- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #162.901
Ahh o mide ağrıları, sevinmek lazım aslında midelerimiz küçüldüğü için fazlasını istemiyor.Menüm..
Sabah: kavurma, iki dilim ekmek, @ParteMoralllpeynir, domates..
Gün içinde tatlı biraz fazla kaçtı akşam yemek yiyemedim midem fena..
Oww ii tatiller hatun kişiNasilsinizzzz canlarmmmmmm..
Ben dun geceden yola ciktm suan ayvaliktaymmmm sizlere oradan baglaniyorm
Aksam ayvalik tostu yedm zorlaabenim diyet yalan burda
Ooo iyi tatiller kuzucummmNasilsinizzzz canlarmmmmmm..
Ben dun geceden yola ciktm suan ayvaliktaymmmm sizlere oradan baglaniyorm
Aksam ayvalik tostu yedm zorlaabenim diyet yalan burda
seytansofrasndamiGunaydin kizlarr musmutlu hafta sonlari diliyorum. @ParteMoralll iyi tatiller canim benim yerime de gunbatimini izliyip ince belli bardakta bir cay ve tost yee lutfen
Iyiyizz tatlimm şükür bayrami artisiz atlattim lakin eksiyide gormedim.Masallah yoğunsun Rabbim ağız tadıyla yemeyi nasip etsinNasılsınız kızlar benim günlerim cok yoğun geçiyor misafir di salçası tarhanası falan girip bakıp bakıp kaçıyorum iyisinizdir inşallah
Ohhhh ohhhh afiyett olsunn canimm birde sakizli dondurmaa lütfenseytansofrasndamiyaptim merak etmeeeeee..
Bi bakiyim dedimm optm sizi
Insallah canim Ben ne haldeyim hiç bilmiyorum ama cok almadım gibi tartı yok kaynanamda baskül var di geçen geldiğimde oda bozulmuş napcam bilmiyorum haftayaIyiyizz tatlimm şükür bayrami artisiz atlattim lakin eksiyide gormedim.Masallah yoğunsun Rabbim ağız tadıyla yemeyi nasip etsin
off baskülün gitmesi çok kötü olmuş. eski usul eczaneyi deneme şansın ya da kayınvalidene çaktırmadan bak indirimdeymiş diyerek tartı alma şansın yok mu?? kurallara göre bir hafta bildirim yapmayınca uyarı oluyor diye biliyorum. İkinci de diskalifiye ediliyorsun. Tabii eskiler daha iyi bilirInsallah canim Ben ne haldeyim hiç bilmiyorum ama cok almadım gibi tartı yok kaynanamda baskül var di geçen geldiğimde oda bozulmuş napcam bilmiyorum haftayadaha 10 gün burdayiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?