- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #162.921
Canım benim durduğum yerde market eczane falan yok merkeze yakin bi koydeyim büyük marketlere gitmek için araba lazım oda olmaz ama 1 hafta tartılamayacağım öteki haftaya evdeyim napcazoff baskülün gitmesi çok kötü olmuş. eski usul eczaneyi deneme şansın ya da kayınvalidene çaktırmadan bak indirimdeymiş diyerek tartı alma şansın yok mu?? kurallara göre bir hafta bildirim yapmayınca uyarı oluyor diye biliyorum. İkinci de diskalifiye ediliyorsun. Tabii eskiler daha iyi bilir
Tebrik ederim canımBen de son iki gündür acayip hastayım. Grip gibi bir şey geçiriyorum. Ve her hastalığımın olmazsa olmaz partneri sinüzitim döndü, ağzım sürekli kuru ve iki gündür yatıp ağzımın acısını alması için kendimi tatlıya verdiğimden 62.3 e çıktım. Hiç olmadı bu hastalık mahvetti beni.
Güzel haber sıkıştırmaca: Bugün 38 beden elbiseye darda olsa girdim eskiden 40'a darda olsa girerdim :))
Ayy ne kadar cicilerr cok tatliiEki Görüntüle 1886232
Kızlar sağlıklı ve bütçeli beslenmeme katkı amaçlı bir alışveriş yaptım sizlerle paylaşayım dedim. Hani ben güllü yeşil çayı seviyorum ya iş yerine 20'li paketini alıyordum haliyle ayda iki kere almak zorunda kalıyordum. İş yerinde ocak olmadığından demlemede yapamıyordum. Bugün gördüğünüz pembe çay süzgeçlerini buldum üçlüsünü 8.75 e aldım. Yeşil çayıda büyük paket aldım. Böylece yeşil çayı daha hesaplıya mal edeceğim
Hmm artik baskul bulamadigindan bildirim yapamadi diye yazariz yanina canimCanım benim durduğum yerde market eczane falan yok merkeze yakin bi koydeyim büyük marketlere gitmek için araba lazım oda olmaz ama 1 hafta tartılamayacağım öteki haftaya evdeyim napcazSekerPancarii kız bi şöyle hele
Tamam tatlım 1 hafta zaten ondan sonraki haftaya evde oluyorumHmm artik baskul bulamadigindan bildirim yapamadi diye yazariz yanina canim
Canım çok geçmiş olsun..iyi haberine sevindim :)Ben de son iki gündür acayip hastayım. Grip gibi bir şey geçiriyorum. Ve her hastalığımın olmazsa olmaz partneri sinüzitim döndü, ağzım sürekli kuru ve iki gündür yatıp ağzımın acısını alması için kendimi tatlıya verdiğimden 62.3 e çıktım. Hiç olmadı bu hastalık mahvetti beni.
Güzel haber sıkıştırmaca: Bugün 38 beden elbiseye darda olsa girdim eskiden 40'a darda olsa girerdim :))
Çocukların yeni öğrenim yılında başarılar dilerimSelam kızlar..ayy dönemedik buraya bir türlü uzun sürdü tatil..yarın okullar açılıyo da bir düzen gelir bana artık
Bayaa yoğunmuşsun cnm. Yine de salı çok abartmamaya çalışSlm kizlar Yeni tatilden dondum bayram sonrasi iki gunlugune ilk defa mersine ve adanaya gittim ve gidipte yimemek olmadi yidim valla.yarin tam ins sıkı diyete baslicam napim bu bayram okadar yogun oldu ve yarinda maraton başlıyor benim icin cocuklarin okulu sali gunu günüm var ve hazirlik yapcamm.ve karnim acayip sis inş 2-3kilo almamisimdir beklicem cumaya kadar tartilmicamm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?