noo panik deyip bugün diyete başladim hemen vermem lazim kilo oturmadan siz neler yapiyosunuz gelin gayri yuvaya bu arada sabahki kilom 54.2 hedef 51.0

Selam herkese selamlar kizlar bayraminiz güzel geciyordur inşallah bende bugün dinledim bi saatten cikariz gezmeye ve 80 olmaya 200 gr kalmış suyumu icemedim malum bayram gezmesi olunca ustune bi kabizdim daha fazla kilo almadan donerim kacamagim cok olmad misila bi dilim baklava yemisimdir sadicee sarmada oyle teyzemde yidim bbaşka yerde yimedim yahu bol bol hareketliydim verecegime 800 gr almisim sadece suyum eksikti.

Merhabalar kızlarr işbaşı yaptım ben bugün bayram müthiş geçti.Şükürkiii ne eksi ne artıyımm valla ara araa bayagı kaçamak yapmıştım Nerenin nesi meşhursa gittim gezdim yidim geldim

Yazan herkesin bayramı güzel geçmiş gibi çok sevindim :))
Benim de bayramın güzel geçti, kaçamak yaptım neredeyse hergün ama 2 gün hariç her gün 1 saat spor yaptım vee 1 kilo verdim :))
61.8 i gördüm tartıda:))
Yalnız tatlıyı kaçırmamdan sanırım diş etim iltihap topladı (

Nasılsınız kızlar benim günlerim cok yoğun geçiyor misafir di salçası tarhanası falan girip bakıp bakıp kaçıyorum iyisinizdir inşallah
Iyiyizz tatlimm şükür bayrami artisiz atlattim lakin eksiyide gormedim.Masallah yoğunsun Rabbim ağız tadıyla yemeyi nasip etsin

seytansofrasndami yaptim merak etmeeeeee..
Bi bakiyim dedimm optm sizi
Ohhhh ohhhh afiyett olsunn canimm birde sakizli dondurmaa lütfen en begendim yerdir ayvalik benimm hayranim dogasina suyuna tasina topraginaa emekli olursamm inşallah yerlesmek istedigim bir yer tabiii nerdee bende o şans

Iyiyizz tatlimm şükür bayrami artisiz atlattim lakin eksiyide gormedim.Masallah yoğunsun Rabbim ağız tadıyla yemeyi nasip etsin
Insallah canim Ben ne haldeyim hiç bilmiyorum ama cok almadım gibi tartı yok kaynanamda baskül var di geçen geldiğimde oda bozulmuş napcam bilmiyorum haftaya daha 10 gün burdayiz

Insallah canim Ben ne haldeyim hiç bilmiyorum ama cok almadım gibi tartı yok kaynanamda baskül var di geçen geldiğimde oda bozulmuş napcam bilmiyorum haftaya daha 10 gün burdayiz
off baskülün gitmesi çok kötü olmuş. eski usul eczaneyi deneme şansın ya da kayınvalidene çaktırmadan bak indirimdeymiş diyerek tartı alma şansın yok mu?? kurallara göre bir hafta bildirim yapmayınca uyarı oluyor diye biliyorum. İkinci de diskalifiye ediliyorsun. Tabii eskiler daha iyi bilir

Ben de son iki gündür acayip hastayım. Grip gibi bir şey geçiriyorum. Ve her hastalığımın olmazsa olmaz partneri sinüzitim döndü, ağzım sürekli kuru ve iki gündür yatıp ağzımın acısını alması için kendimi tatlıya verdiğimden 62.3 e çıktım. Hiç olmadı bu hastalık mahvetti beni.
Güzel haber sıkıştırmaca: Bugün 38 beden elbiseye darda olsa girdim eskiden 40'a darda olsa girerdim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…