Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar sağlıklı ve bütçeli beslenmeme katkı amaçlı bir alışveriş yaptım sizlerle paylaşayım dedim. Hani ben güllü yeşil çayı seviyorum ya iş yerine 20'li paketini alıyordum haliyle ayda iki kere almak zorunda kalıyordum. İş yerinde ocak olmadığından demlemede yapamıyordum. Bugün gördüğünüz pembe çay süzgeçlerini buldum üçlüsünü 8.75 e aldım. Yeşil çayıda büyük paket aldım. Böylece yeşil çayı daha hesaplıya mal edeceğim

Canım benim durduğum yerde market eczane falan yok merkeze yakin bi koydeyim büyük marketlere gitmek için araba lazım oda olmaz ama 1 hafta tartılamayacağım öteki haftaya evdeyim napcaz SekerPancarii kız bi şöyle hele

Tebrik ederim canım

Ayy ne kadar cicilerr cok tatlii miss gibi güllü caylarini daha keyifli icersin artik

Hmm artik baskul bulamadigindan bildirim yapamadi diye yazariz yanina canim

18 Eylül menüsü
Kahvaltı az sütlü orta boy latte
Öğlen 2 dilim ekmek, 1 kk tulum, domates, 3 biber
Akşam
Patlıcan yemeği, yağsız salata, 5 köfte, ayran
Çay, yeşil çay, 3 ltye yakın su

Menüm..
Sabah: iki haşlanmış yumurta, kk peynir, domates, salatalık..
Akşam: bir kase şehriye çorbası, beş köfte, salata, bir bardak kola içtim

Canım çok geçmiş olsun..iyi haberine sevindim :)

Slm kizlar Yeni tatilden dondum bayram sonrasi iki gunlugune ilk defa mersine ve adanaya gittim ve gidipte yimemek olmadi yidim valla.yarin tam ins sıkı diyete baslicam napim bu bayram okadar yogun oldu ve yarinda maraton başlıyor benim icin cocuklarin okulu sali gunu günüm var ve hazirlik yapcamm.ve karnim acayip sis inş 2-3kilo almamisimdir beklicem cumaya kadar tartilmicamm..

Selam kızlar..ayy dönemedik buraya bir türlü uzun sürdü tatil..yarın okullar açılıyo da bir düzen gelir bana artık
Çocukların yeni öğrenim yılında başarılar dilerim
Takımcak düzene girip şaha kalkalım önümüzdeki dönemde ekim bize uğur getirsin

Bayaa yoğunmuşsun cnm. Yine de salı çok abartmamaya çalış daha önce önündekilere hayır dediğini hatırlıyorum yine yapabilirsin. Zaten verdiğin kiloları alıp tekrardan vermeye çalışıp vakit ve sabır kaybetme sakı.

Günaydın kizlar musmutlu huzur dolu bir hafta diliyorum.Öğrenci kardeslerime Rabbim zihin açıklığı ogretmen arkadaslarima sabir ve annelerimize de bol sabir ve bol enerji diliyorum.

Kizlarrr nasilsinzzzzzzz
Ben artikk geldimmmmm. :)
Bayramin ilk gunu kurban isleri fln ziyaret gecede yola cikmistim ayvaliga dun geldim.
Cooooook guzellll yogunnn doluuuuu bir tatil gecirdimmmm.
Yatmaya firsatim olmadi gezdimmm gezdimmmmm ohhh bide yedimmmm yedimmmm
aksam yemekten sonra ayrica gecede yiyoduk mutlaka disarda ayrica dondurmaa zaten.. ohh yarasinnnm bide utanmadan soyluyorm
Sizide ozledimmm tabi arada bakiyodum ama kimse yoktu zaten....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…