- 6 Ocak 2015
- 13.997
- 72.318
- 798
- 44
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #162.941
Ohhh valla süper yapmışssın tatlımm bende aynı bayramıı doyaa doyaa yaşadımm.Bir tek dondurmaa yimedimm yaaa kızz sakızlı dondurmaa yidin miii ????Kizlarrr nasilsinzzzzzzz
Ben artikk geldimmmmm. :)
Bayramin ilk gunu kurban isleri fln ziyaret gecede yola cikmistim ayvaliga dun geldim.
Cooooook guzellll yogunnn doluuuuu bir tatil gecirdimmmm.
Yatmaya firsatim olmadigezdimmm gezdimmmmm ohhh bide yedimmmm yedimmmm
aksam yemekten sonra ayrica gecede yiyoduk mutlaka disardaayrica dondurmaa zaten.. ohh yarasinnnm bide utanmadan soyluyorm
Sizide ozledimmm tabi arada bakiyodum ama kimse yoktu zaten....
Ayyyyy artii hiccc umrumda degildiOhhh valla süper yapmışssın tatlımm bende aynı bayramıı doyaa doyaa yaşadımm.Bir tek dondurmaa yimedimm yaaa kızz sakızlı dondurmaa yidin miii ????Şükür artım yok amaa patron lakin eksimde yokkk
Offf offff afiyett olsunn balımmmAyyyyy artii hiccc umrumda degildiyalan yookk doya doya gezdim yedm hahahahaha aman bosver verilir dedim.
Damla sakizli ohhhhhhhhhhhhhh caktirma
Sagol cnmm benimmmOfff offff afiyett olsunn balımmm
Mümkün tabi bebegim hosgeldin
En son kaçta bıraktım kuzum hatırlamıyorum :/Mümkün tabi bebegim hosgeldinkilo ne alemde
62.4 le ayrilmissin canim eksidesin yihhuuEn son kaçta bıraktım kuzum hatırlamıyorum :/
Şu an 61,700üm
Çok zor gidiyor kilolar kuzum çok yemekler yedim şükür toparladım bi ara 64ü gördüm frenledim kendimi62.4 le ayrilmissin canim eksidesin yihhuu
Tamam kuzum hizlanir insallah kişin kilo izini bitirip yazin fit fit dolaşirsinÇok zor gidiyor kilolar kuzum çok yemekler yedim şükür toparladım bi ara 64ü gördüm frenledim kendimi
Hadi inşallah 58i de görürüm
Bugünden başlıyorum menü bildirimine
Geldim ama hala gelemedimm@ParteMoralll partiskommmmm muu gelmiss
Ayy inşallah kuzum ya yılbaşında şöyle 57-58 olsam züpper olur :)Tamam kuzum hizlanir insallah kişin kilo izini bitirip yazin fit fit dolaşirsin
Niye kuzuş yaa haydin toplanak artikkGeldim ama hala gelemedimm
Bisey kalmasi migiisss olursun benceAyy inşallah kuzum ya yılbaşında şöyle 57-58 olsam züpper olur :)
Niye kuzuş yaa haydin toplanak artikkkilo ne alemde
Kolay gelsin canım hoşbuldum :)Eki Görüntüle 1886812 güneş batarken tarhanami karıştırmaya çıktım oyle çektim kızlar nasılsınız hoşgeldinM e g g
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?